Det danske magasin i Spanien
Vi og veteranerne – Dansk-spansk trekløver sætter nu system i oldboys-kampe for danske hold på Kysten

Vi og veteranerne - Dansk-spansk trekløver sætter nu system i oldboys-kampe for danske hold på Kysten


Behovet har været der gennem flere år og nu sætter et dansk-spansk trekløver tingene i system.
De tager sig af de flere og flere danske oldboyshold, som kommer til Costa del Sol i håb om, at de kan finde en lokal modstander på samme niveau som dem selv. Der er tale om fodboldhold-årgange 40+ og 50+.

Trekløveret består af bestyrelsesmedlem i den danske klub, Club Danés, Jens Peter Jepsen, 60 år og ejendomshandler fra Kolding, Morten Møller, næstformand i La Peña de Dinamarca, den officielle danske supporterklub for Málaga CF, 64 år og journalist fra Aalborg, samt den 49-årige Salvador Gallardo, manager og medejer af fem golf- og beachhoteller i Mijas Costa.
Såvel Jens Peter Jepsen som Morten Møller er fastboende på Kysten.

I deres koncept ligger booking af de danske hold på hotel eller i lejligheder, engagering af spanske hold, bestilling af fodboldbaner og dommer, samt fælles spisninger såvel lunch som dinner. Disse vil som oftest foregå i den danske restaurant i Club Danés, Casa Danesa, og i en Salvadors restauranter, hvor menuen altid vil være en lækker spansk.

”Vi tre har tidligere været danske hold behjælpelig her på kysten, men sådan i lidt spredt fægtning”, fortæller Jens Peter Jepsen. ”Arbejder har været besværliggjort af, at ønsker har været forskellige og mange af dem er fremkommet i sidste øjeblik. Nu bliver alt lagt som på skinner fra starten. Vore ydelser kommer på papir med priser og det hele – et materiale vi vil distribuere til danske hold.
Kan vi glæde dem, gør vi gerne et stykke arbejde. Vi er med helt fra busafhentning i lufthavnen i Malaga”.

To hold var på besøg
I slutningen af september og starten af oktober tog trekløveret sig af to danske mandskaber, VBI-veteraner fra Vojens (50+) og Lejerbo Boldklub af 1964 fra Hvidovre (40+). De spillede mod Real Madrid La Peñaer fra Mijas Costa på stadion i henholdsvis La Cala de Mijas og hovedstadion i Fuengirola ”Elola”. Resulaterne blev 1-1 (og herefter Vojens-sejr på straffespark) og 4-2 til det lokale spanske hold.
Som dommere i de to kampe fungerede ex-landsholdsspiller Henning Munk Jensen, AaB, og den tidligere AaB-leder John Jørgensen. Den tidligere danske landsholdsspiller, Niels Yde, AB, trådte i begge tilfælde til som forstærkning.
Næste berammede dansk-spanske opgør finder sted i maj 2010.

Vejen til veteraner
Når danske oldboys-hold vil have arrangeret kampe på Costa del Sol kan de henvende sig på følgende e-mail-adresser og telefonnumre:
Jens Peter Jepsen:
dorte@kristoffersenholiday.dk
0034 610 304 533
Morten Møller:
moellemorten@gmail.com
0034 617 700 424
 

Af Morten Møller

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.