Det danske magasin i Spanien
Shoptalk oktober 2013

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email
Shoptalk Vime
 
Forbedr din livskvalitet til seminar på Vime Resort Living Marbella
Vime Resort i Marbella inviterer til seminar ogåbent hus fredag den 25. oktober kl. 17.00. José Antonio Amérigo, grundlægger og præsident af Turistforeningens Afdeling for Sundhed på Costa del Sol, samarbejder nu med Vime Resort Marbella og vil holde et oplæg om et bedre liv for personer over 50 år.
“Vi lægger stor vægt på velvære for vores beboere. Derfor er det en glæde at få en kendt specialist til vores resort, hvor alle er velkomne,” siger Poline Dyrup, som netop er startet på Vime Resort Marbella som kontaktperson for skandinaverne.
Hendes opgave er at bygge videre på det skandinaviske beboelseskoncept, Vime Resort Living Marbella, hvor varemærket er: “Din investering i livsstil, sikkerhed og sundhed.”
“At være boligejer på Vime Resort Living Marbella giver mange fordele. Der er mange faciliteter, såsom indendørs, opvarmet pool, restauranter, fitnesscenter m.m., ligesom vi arrangerer udflugter og rejser, og så er der mulighed for massage og golf. Vores mål er, at ejerne får en bedre livskvalitet, ved at de kan bruge resortets faciliteter. Resortet har alt, og derfor kan man nyde livet uden at forlade resortet,” fortæller Poline Dyrup og fortsætter.
“Vime Resort Living Marbella er blevet nyrenoveret, så det passer til skandinavernes ønsker. Her tilbyder vi luksuriøse duplex-lejligheder og et godt socialt liv.”
Poline Dyrup har 20 års erfaring som ejendomsmægler og PR-medarbejder i Marbella-området. Boligerne på resortet ligger i prislejet 129.000 til 169.000 euro.
Til seminaret den 25. oktober kan man glæde sig til foredraget med José Antonio Amérigo, som vil give gode råd om, hvordan livskvaliteten kan forbedres.
“Især når man runder de 50, er det vigtigt at være fysisk aktiv og forhindre udvikling af stive muskler og smerter i kroppen. Samtidig bør man spise sundt og leve et liv, som kun Costa del Sol kan tilbyde,” fortæller den engelsktalende specialist José Antonio Amérigo.
Alle er velkomne til seminaret “Forbedr din livskvalitet” og åbent hus, hvor Vime Resort Living Marbella vises frem. Der bydes på vin og tapas, og blandt de fremmødte trækkes der lod om to tredages ophold på Vimes luksushotel i Sevilla.
For mere information: www.vimemarbellaresort.com. Tilmelding og mere information fås hos Poline Dyrup, telefon +34 663 85 71 76 / mail info@vimemarbellaresort.com.
 
 
shutterstock 102170893
 
Stor rabat på dansk tv-løsning
Lige for tiden tales der meget om skandinavisk TV rundt omkring i hjemmene og blandt venner og bekendte. Nyheden, om at DR Sydeuropa stopper ved årets udgang, er noget, som SkandinavienTV.com mærker meget tydeligt. Det samme fænomen mærkes hos nordmændene, da deres norske kanaler pludselig forsvandt her i sommer. I mange år har danskere og nordmænd været vant til kun at have et par kanaler at se, men den nye streaming-teknik, hvor man kobler en IPTV-boks på internettet, og tilslutter den til sit fjernsyn, gør det nu muligt at se 23 danske tv-kanaler i høj kvalitet, hvilket kræver en internetforbindelse på mellem 1 og 2 MB i hastighed.
Hos SkandinavienTV.com er der meget travlt i denne tid. Firmaet tilbyder en skandinavisk tv-pakke, som indeholder 92 tv-kanaler og 14 Radiokanaler til 35 euro om måneden for hele pakken. DR Sydeuropa-kunderne tilbydes 150 euro i rabat på IPTV boksen, så den fås for 149 euro, hvis man leverer den gamle satellitboks i bytte. Samtidig får man en måneds gratis streaming.
Den store succes skyldes tre ting. Dels får kunden alle 92 kanaler for en fast pris på 35 euro om måneden, og dels kan man nøjes med at betale for 1 måned ad gangen, og endelig er den største fordel, at i de måneder, kunden ikke bruger tv-boksen, kan abonnementet sættes gratis på pause. Mange opholder sig eksempelvis kun fire måneder om året i Spanien, og i stedet for at betale 420 euro årligt, betaler kunden kun 140 euro (4×35).
Læs mere på www.SkandinavienTV.com eller kontakt på mail: info@skandinavientv.com eller tlf.: 693 81 01 40.
 
 
En afslappende, dansk jul i Danmark
Bare fordi julen kommer hvert år, betyder det ikke at den skal holdes på samme måde. Måske er børnene blevet voksne og har fået deres egne traditioner, måske har det været svært at holde en rigtig dansk jul i Spanien, eller måske har man bare brug for en ferie i Danmark i juletiden. Hotelkæden Sinatur, der driver seks danske hoteller i naturskønne områder, tilbyder et juleophold for dem, der ønsker at komme hjem til den danske jul med alt, hvad den indebærer af julegodter, hygge og juletræ. Opholdet varer i fire dage, der alle er fyldt med aktiviteter, og tilbydes på Hotel Gl. Avernæs ved Assens, Hotel Haraldskær ved Vejle og Hotel Skarrildshus ved Herning. “Vi har blandt andet vinsmagning, eftermiddagshygge med kaffe, the, æbleskiver og andre julegodter, pyntning af juletræ og gåtur i de smukke parker, der omgiver alle hotellerne,” fortæller Katrine Beenfeldt fra Sinatur. Juleaften er der julemiddag, med alt hvad der dertil hører af flæskesteg, andesteg, ris a la mande og mandelgave. På juleaftensdag er der også mulighed for at tage til gudstjeneste i den lokale kirke. 1.juledag dækkes der op til traditionel julefrokost. “Vi har meget fokus på maden på alle vores hoteller, og vi er den første hotelkæde i Danmark, der har fået det økologiske bronze-spisemærke fra Fødevarestyrelsen. Alt er lavet fra bunden, med fokus på bæredygtighed,” siger Katrine Beenfeldt. Det fulde program for juleopholdene kan ses på Sinaturs hjemmeside, http://www.sinatur.dk/juleferie.
Kunne en jul i Danmark – med større sandsynlighed for sne – være et alternativ til den varmere, spanske udgave, kan ophold bestilles ved at kontakte det specifikke hotel direkte.
 
 
Jyske Bank på Gibraltar går fremtiden i møde med ny ombygning
Sidste år kunne Jyske Bank fejre 25 års jubilæum på klippeøen, Gibraltar.
Det markeres med en ombygning, der skal vise befolkningen, at Jyske Bank har planer om at være der de næste 25 år.
“Jyske Bank bygger om for fremtiden,” lyder det fra bankens direktør Christian Bjørløw, der fortæller, at visionen bag projektet er at vise kunderne og befolkningen på Gibraltar, at Jyske Bank har tænkt sig at blive.
De nye lokaler bliver mere hyggelige og vil bære præg af familiære omgivelser. Når kunderne træder ind af døren, vil de blive mødt af en medarbejder og ikke blot en skranke. Der vil være et venteområde med sofaer og kaffe på kanden, der skal være med til at få kunden til at føle sig godt tilpas og vise, at Jyske Bank er mere end blot en almindelig bank, siger han.
“Banken kommer til at ligne dem, der findes i Danmark. Vi gør meget ud af, at vores kunder får individuel rådgivning, og det personlige aspekt er meget vigtigt for os. Og det kommer de nye lokaler til afspejle,” fortæller Christian Bjørløw.
Jyske Bank vil gerne investere i samfundet og vise et engagement, og renoveringen skal være med til at sende det signal.
Ombygninger påbegyndtes 1. august og er allerede godt i gang, og projektet forventes at tage op til et år. Datterbanken af Jyske Bank A/S forbereder sig på at slå dørene op til fremtiden. Men selvom lokalerne er nye, så bygger bankens værdier på det fundament, der blev grundlagt 25 år tidligere.
Kontakt til Jyske Bank på Gibraltar kan ske på tlf.:+350 20072782 eller via mail: info@jyskebank.gi.
 
 
Bjorn
 
Ny norsk tandlægeklinik i Elviria
Efter seks år i Norge vender tandlæge Bjørn Abraham-Nilsen tilbage til kysten. I oktober åbner han Clinica NorDental i Centro Comercial Elviria.
“Vi henvender os hovedsagelig til det skandinaviske marked, men alle nationaliteter er selvfølgelig velkomne”, siger Bjørn Abraham-Nilsen.
På klinikken tilbydes alt indenfor almindelig tandpleje samt specialbehandlinger som æstetisk tandpleje, implantater og laserbehandling.
Bjørn Abraham-Nilsen forklarer også, at der vil blive lagt stor vægt på kvalitet til den rigtige pris. “Vi glæder os til endnu en gang at kunne nyde solen og det gode liv i Spanien”, afslutter han.
 
 
Shoptalk iptv
 
Se TV-kanaler fra Danmark – nu også på tablet/smartphone
Radio Solymar kan ikke længere tilbyde skandinavisk tv på Costa del Sol til stor ærgrelse for mange herboende skandinaver. Hos European IPTV er man opmærksom på problemet, og står klar til at tilbyde tv-signal med skandinaviske kanaler på fjernsynet via en IPTV-boks, eller som noget helt nyt på tablets og smartphone.
Alle tidligere abonnenter hos Radio Solymar kan få et særligt “byt til nyt”-tilbud, hvor de, i bytte for deres gamle satellitboks, kan få IPTV-boksen for blot 89,- € (afhentningspris og med 6 mdrs. binding). Normalpris er 249,- €.
Med European IPTV’s “Web-tv” til mobile enheder får kunderne nem, ubegrænset og hurtig adgang til mere end 60 skandinaviske og internationale kanaler direkte på tablet og smartphones som har iOS eller Android styresystem for 39,- € pr. måned. Ved bestilling af web-tv vil din konto blive bekræftet via e-mail indenfor 24 timer. Der er altså intet installationsbesvær eller yderlige omkostninger ved bestillingen.
Uanset om man vælger tv-signal via boks eller via web-tv medfølger samtidig smarte og funktionelle features, som sikrer kunderne den optimale oplevelse. Optag og gem alt det, du ønsker, og se det, lige når du har lyst.
Helt eksklusivt tilbyder European IPTV også programoversigt på alle kanaler, både på boks-tv og tablet/smartphone-versionen. I optage-funktionen finder man en fuld oversigt over hele dagen og de næste otte dages udsendelser på alle programmer, hvilket gør systemet meget brugervenligt og simpelt.
For mere information se www.european-iptv.com.
 
 
Betiina Larsen returnerer til Danmark
– og har denne hilsen til vores læsere:
Kære alle,
I gennem de sidste 10 år har jeg hver måned forfattet artikler til La Danesa, men denne gang har det været svært og det taget mig lang tid at skrive.
Det er nemlig med et hjerteligt farvel, for jeg har besluttet at rejse ‘hjem’ til Danmark. For hvad er egentlig mest hjem, efter at have boet 11 år her i solen, varmen og lyset – Danmark eller Spanien? Begge dele for mine børn og jeg. Det har været 11 fantastiske, dejlige, skønne, til tider barske og hårde og meget lærerige år på alle måder, som jeg udelukkende vil tænke tilbage på som en positiv livsperiode.
Processen med at rykke til Danmark har stået på det sidste års tid, og mit sommerophold i Danmark har åbnet op og vist nogle veje, som jeg opfatter som tegn på, at nu er det nu, det er tid til forandring i vores liv. Forandring er noget positivt og giver altid en masse nye udfordringer, fantastiske og spændende muligheder, som jeg glæder mig rigtig meget til at mærke og opleve ind i krop, sind og sjæl, som jo er mine mærkeområder.
Af hjertet tusind tak til alle jer, som gennem årene har støttet mig og min lille klinik, læst mine artikler og selvfølgelig hver eneste måned har praktiseret mine øvelser her i bladet. Mange er jo meget mere end “blot” patienter for mig, og jeg kommer til at savne jer. I skal vide, at jeg tager alle mine Spaniensoplevelser med mig til Danmark og gemmer dem i min indre erindringskasse.
Og så vil jeg allerede glæde mig rigtig meget til at komme på ferie i det, som har været vores hjem og dagligdag gennem mange år.
På gensyn og husk nu alt det, jeg har prøvet at lære fra mig gennem årerne.

Kærlig hilsen

Betiina

 
 
Sanitas
 
I gode hænder – hele vejen, med Sanitas sygesikring
I Spanien er det nemt at føle sig velkommen; befolkningen har en åben og varm karakter og de kulturelle forskelle er blot ekstra krydderi på tilværelsen.
Siden 2005 har Inger Bergman Lindvall drevet Sanitas servicekontor i Estepona. Her får du en professionel behandling og god service, med mulighed for at kommunikere på dit eget sprog og blive mødt af skandinavisk serviceminded personale.
Sanitas er Spaniens ældste sygeforsikring og blev grundlagt i 1954. Sanitas er en del af Bupa International i Storbritannien/England og har også samarbjde med IHI Danmark. De er ledende indenfor private sygeforsikringer, med næsten to millioner kunder i Spanien. Som kunde hos Sanitas får du del i et eksklusivt netværk af over 500 klinikker og 27.000 specialister indenfor sundhedspleje. Sanitas samarbejder med alle privathospitaler på Costa del Sol.
Med Sanitas, kan du vælge den bedste behandling, og de førende hospitaler, og samtidig er du altid sikret direkte og personlig kontakt med de ansatte på kontoret.
Udnyt det bedste fra to verdener: Skandinavisk service og den mest kvalificerede private sundhedspleje med alle de fordele, som dette giver.
Inger, Mari Carmen og Susann fra Sanitas i Estepona byder dig velkommen og opfordrer til at kontakte dem for yderligere information.
Sanitas i Estepona, Inger Bergman Lindvall. Tlf. 951.316.610 / Mobil. 610.203.330. E-mail: ibergman.pex @ sanitas.es.
 
 
DAnoptica
 
Ny indretning tydeliggør Dan Optica’s vision
Lys og rummelighed er det, der først møder kunderne, når de træder ind af døren hos Dan Optica i Fuengirola. Den nye ombygning er inspireret af nordisk stil, hvor visionen var at skabe en butik, der udtrykker stilrenhed, bekvemmelighed og modernitet, fortæller Juana María Pérez, den ansvarshavende optiker i forretningen. Det minimalistiske, stilrene udtryk er en vigtig del af den nye butik, da optikerne også udfører kliniske opgaver. De har allieret sig med øjenspecialister, der kan træde til, når kunder kommer ind med øjeproblemer, hvor der er brug for ekstra ekspertise. Men også bekvemmelighed har været vigtigt i forbindelse med ombygningen, fortæller hun. Det betyder, at butikken er indrettet til kunder med særlige behov. Der er plads til mødre med barnevogne og personer i kørestol, der kan bliver siddende i stolen under alle prøverne, da et af undersøgelseslokalerne er indrettet til kørestolebrugere. At det er den nordiske stil, der ligger til grund for den nye ombygning er heller ikke tilfældigt. Igennem 25 år har butikken givet folk på Costa del Sol et klarere syn på verden, hvoraf mange er fra de skandinaviske lande. Personalet vil gerne bibeholde den tendens og i forretningen tales der både dansk, tysk engelsk og spansk, hvilket er en af grundene til, at mange internationale kunder finder vej til butikken. De sproglige udfordringer er således ryddet af vejen, og du kan være sikker på, at det er den rigtige diagnose eller brille, du får med dig hjem fra Dan Optica.
For mere information kontakt Dan Optica på: 952 583 910 eller besøg hjemmesiden: http://www.danoptica.com, der både er på spansk, dansk og engelsk.
 
 
Kunstudstilling af maleren Erik Frøkjær
Kunstmaleren Erik Frøkjær holder meget af at male og tilbringer mange timer i sit atelier i huset i La Cala de Mijas. Inspirationen til maleriernes mangfoldige motiver henter han fra sine omgivelser og udsigten fra atelieret.
Lørdag den 5. og søndag den 6. oktober holder Erik Frøkjær åbent hus, hvor alle er velkomne til at besøge atelieret i tidsrummet kl. 12.00 – 17.00.
Erik Frøkjær, der også er kendt for den danske kæde af tøjforretninger “Frøkjær”, har malet, siden han var i starten af 20’erne, men dedikerer nu al sin tid til sin hobby.
Eriks store læremester og mentor var danske Jacob Meyer, der tog ham til sig, som var Erik hans søn, og af denne kendte danske kunstner lærte Erik at male og at opbygge et maleri. Gennem flere ophold ved Gardasøen udviklede Erik en forkærlighed for det naturalistiske/impressionistiske med fokus på blomster, bondegårde og søen, hvor varme og følsomt behandlede farver dominerer.
Gå ikke glip af muligheden for at se Erik Frøkjærs malerier og atelieret samt få en snak om kunst. Der er naturligvis også mulighed for at erhverve et af hans malerier.
Ferniseringen afholdes på Erik Frøkjærs privatadresse i Casa Blanca, Los Claveles lll, Calle Salamanca 76, Mijas Costa.
For yderligere information om arrangementet er man velkommen til at ringe til Erik Frøkjær på +45 20 91 22 43.
 
 
NAVARETTE DSC 1458
 
Dansk/spansk advokatsamarbejde styrket efter fusion
Igennem mange år har advokatfirmaet Thykier & Rahbek A/S i samarbejde med advokatkontoret Ana María Navarrete rådgivet danske klienter om spanske retsforhold – både private og erhvervsklienter.
Som led i et glidende generationsskifte fusionerede Thykier & Rahbek A/S med Ret&Råd advokaterne i Glostrup/Ballerup og indtrådte således pr. 30. april 2013 i den landsdækkende danske advokatkæde Ret&Råd med ca. 150 jurister og over 400 medarbejdere fordelt på 40 advokatvirksomheder i Danmark.
Advokat Peter Thykier, der i gennem næsten 30 år har beskæftiget sig med den dansk/spanske jura, vil fortsat rådgive virksomhedens klienter – dels fra Spanien og dels fra Danmark.
Peter Thykier forklarer: “Erfaringen gennem årene viser, at rigtig mange danskere føler sig mest trygge med en dansk advokat, der kender begge retssystemer, når de begiver sig ud i det spanske jura-landskab. Hvad enten det drejer sig om køb af spansk ejendom, et spansk dødsbo eller etablering af virksomhed i Spanien, er det vigtigt, at “tandhjulene” i begge systemer arbejder godt sammen. I den henseende er samarbejdet med advokatkontoret Ana María Navarrete forbilledligt. Mange skatte- og retsregler i øvrigt skal bringes til at fungere sammen, ligesom den praktiske håndtering af sagerne jo ofte er vidt forskellig i de to lande.”
Teamet i Ret & Råd Glostrup/Ballerup/Greve består af syv advokater hver med deres specialer, hvoraf Peter Thykier – udover de spanske retsforhold – primært beskæftiger sig med kontrakts- og selskabsret.
For mere information kontakt advokatkontoret Ana María Navarrete i Spanien på +34 952 58 57 21 – www.navarrete.dk – eller Ret & Råd Advokater Glostrup/Ballerup/Greve i Danmark på +45 70 20 70 83 – www.advogreve.dk.
 
 
Splash
 
Gode efterårstilbud hos Splash Pools Mijas
Selvom efteråret står for døren, er det ofte stadig godt nok vejr til et dyp i poolen. Med det for øje tilbyder Splash Pools Mijas et stort udvalg af produkter til rengøring af poolen samt sjovt legetøj til en efterårsfest ved poolen.
Hos Splash Pools Mijas finder man alle former for kemikalier, tilbehør og reservedele. Samtidig kan man få svar på de spørgsmål, man måtte have, i butikken på Ctra. de Mijas lige før restaurant Valparaiso på vej op mod Mijas Pueblo.
Splash Pools Mijas tilbyder gratis analyse af poolvand. Man skal blot medbringe en lille prøve af vandet, som vil blive undersøgt i butikken. Ud fra resultatet vil man blive anbefalet, hvad der skal til for altid at have rent vand i poolen.
Splash Pools Mijas har et lille men professionelt team samt en teknisk afdeling, der foretager reparationer og kan opdage eventuelle lækager. Samtidig tilbydes også renovering og opførelse af helt nye pools.
I butikken finder man også badedyr og luftmadrasser, samt alt til spil og lege. Mange af disse er sat ned med helt op til 60 procent rabat og køber man store mængder til for eksempel en poolfest, kan man få en endnu større rabat.
Splash Pools Mijas har åbent mandag til fredag fra kl. 8.00 til 16.00. Se hjemmesiden www.splashpools.es, hvor der også er et kort, der viser, hvordan man finder butikken. Der er parkering lige uden for døren.
For yderligere information eller vejledning ring 952 591 053.
 
 
Marb Class Golf
 
Et glædeligt gensyn hos Marbella Classic Golf
Hos Marbella Golf Classic glæder Eva, Nina og Pam sig over at hilse Lotta velkommen tilbage.
“Nu er hele familien samlet igen. Vi savnede kysten og varmen og vores døtre på hhv., 11 og 9 år, får nu mulighed for at lære spansk fra bunden. Kysten var og er vores hjem, “fortæller Lotta og fortsætter: “Jeg springer direkte ud i arbejdet. Mit første projekt var hjemmesiden, som nu er nemmere at navigere rundt på, og med et bedre overblik over vores kollektioner, events og happenings i butikken, og den er blevet mere brugervenlig.”
Når Lotta taler om kommende events/begivenheder, afslører hun samtidig, at Marbella Classic Golf i øjeblikket arbejder hårdt på at planlægge efterårets modeshow med sæsonens nye kollektioner. Mere end det, vil hun ikke afsløre, men hun opfordrer i stedet til at holde øje med hjemmesiden for mere information.
Man gør sig endvidere klogt i at holde øje med hjemmesiden, hvis man ikke ønsker at gå glip af de hyggelige Coffee Mornings, hvor alle, der ønsker det, eller blot går forbi på gaden, bliver budt velkommen ind i butikken til en kop varm kaffe, en snak om og opdatering af den nyeste golfmode.
Et af butikkens mest populære mærker er uden tvivl Masters, og folk kommer fra hele kysten for at købe dette kvalitetstøj. Derudover tilbydes mange andre populære mærker som Röhnisch, Daily og det svenske mærke Abacus.
Hos Marbella Golf Classic findes tøj til mænd og kvinder i alle aldre. Selv til dem der ikke spiller golf, men blot søger behageligt tøj til arbejde og hverdag, passer golfmodens rene, klassiske snit, og lette, luftige materialer perfekt. På hylderne findes også en bred vifte af fritidssko fra bl.a. Ecco.
Marbella Golf Classic er let at finde, man skal blot tage afkørslen mod tyrefægterarenaen i Nueva Andalucía, køre forbi Centro Plaza og ned ad bakken på venstre side ligger butikken. Parkering findes lettest på Centro Plaza, hvorfra det tager kun et minut til at gå til butikken.
www.marbellaclassicgolf.com.
 
 
Optica  Laza
 
 
Optica Laza – et familieforetagende med visioner, nærhed og ekspertise
Der er nu tre Optica Laza-butikker her på Costa del Sol. Det er ikke bare en optiker, men en familieejet minikæde, hvis butikker kan findes i La Cala de Mijas, Fuengirola og – det nyeste skud på familietræet – i Calahonda.
“Hos Optica Laza har vi en vision om at være der, hvor kunderne er. Og mange af vores nuværende og potentielle kunder bor i Calahonda-området, så for at kunne give dem den bedste service, skal vi selvfølgelig også være til stede her,” siger Gabriella Malmberg fra Optica Laza. Hun er et kendt ansigt for Costa del Sols brille- og linsebrugere og glæder sig til at byde alle velkomne i den nye butik i Calahonda, hvor der tales skandinavisk, engelsk, spansk og tysk. I butikken arbejder en gren af optiker-familien Laza, nemlig datteren Rocio Laza. Familiens sønner, arbejder i butikkerne i La Cala de Mijas og Fuengirola, mens moderen Esperanza tilbyder kunderne sin ekspertise i alle tre butikker. Alle i familien Laza – og Gabriella Malmberg – ønsker at give kunderne nærhed, service, kvalitet og gode priser i de tre Optica Laza-butikker. Det er ikke kun briller og linser, Optica Laza er eksperter i, men også audiofoni. I butikken i Calahonda forhandles høreapparater fra Beltone og Widex, og der er et specielt rum til høreprøver. Udvalget af briller inkluderer stel fra Lindberg, Hugo Boss, Cartier, Bulgari, Chopard og mange andre eksklusive mærker.
I Calahonda ligger Optica Laza i Los Cipreses, hvor der er gode parkeringsforhold. Det er 500 meter fra den Norske Sømandskirke, tæt på LIDL og ved siden af apoteket (farmacia). For mere info, se www.opticalaza.com eller ring på tlf. 952 93 51 72.
 
 
parking facade
 
Helle Hollis åbner parkeringshus ved Málaga Lufthavn
Helle Hollis, som igennem mere end 30 år har drevet kvalitetsbiludlejning på Costa del Sol, tilbyder nu også offentlig parkering i bygningen ved siden af hovedkontoret overfor Málaga Lufthavn.
Administrende direktør Hans Hugo From udtaler, at Helle Hollis gennem
længere tid har overvejet at åbne et parkeringshus med offentlig parkering. En
stor del af firmaets gamle biludlejningskunder er i løbet af årene flyttet permanent til Costa del Sol og købt egen bil. “Vi får derfor dagligt henvendelser om parkering af private biler, som vi indtil nu desværre har måttet afvise”, forklarer Hans Hugo From. “Da bygningen ved siden af hovedkontoret så blev ledig, fik vi endelig mulighed for at realisere disse nye planer”.
Parkeringshuset hedder “Helle Hollis Parking” og bliver officielt indviet den 1. oktober. “Vi startede dog allerede langsomt op i løbet af september måned, selvom alle detajler ikke var helt på plads”, fortsætter Hans Hugo From.
“Helle Hollis Parkering vil være kendetegnet ved sikkerhed, kvalitet og service, – præcis som vi er kendt for med vores billeje”.
Helle Hollis Parking tilbyder udelukkende indendørs parkering, hvor kunden kan være 100% tryg og sikker på, at den parkerede bil ikke bliver flyttet rundt eller kørt til udendørs parkering, så snart flyvet er lettet. Parkeringshallen har alarm og videoovervågning, og bilerne står i et aflåst område, som kun autoriserede Helle Hollis’ ansatte har adgang til. Desuden er der personale på arbejde 24/7/365. Ved parkering længere end syv dage tilbydes en gratis vask, før bilen returneres til kunden.
Helle Hollis tilbyder i oktober måned, som et introduktionstilbud, prismatch. “Vi skal have fyldt huset op, så vi matcher enhver anden indendørs parkeringspris på Avenida García Morato. Dette gælder også for årskontrakter indgået i oktober måned”.
Helle Hollis Parking er åben døgnet rundt – hele året rundt. Selve kundebetjeningen, ind- og udskrivning foregår i Helle Hollis biludlejningsafdeling, hvorefter bilen bliver parkeret i det aflukkede indendørs område. En gratis courtesy bus bringer hurtigt kunden frem og tilbage til Málaga lufthavn.
“Vi ser frem til åbningen af det nye parkeringshus og til at tilbyde en indendørs parkeringsservice af høj kvalitet”, afslutter Hans Hugo From.
Reservation af parkering kan ske på den nye hjemmeside www.hellehollisparking.com, hvor man nemt og enkelt kan reservere sin parkering og desuden få 15% online rabat på parkeringprisen.
Mere information på www.hellehollisparking.com eller send en email til parking@hellehollis.com eller ring tel. 951 01 40 58.
 
 
Gotlieb Shoptalk
 
Nyt look hos Gottlieb Hair
Efter to måneders forberedelse kan frisør Kim Gottlieb nu åbne dørene til sin nye salon “Gottlieb Hair”.
“Jeg har altid gerne villet til Fuengirolas centrum, men lokale og beliggenhed skulle være det helt rigtige. Der skulle så gå 20 år, før det lykkedes,” siger den danske frisør.
Igennem 20 år har Kim Gottlieb nemlig holdt til i Los Boliches.
“Vores nye salon er lys, har gode parkeringsmuligheder og ligger godt på Avenida Jesús Santos Rein på dét, jeg vil kalde et lille skandinavisk strøg,” forklarer Kim med henvisning til genboerne UniOptica, Kiropraktorklinikken og Dan Optica, blandt flere.
De nye lokaler er også lig med nye tider hos Gottlieb.
“Vi har mange spændende nyheder på programmet, og flere af vores services er blevet billigere. Det gør, at vores kunder nu har mulighed for at forkæle sig selv meget oftere,” siger Kim Gottlieb og fortsætter:
“Vores nye omgivelser har pladsen til at tilbyde en bred vifte af behandlinger. Derfor får vi nu en kosmetolog, en negletekniker og en massør tilknyttet. Og flere kommer sikkert til,” slutter Kim Gottlieb, der sammen men sin datter Sofie Gottlieb, som også er frisør, ser frem til at møde både nye og gamle kunder, venner af huset og andre nysgerrige til åbningsreception lørdag den 26. oktober kl. 14-17.
Besøg Kim Gottlieb på Avda. Jesús Santos Rein 9 i Fuengirola eller ring på 952 66 09 44.

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa