Det danske magasin i Spanien
Når du behøver hjælp, pleje og omsorg – vælg danske Unik Care

Når du behøver hjælp, pleje og omsorg - vælg danske Unik Care

Unik Care er til dig, som har brug for alt fra daglig kontakt for tryghed i hverdagen til fast pleje og omsorg, uanset om du befinder dig på Costa del Sol i en kortere periode eller bor her fast.

Personen bag Unik Care er den danske social- og sundhedsassistent Christina Christensen, som har omfattende uddannelse og erfaring fra branchen siden 1998, også fra psykiatrien samt som NADA-instruktør (akupunktur i øret).

Her fortæller hun om Unik Cares tjenester:

”Mange som bor her på kysten, uanset om det er kort eller lang tid, har behov for forskellig slags hjælp. En del fordi de har fysiske begrænsninger, psykiske udfordringer eller de kan have en sygdom, som er latent eller som pludseligt er opstået. Uanset årsag tilbyder Unik Care hjælp – for din tryghed. Det kan dreje sig om daglig kontakt i hverdagen, måske behøver du hjælp med struktur i din hverdag, aflastning eller bare nogen at tale med – jeg lytter gerne, hvis du har behov for at vende nogle ting. Selvfølgelig tilbyder Unik Care også fast pleje og omsorg til dit behov, hvis du har et handicap, en sygdom eller sundhedsmæssige udfordringer. Og det er bare en del af tjenesterne, som Unik Care tilbyder. Du kan også kontakte Unik Care for midlertidig pleje ved for eksempel en ulykke – jeg hjælper til med alt det praktiske før, under og efter udskrivning fra sygehuset, samt igennem rehabiliteringsperioden, så du kan vende tilbage til din hverdag så hurtigt som muligt.”

Når du behøver hjælp, pleje og omsorg er Unik Care der for dig!

Unik Care / www.unikcare4u.es / +34 673 537 489 / kontakt@unikcare4u.es

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa