Det danske magasin i Spanien
Helle Hollis car rental – Her får du den bedste start på din ferie!

Helle Hollis car rental - Her får du den bedste start på din ferie!

Det danske biludlejningsfirma, Helle Hollis, har udvidet sin flåde til 1500 udlejningsbiler, og er klar til det store sommer ryk ind.

 
I løbet af foråret har Helle Hollis fået leveret flere hundrede nye biler og mange modeller, deriblandt den meget populære SUV. I SUV modellen kan Helle Hollis blandt andet tilbyde Opel Mokka X, Citroen C3 Aircross, Peugeot 2008 eller Opel Grandland.
 
Derudover har Helle Hollis også et stort udvalg af automatgear modeller som f.eks. Peugeot 308 eller Toyota Verso med 5+2 sæder. Der skal heller ikke glemmes, at Helle Hollis tilbyder de miljøvenlige hybrid modeller, Toyota Auris og Toyota Yaris som også er med automatgear. Det unikke ved hybridmodellerne er, at de oplades automatisk, når man kører.
 
Har du lyst til at mærke solen og vinden i ansigtet, kan Helle Hollis tilbyde modellerne Fiat 500 Soft top og Opel Adam Rocks. Som den ultimative luksus model med automatgear har Helle Hollis Audi A3 og BMW 218D cabrioletter i flåden.
 
Hos Helle Hollis starter ferien med et smil og uden stress. Du bliver hentet i en courtesy bus i Malaga lufthavn, og med kun 2 minutters kørsel, er du på hovedkontoret.
 
I det behagelige venteområde har du gratis Wi-Fi, oplader til din mobil telefon, mulighed for køb af kolde og varme drikke, kuffertvægt, samt du kan printe dit boardingkort til din hjemrejse. Det er de små detajler, som gør, at du får en god start på din ferie.
 
Der er selvfølgelig ingen skjulte ekstras, og booking af din bil sker i få enkle trin på Helle Hollis hjemmesiden. Helle Hollis minder om, at hvis man ser en meget billig lejepris, så er der ofte skjulte ekstra gebyrer som kommer til. Det er særlig forsikrings- og brændstofpolitik man skal være opmærksom på. Hos Helle Hollis er der fair brændstofs politik. Du får refunderet dit ubrugte brændstof per kvarte tanke. Og du bestemmer selv, med hvor meget brændstof du ønsker at aflevere bilen med.
 
Skulle du have spørgsmål til din billeje, så har Helle Hollis dansktalende personale, som ser frem til at hjælpe dig. Hos Helle Hollis kan du også få lejekontrakten og lejebetingelserne på dansk, for at du kan føle dig helt tryg, når du lejer bil.
 
Helle Hollis inkluderer en ekstra fører gratis i lejeprisen. Hovedkontoret er bemandet 24 timer ugens 7 dage – alle dage i året. Du kan også hente din lejebil på lokalkontoret i Fuengirola ved Hotel PYR.
 
Har du en feriebolig eller er du fastboende på Solkysten, og har brug for billeje, så er Home Owners Club lige noget for dig. Home Owners Club giver rabat på billejen til dig selv, og til dine venner samt familie, der komnmer og besøger dig. Desuden opsparer du en bonus rabat til det følgende år. Klubmedlemsskabet giver derudover gratis Fast Lane service. Kontrakten er forberedt før din ankomst, så du bare skal hente bilnøglerne og køre afsted på din ferie.
 
Det er gratis at blive medlem. Du kan tilmelde dig online på www.hellehollis.com.
 
Til slut, skal det nævnes, at Helle Hollis også tilbyder indendørs parkering i en aflukket garagehal som ligger ved siden af hovedkontoret.
 
For mere information om Helle Hollis, kontakt:
www.hellehollis.com
Tel. 95 224 55 44
Email: bookings@hellehollis.com
Og du kan også følge Helle Hollis på instagram, Facebook og YouTube og her altid få de seneste nyheder og tilbud!
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.