Det danske magasin i Spanien
Jul hos Casa Nordica – dit skandinaviske supermarked

Jul hos Casa Nordica - dit skandinaviske supermarked

December kan være en travl tid med alt det der skal forberedes inden julen. Så er det heldigt, at denne måned også byder på dejlige traditioner, som ofte forbindes med hyggeligt samvær og med god mad og drikke med sine nærmeste.

For at undgå en masse stress er det rart at vide, at alt hvad du skal bruge til højtiden og julebordet kan findes ét og samme sted – nemlig i dit skandinaviske supermarked, Casa Nordica.

Så fyld december med julesmag og dufte fra Casa Nordicas generøse sortiment, der blandt andet byder på forskellige sild, røget og grillet laks, røget ål, marmelade, ris til grød og risalamande – eller den færdige version, og den tilhørende kirsebærsauce, for ingen jul er komplet uden en lækker ris á la mande. Der er naturligvis også flæskesteg, medisterpølse og rødkål m.m.

Ingen jul uden gløgg, og for at alle kan få deres favorit, er der flere forskellige typer gløgg at finde på hylderne samt diverse snacks som dessertost, små lækkerier, kager, chokoladeæsker og praliner, som også udgør et glimrende dessertbord til juleaften.

(Casa Nordica har også et omfattende udvalg af glutenfri og allergivenlige produkter.)

Casa Nordica  ønsker alle læsere af La Danesa en glædelig jul!

Følg Casa Nordica på Facebook.

Supermercado Casa Nordica

Calle Feria San Isidro Labrador, Fuengirola

Tlf. 952 19 91 48

Åbningstider: hverdage kl 10-19, lørdag kl 10-15

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.