Det danske magasin i Spanien
Sundere? Stærkere? Gladere? – personlig træning ved Thomas Frank PT

Sundere? Stærkere? Gladere? – personlig træning ved Thomas Frank PT

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Uanset om du aldrig har haft et par løbesko på før eller om du har været flittig gæst i træningscenteret, sørger personlig træner Thomas Frank for, at du kommer i form.”Jeg bruger forskellige metoder, men det drejer sig hovedsageligt om funktionel træning, der er inspireret af traditionel vægttræning, crossfit og konditionstræning, ligesom at vi har fokus på øvelser, der fremmer din mobilitet og bevægelse,” fortæller Thomas Frank, der har hjulpet klienter fra 16 til 76 år, alle med vidt forskelligt udgangspunkt.

Thomas Frank i flere år arrangeret bootcamps for danske atleter på Costa del Sol og er på den måde ikke din typiske personlige træner – han har en unik tilgang til sine klienter og til den rejse, klient og træner foretager sammen.

“Selvfølgelig sætter vi nogle konkrete målsætter og sørger for, du kommer i mål med disse. Men mit fokus er at skabe vedvarende vaner, så når du ser tilbage efter endt forløb, har du fået mere for pengene, end blot den tid, du bookede hos mig,” fortæller Thomas fra sit private gym i Fuengirola.”De fleste klienter vælger at træne på stranden eller i mit private gym i centrum af Fuengirola. Nogle vælger at modtage træning i komforten af deres eget hjem – så tager jeg udstyr med til det.”

Uanset om du ønsker at tabe dig, træne op til en Ironman eller blot vil have det bedre i din egen krop, hjælper Thomas dig med at komme i gang og med at komme i mål.

Start i dag – kontakt Thomas Frank på+34 694 44 84 55 (også WhatsApp) ● www.thomasfrankpt.es ● train@thomasfrankpt.es ● Facebook: Thomas Frank PT

Se Facebook-siden  Thomas Frank PT for anmeldelser fra de mange tilfredse klienter. Det er også her, du se info om priser, fælles strandtræning og gruppesessioner.

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa