Det danske magasin i Spanien

Dansk par bag cykelhotellet La Ventera

De er ikke bange for at prøve noget nyt – noget helt nyt. Morten Aamand og Freja Delgado har med deres to børn revet de sikre teltpæle op i København for i stedet at slå dem ned i Gualchos. Landsbyen… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Levante, Poniente og Terral – sommerens lune vinde, eller..?

Der kan nævnes mange navne, når snakken falder på vinde i Spanien.På Costa del Sol er der først og fremmest tre vinde, som suser igennem hårets lokker – og det er dem, som spanierne taler om.Naturligvis blæser vindene uanset årstid,… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

De ti bedste steder at besøge i Andalusien

Andalusien er et overflødighedshorn af spændende steder at besøge. Her præsenterer vi de første 10 af en række af attraktive destinationer i denne helt enestående region. Den bedste strand Cantarrijan mellem Nerja og La Herradura. Stranden ligger helt uforstyrret indrammet… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Historien om Ñ [ɲ]

Det første, der bør nævnes, inden vi starter med en artikel relateret til det spanske sprog, er, at her, når vi taler om spansk, taler vi om det sprog, som spanierne selv kalder castellano. Ñ ​​– bogstav nr. 15 På… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.