Det danske magasin i Spanien
Skisæsonen i Sierra Nevada er i fuld gang!

Skisæsonen i Sierra Nevada er i fuld gang!

I Sierra Nevada er skisæsonen endelig startet og med kun to timers kørsel fra Costa del Sol er dette den perfekte destination for at nyde de hvide pister. Uanset om du er nybegynder og står på ski for første gang eller en garvet skiløber, der gerne vil forfine din teknik, er den skandinaviske skiskole Troll Ski det rigtige sted at booke skiundervisning.

Manden bag Troll Ski er norske Kjetil Saeve. Han har arbejdet som skilærer med skandinavere i næsten 20 år, heraf de sidste ni sæsoner med egen skiskole – Troll Ski.

”Troll Ski arrangerer undervisning for alle niveauer og for alle – børn, voksne, grupper og privat. Vil du væk fra de sædvanlige pister, arrangerer jeg også guidede off-piste ture. Med Troll Ski ved man, at man er i trygt selskab uanset niveau,” siger Kjetil, der er meget begejstret for årets skisæson:

”På grund af pandemien har der naturligvis ikke været nogen væsentlig aktivitet i Sierra Nevada de seneste år, men årets sæson er startet fantastisk godt. Det er dejligt at være på pisterne igen!”

Troll Ski arrangerer alt til skiløb i en eller flere dage i Sierra Nevada. Skiskolen arbejder tæt sammen med udlejere af alt tænkeligt skiudstyr, og som elev på Troll Ski får du også 20 procent rabat på lejen.

Vil du hellere stå på et snowboard, arrangerer Kjetil og Troll Ski selvfølgelig også snowboardundervisning.

Sierra Nevada byder også på en rigtig hyggelig skilandsby med hyggelige omgivelser, dejlige hoteller og mange gode restauranter og tapasbarer.

Book skiundervisning i Sierra Nevada med Troll Ski:

Whatsapp: (+34) 688 918 773

E-mail: trollsierranevada@gmail.com

www.trollski.com

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.