Det danske magasin i Spanien
Que pasó juni 2011

Kromand Mini Open – en stor succes
Et halvt hundrede danskere samt er par svenskere og nordmænd var mødt op påskesøndag den 24. april ved indkøbscentret Miramar til Kystens første minigolfturnering, der var organiseret af Restaurant Kromand i Los Boliches, Fuengirola.
Trods de sidste dages mange påskefrokoster mødte alle veloplagte op kl. 10.30 til en lille introduktion samt fordeling af holdene. Kl. 11.00 var der gunstart, og alle deltagerne gik ihærdigt i gang på hvert deres hul.
Efter alle havde været de 18 huller igennem, mødtes spillerne på Restaurant Kromand, hvor der blev serveret en dejlig påskefrokost.
Arrangementet var en stor succes og det er allerede bestemt, at Kromand Mini Open gentages igen i anden uge af oktober. Samtidigt ønsker Kromans at takke de mange sponsorer, der var med til at gøre dagen til en meget speciel oplevelse. Sponsorerne var: Electro Swede, Favoritten, Dan Food, La Danesa, Vino Moreno, Estrella Damm, Vime Hotels, La Clínica, OIB, Ewald’s, Media Service, Miramar Mini Golf, Vordingborg Køkkener, Arne/Erling Golfservice og Lena Den Kreative.

 

Velgørenhed giver dyrene en chance for et bedre liv
Ryan Travis fra PAD og Lisa Emeny fra El Refugio del Burrito, som ses i midten af ovenstående billede, har hermed fået overrakt donationerne fra det seneste velgørenhedsarrangement. Frokosten, som fandt sted på Hotel Tamisa Golf søndag den 24. april, havde 90 deltagende og de to dyrebeskyttelsesforeninger fik overrakt henholdsvis 320 og 350 euro i gave.
Arrangementerne foregår i form af en auktion, hvor adskillige erhvervsdrivende her på kysten har givet fx gavekort til auktionen. Dertil gav Hotel Tamisa Golf selve frokosten. Næste arrangement vil finde sted i starten af december.
Tak til alle medsponsorer og hjælpere for deres indsats, gaver og vouchers samt deres store interesse i dyrenes velfærd. Inga, som ses til venstre for æslet, Bienvenida, overrakte den 29. april pengegaven til de to dyrebeskyttelsesorganisationer i Centro Idea.
Har man selv lyst til at hjælpe PAD eller El Refugio del Burrito, kan man tage kontakt til Inga Brüning på e-mail: starbabies5@gmail.com eller henvende sig til de to dyrebeskyttelsesforeninger. Danske Inga står i spidsen for velgørenhedsfrokosterne i samarbejde med frivillige af mange forskellige nationaliteter.

Kontaktinformation:
El Refugio del Burrito: 952 735 077
Proteccion de Animales Domesticos (PAD): 952 468 054

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.