Det danske magasin i Spanien
Café del Mundo giver koncert i Nerja

Café del Mundo giver koncert i Nerja

– Guitar-duoen har lagt Europa ned på stribe

Guitaristerne Jan Pascal og Alexander Kilian udgør noget så særegent som en tysk flamencoduo.

De afholder godt 120 koncerter om året og alene i 2019 fyldte de blandt andet salene på Café La Danse i Paris samt på den verdensberømte Ronnie Scott’s Club i London. Ligeledes indspillede de deres seneste album Famous Tracks i det ikoniske Abbey Road Studio.

Det er dog til deres live shows, at magien virkelig kommer til udtryk, når de med energi og virtuositet skaber uforglemmelige øjeblikke med deres fantastiske guitarevner. Duoen opfører klassiske melodier men har også deres egne kompositioner, hvor de fusionerer jazz, funk og endda ‘mainstream’ elementer. Det er koncerter, der få publikum op at stå, da man ikke kan undgå at blive revet med af stemningen.

Café del Mundo repræsenterer en blanding af det akustiske og det totalt nye – en blanding, der ligger langt uden for det sædvanlige. Gå ikke glip af en helt særlig aften i Nerja med flamenco, som du aldrig har hørt den før.

Praktiske oplysninger

Centro Cultural de Nerja, 1. december kl. 20.00.

Billetter i forsalg (20 euro): www.mientrada.net.

www.cafedelmundo.de

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.