Det danske magasin i Spanien
Kvik tilbyder danske designkøkkener, bad og garderobe på Solkysten til overraskende lave priser

Kvik tilbyder danske designkøkkener, bad og garderobe på Solkysten til overraskende lave priser

Butikken er beliggende i hjertet af MARBELLA, på Av. Ricardo Soriano 59, og har et showroom på mere end 200 kvadratmeter

Den danske multinationale køkkenspecialist, Kvik, med speciale i design og fremstilling af køkkener, badeværelser og garderobe, tilbyder nu sit nøje udvalgte udvalg af højkvalitets dansk design til overraskende lave priser i Malaga provins.

Kvik åbnede for nylig sit første showroom i Marbella, den første af mærket i Andalusien, og ligger på en privilegeret beliggenhed, nemlig hovedpulsåren Av. Ricardo Soriano, som krydser byen fra øst til vest.

I showroomet, med et areal på mere end 200 kvadratmeter, kan du både se og røre ved Kviks flotte design. Et design der har revolutionerer indretningssektoren med sin personlige og bæredygtige formel med 100% dansk design i køkkener, badeværelser og garderobeskabe til alle budgetter.

Kvik-konceptet fortsætter således med at vokse og tilbyde en nemmere, mere tilgængelig og hurtigere måde at købe køkken, badeværelse eller garderobe på. ”Hos Kvik stræber vi efter at tilbyde løsninger, der forbedrer vores kunders liv med design, der kombinerer æstetik, funktionalitet og bæredygtighed i perfekt harmoni. Vores måde at gøre tingene på giver os mulighed for at holde prisen lav uden at gå på kompromis med design og kvalitet,” siger Jens-Peter Poulsen, adm. direktør i Kvik A/S.

DANSK EJER I MARBELLA MED KENDSKAB TIL KVIK OG SPANIEN:

Danske Søren Skifter Christensen, som er Kviks franchisetager for Malaga-provinsen, driver sin egen virksomhed med opbakning fra en international og økonomisk solid koncern. Søren, som var chef for Kvik-Spanien under finanskrisen (2008 til 2010), har medbragt et team af det bedste køkkendesignere og -montør med i alt mere end 50 års erfaring i sektoren.

Søren fortæller entusiastisk om sin tilbagevenden til Kvik. “De første Kvik-butikker i Spanien blev ledet af mig, mens jeg var Markedsdirektør for Kvik Spanien. Det er spændende at vende tilbage til Kvik, men denne gang som ejer af mine egne butikker, og gøre det sammen med fagfolk, som jeg arbejdede med tilbage i min tid som chef for mærket her i Spanien. Jeg kender Kvik indefra, stoler på konceptet, og sammen med de bedste specialister i sektoren vil vi hjælpe vores kunder med at skabe deres ideelle køkken, badeværelse og garderobe”, tilføjer han.

På det personlige plan har Søren tilbragt over 20 år mellem Sydamerika og Spanien, og har en stor erfaring med at drive forretning i spansktalende lande.

DESIGNMØDE I BUTIKKEN ELLER ONLINE

Kvik Marbella tilbyder både ansigt-til-ansigt designmøder i butikken, men også videokonference. ”Det er ideelt for de mange udenlandske kunder som virksomheden betjener i Malaga Provins, som kan designe deres drømmekøkken fra Skandinavien”, understreger Søren Skifter Christensen. Kunderne kan vælge hvornår, hvordan og hvor det er bedst for dem at mødes med deres Kvik-rådgiver ved at bestille en tid via www.kvik.es.

BÆREDYGTIGHED

Firmaets omfattende garantier afspejler holdbarheden af ​​dets produkter. Bæredygtighed ligger i Kvik DNA, hvilket gør det mere attraktivt for forbrugere, der i stigende grad engagerer sig i miljøet. 100 % af det træ der bruges af Kvik, er certificeret FSC-træ. Alle laminatfronter er lavet af genanvendte PET-plastikflasker, og for hver låge genbruger Kvik i snit mellem 40 og 50 plastikflaske. Kvik har nyligt lanceret de første køkkenlåger af genanvendt træfiber (MDF), noget som traditionelt er fremstillet af nyt træ. Kvik er dermed en af de få virksomheder i sektoren der genanvender MDF. Derudover formåede virksomheden i 2021 at reducere CO2-emissionerne fra sin egen produktion til nul.  Og nu har Kvik sat sig to ambitiøse mål med hensyn til bæredygtighed: At i 2024 kommer 50 % af alle anvendte råmaterialer fra genbrugskilder og at virksomheden i 2025 skal være 100 % C02-positiv – inklusive indirekte emissioner fra underleverandører.

KVIKS AMBITIONER I MALAGA PROVINS OG I SPANIEN

Internationalt har firmaet en stærk position i Skandinavien, hvor der er i alt 106 Kvik butikker. Derfor har Kvik Marbella også en god portion skandinaviske kunder. Internationalt har Kvik mere end 177 butikker fordelt på 13 lande.

I Spanien er der foreløbigt 10 butikker, fordelt mellem Madrid, Barcelona, Valencia, Bilbao og selvfølgelig Kvik i Marbella. Målet er at have mindst 25 butikker i Spanien inden udgangen af 2025, og Kvik A/S plan er at udvide i de nuværende områder samt Sevilla, ​​Galicien, Zaragoza og Palma de Mallorca.

I Malaga provins skal Søren Skifter Christensen åbne tre butikker i løbet af de kommende år, og hvor de kommer til at ligger, er endnu ikke helt fastlagt, ”men vi har da en god ide om hvor det bliver”, slutter Søren af med et smil.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.