Det danske magasin i Spanien
Ny lækker KVIK-køkkenforretning er nu åbnet i Fuengirola

Ny lækker KVIK-køkkenforretning er nu åbnet i Fuengirola

Nu kan Kvik også tilbyde danske designkøkkener, bad og garderobe i deres nyåbnede butik i Fuengirola.
Der har været fart på de sidste par måneder for Søren Skifter Christensen og hans kvikke personale. Fra tanke til handling er der ikke langt, og effektivitet er kendetegnende når det gælder Søren, hans team og Kvik køkkener.
Den 2. november var de klar til at tage imod kunder i deres forretning nummer to som nu er åbnet i Fuengirola.

Kvik åbnede sidste år sit showroom i Marbella, og nu er turen kommet til Fuengirola. I Spanien er der nu i alt 12 Kvik køkkenforretninger, i byerne Madrid, Barcelona, Valencia, Bilbao og Kvik i Marbella og Fuengirola.
Den danske multinationale køkkenspecialist, Kvik, med speciale i design og fremstilling af køkkener, badeværelser og garderobe, kan med sine butikker i henholdsvis Marbella og Fuengirola, tilbyde et kæmpe udvalg af højkvalitets dansk design til overraskende lave priser.

Kvik tilbyder både ansigt-til-ansigt designmøder i butikkerne, men også videokonference. ”Det er ideelt for de mange udenlandske kunder som virksomheden betjener, som kan designe deres drømmekøkken fra Skandinavien”, understreger Søren Skifter Christensen. Kunderne kan vælge hvornår, hvordan og hvor det er bedst for dem at mødes med deres Kvik-rådgiver ved at bestille tid via www.kvik.es.

I Málagaprovinsen skal Søren Skifter Christensen åbne tre butikker i løbet af de kommende år, men hvor de kommer til at ligge, er endnu ikke helt fastlagt. 

Du finder KVIK i Fuengirola på Ctra. de Mijas 22 lige efter rundkørslen ved LIDL. Tel. 951 96 67 99 eller besøg KVIK i Marbella på Avenida Ricardo Soriano 59. Tel 951 51 92 20

Søren, Antonio L., Antonio R. & David.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.