Det danske magasin i Spanien
MERE MØRT KØD HOS TIPI TAPA

MERE MØRT KØD HOS TIPI TAPA

Tipi Tapa har gjort sig bemærket for sit fine kød, af meget høj kvalitet og med masser af smag. Udvalget af kød kommer fra Danmark, Finland, Spanien, Tyskland og Irland. Dyrene er opdrættet på græs, er økologiske og selvfølgelig helt uden antibiotika.

Juan Garcia, indehaver af Restaurante Tipi Tapa, har et rigtig godt samarbejde med en succesfuld dansk virksomhed, JN Meat International, og har for nylig haft fint besøg af dem. ​​JN Meat International er kendt for at levere særdeles fint og prisvindende oksekød. John Sashi, ejeren af ​​JN Meat International, har tre gange modtaget prisen for ”Verdens Bedste Bøf”, senest i 2021.

Udvalget af kød af høj kvalitet kan ses i et mørningsskab hos Tipi Tapa. Er du kødelsker, kan et besøg bestemt anbefales. Læg vejen forbi Tipi Tapa en aften, hvor der er et flamencoshow.

Se annoncen på side 41 for mere info.

Calle Málaga, 4 Fuengirola Tlf. 627 635 890 eller 951 311 630

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.