Det danske magasin i Spanien
Vi og veteranerne – Dansk-spansk trekløver sætter nu system i oldboys-kampe for danske hold på Kysten

Vi og veteranerne - Dansk-spansk trekløver sætter nu system i oldboys-kampe for danske hold på Kysten

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email


Behovet har været der gennem flere år og nu sætter et dansk-spansk trekløver tingene i system.
De tager sig af de flere og flere danske oldboyshold, som kommer til Costa del Sol i håb om, at de kan finde en lokal modstander på samme niveau som dem selv. Der er tale om fodboldhold-årgange 40+ og 50+.

Trekløveret består af bestyrelsesmedlem i den danske klub, Club Danés, Jens Peter Jepsen, 60 år og ejendomshandler fra Kolding, Morten Møller, næstformand i La Peña de Dinamarca, den officielle danske supporterklub for Málaga CF, 64 år og journalist fra Aalborg, samt den 49-årige Salvador Gallardo, manager og medejer af fem golf- og beachhoteller i Mijas Costa.
Såvel Jens Peter Jepsen som Morten Møller er fastboende på Kysten.

I deres koncept ligger booking af de danske hold på hotel eller i lejligheder, engagering af spanske hold, bestilling af fodboldbaner og dommer, samt fælles spisninger såvel lunch som dinner. Disse vil som oftest foregå i den danske restaurant i Club Danés, Casa Danesa, og i en Salvadors restauranter, hvor menuen altid vil være en lækker spansk.

”Vi tre har tidligere været danske hold behjælpelig her på kysten, men sådan i lidt spredt fægtning”, fortæller Jens Peter Jepsen. ”Arbejder har været besværliggjort af, at ønsker har været forskellige og mange af dem er fremkommet i sidste øjeblik. Nu bliver alt lagt som på skinner fra starten. Vore ydelser kommer på papir med priser og det hele – et materiale vi vil distribuere til danske hold.
Kan vi glæde dem, gør vi gerne et stykke arbejde. Vi er med helt fra busafhentning i lufthavnen i Malaga”.

To hold var på besøg
I slutningen af september og starten af oktober tog trekløveret sig af to danske mandskaber, VBI-veteraner fra Vojens (50+) og Lejerbo Boldklub af 1964 fra Hvidovre (40+). De spillede mod Real Madrid La Peñaer fra Mijas Costa på stadion i henholdsvis La Cala de Mijas og hovedstadion i Fuengirola ”Elola”. Resulaterne blev 1-1 (og herefter Vojens-sejr på straffespark) og 4-2 til det lokale spanske hold.
Som dommere i de to kampe fungerede ex-landsholdsspiller Henning Munk Jensen, AaB, og den tidligere AaB-leder John Jørgensen. Den tidligere danske landsholdsspiller, Niels Yde, AB, trådte i begge tilfælde til som forstærkning.
Næste berammede dansk-spanske opgør finder sted i maj 2010.

Vejen til veteraner
Når danske oldboys-hold vil have arrangeret kampe på Costa del Sol kan de henvende sig på følgende e-mail-adresser og telefonnumre:
Jens Peter Jepsen:
dorte@kristoffersenholiday.dk
0034 610 304 533
Morten Møller:
moellemorten@gmail.com
0034 617 700 424
 

Af Morten Møller

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa