Det danske magasin i Spanien
Få et sikkert hjem med Liberty Seguros

Få et sikkert hjem med Liberty Seguros

Ligesom vi går til sundhedstjek for helbredets skyld eller syner bilen for trafiksikkerheden, bør vi jævnligt tjekke vores hjem, for at beskytte os mod uforudsete hændelser og ubehagelige overraskelser.

Lotti Lundstedt fra Liberty Seguros rådgiver her om, hvordan man bedst undgår skader, der kan opstå i boligen og deler her de mest populære husforsikringer for ejendomme i Spanien:

“De mest almindelige skader er dem, der er forårsaget af vand. Er du væk, selvom det kun er i en kort periode, anbefales det altid at lukke for hovedhanen. Andre ting, der kan gøres for at forhindre utilsigtede skader, er f.eks., ikke at bruge toilettet som affaldskurv, fordi afløb beskyttes med filtre, rense afløbet, så snart der er tegn på tilstopning, forhindre fugt ved at have god ventilation i boligen, tjekke rørsamlinger og sørge for at cisternen ikke lækker eller vandhaner drypper. Det er enkle, men effektive måder at beskytte dit hjem på.”

Skulle uheldet alligevel være ude, tilbyder Liberty Seguros husforsikring en omfattende beskyttelse. Forsikringstagere kan være sikre på, at udgifter til lokalisering af skader er dækket, samt reparation og/eller udskiftning af beskadigede dele af boligen er dækket ind. Liberty Seguros husforsikring dækker også ødelagte rør og overskydende vandforbrug op til 1.000 euro pr. skade pr. år.

Lotti Lundstedt fortsætter: “I de senere år – som følge af klimaforandringer – er skader på boliger forårsaget af ekstreme begivenheder blevet mere almindelige. Derfor bliver det mere almindeligt at have forsikringer, der omfatter skader på grund af atmosfæriske, meteorologiske, geologiske eller seismiske skader såsom jordskred, nedsynkning eller oversvømmelser. Dette tager Liberty Seguros hensyn til. Med valgfri “Accidental All Risks” er disse scenarier dækket – selvom de ikke anses for ‘ekstraordinære’ i henhold til gældende lovgivning.”

Lotti Lundstedt bliver ofte spurgt, om låse og nøgler er inkluderet i Liberty Seguros husforsikring: “Liberty Seguros husforsikring omfatter komplet assistance. Hvis du tilfældigvis bliver låst ude, sendes en låsesmed ud, og dækningen gælder også for låsesmedeydelser, hvis dine nøgler mistes, stjæles eller går i stykker, eller hvis låsen er opbrudt på grund af indbrudsforsøg eller andet.”

Liberty Seguros gør det så nemt for dig at tilpasse din boligforsikring, så den opfylder dine VIRKELIGE behov.

Liberty Seguros hjælper dig på dit sprog. For mere information om din nærmeste Liberty Seguros-mægler ring: 91 342 25 49 eller se: libertyexpatriates.es

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.