La Danesa på Youtube

Kirke, Klubber & Foreninger

Club Danés, Haza del Algarrobo, Ctra. de Mijas km. 2,2, 29650 Mijas Costa,

Mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - website www.clubdanes.dk
Åbningstider kontor: mandag-fredag: 10-14
Tlf. og fax: 952 472 880 Mobil: 635 292 602.
Skype: danskspansksamvirke
Åbningstider bibliotek: Mandag fra 11-13 og torsdag fra 12-14.
Restaurant Casa Danesa: se tekst. Tlf. 952 47 51 51
e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
 

Januar

8. Kontor og restaurant åbner
13. Fernisering
22. Filmaften
25. Foredrag
 

Formanden har ordet

Velkommen til en ny sæson - men først vil jeg lige slutte det gamle år af med et par arrangementer, vi har haft i december måned.

Søndag den 3. december afholdte Club Danés vor store juletræsfest i restaurant Casa Danesa.

Som tidligere år havde vi lavet et børnejulebord, hvor børn under kyndig vejledning af deres forældre og vore nissepiger kunne lave deres egne flotte juledekorationer, som de kunne tage med hjem.

Børnene syntes, at det var alle tiders gode idé, og der var ikke mange ledige stole rundt omkring børnejulebordet.

Julemanden kom forbi og hyggede sig sammen med de ca. 65 børn omkring juletræet, og ej at forglemme de voksne, der også deltog i dansen omkring juletræet. Det hele sluttede med, at Julemanden gav alle børnene en dejlig godtepose.

I år havde vi fået Bent Silvester til at spille dejlig julemusik og en meget stor tak til ham for det. Vore søde Lucia piger og drenge kom også forbi med Iben i spidsen- også en stor tak til jer.

Til slut trak vi lod om de flotte præmier i vort julelotteri, som igen i år var sponseret af forretninger og firmaer i vores område.

Jeg vil gerne på Club Danés vegne benytte lejligheden til at sige tak til de mange sponsorer, der endnu gang støttede op om vores julelotteri:
Advokatkontoret - Andersen Seguros – Anni’s Vitalshop - Birdie Vinos - Birthe og Viggo Bjørn - Bjarne D. Larsen - Cafè La Vida - Casa Danesa - Cajamar Bank - Centro Belleza -- Centro Sanum - CortIdea - DanScan Forsikring – Dan Óptica - Dania Care - Dr. Dennis Ankersen – Ewalds madbutik – Flexnet - Flor Valentin - Grøn & Andersen - Happy Days - Helle Hollis - John Frank - Idea Data – Juletræ/Jette – Jyske Bank - Kaas og Kirkemann - Læge Hanne Hansen - Læge Bo Rosenkilde - La Peña de Dinamarca – Mogens Dahl - Mona Davidsen - Nordea - Norrbom Marketing - Restaurant CoCo’s – Restaurant La Campesina – Restaurant La Chispa – Scan Transport - Silkeborg Flytteforretning - Simzar Estates – Smartrepair – Tandlæge Pia Rosasco - Toshiba/Dancon – Unioptica – Peter Brogaard - Vitamina – Viajes Ecuador - Charlotte, Zoco Home

Jeg vil gerne sige en mange tak til de mange af vore medlemmer, der kom og gav en stor hånd med for uden jeres store hjælp kunne denne juletræsfest slet ikke lade sig gøre.

Den 8. december lagde Jørgen de Mylius vejen forbi Club Danés, og selv om han har passeret de 70, var det fuldstændigt som at høre ham, som da han startede i radioen for over 50 års siden. Jeg er stor fan af Jørgen de Mylius, og hører mindst 3 gange om ugen Eldorado på DR 5. Jeg ved ikke, hvor mange der var fan af Jørgen, men mit indtryk var, at der var mange. Under en hyggelig julefrokost varmede Egon Kjær op til et 2 timers show med Jørgen de Mylius. Vi fik mange af de hits, der var på toppen, da vi var unge.

Igen en dejlig aften med mange glade deltagere, masser af god musik og mange fik sig en god svingom.

Jeg vil også benytte lejligheden til at sige tak til Lis, Thomas og hans personale og hele bestyrelsen for et godt samarbejde i det forgangne år.
Et godt nytår til alle.

Hilsen Bent Flindt

 

Indkaldelse

Indkaldelse til ordinære generalforsamling i Club Danés (Dansk Spansk Samvirke Fuengirola/Mijas). Søndag d. 18. marts 2018 kl. 11 i Casa Danesa.
Dagsorden kommer i februar.
 
 
 

Filmaften:

Første filmaften i 2018 afholdes mandag d. 22. januar, kl. 19.45. Vi viser den norske/danske film: Kongens valg. Filmen udspiller sig i Norge i april 1940.
 
Tyske krigsskibe er på vej til at angribe Norge. Kampen mellem den tyske krydser Blücher og Oscarsborg Fæstningen i Oslofjorden forårsager, at krigsskibet sænkes. Dette bliver starten på Norges deltagelse i Anden Verdenskrig og Kong Haakon og hans familie må flygte under dramatiske omstændigheder. Kong Haakon, som jo var dansk prins, spilles af danske Jesper Christensen.

Filmen blev nomineret til en Oscar som Norges bidrag til ´bedste ikke-engelsk sprogede film´.

Som vanligt tilbyder Thomas en ’filmmenu’ før filmen. Tilmelding senest lørdag d. 20. januar nødvendig.
 
 

Kunstudstilling:

Lørdag, d. 13. januar afholdes fernisering fra kl. 12.30 for Karen B. Clausen, Kunsthåndværker, Designer og Skulptør. Hun er uddannet fra Kunsthåndværkerskolen i 1973 og har i mere end 40 år arbejdet med design, tekstil, kunst og undervisning. Karen købte i 2015 en lille studielejlighed i Mijas, i en skøn gammel spansk ejendom midt i byen lige ved siden af ´Centro de Artes Mijas’, hvor hun også afholder endags kurser i at male og trykke med serigrafirammer.

Udover en snak med kunstneren byder vi naturligvis på det traditionelle glas Cava og lidt snacks.
 
 

Foredrag om Sundhed og Velvære

Torsdag d. 25. januar kl. 17.00 fortæller Anette og Jens Bækkelund om ´Kroppens Hemmelige Sprog – Tag Ansvar og Bliv Fri´. Foredraget kaster lys over en ny sundhedsforståelse om sammenhængen mellem kroppen og psyken og en forståelse af, hvordan kroppen reagerer på de stresspåvirkninger, det moderne liv byder os. Under foredraget vises der eksempler på teknikkens anvendelse på frivillige blandt publikum, hvor det ofte sker at folk slipper af med fobier eller smerter for åbent tæppe.
 

Bridgeklubben

Kom og spil med i vores ugentlige mandags og onsdags turneringer, mødetid senest 14.45. Gæster er velkomne. Til- og framelding skal ske senest dagen før hos Jan Werum på 951 260 416 eller på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Gebyr for medlemmer er 3,50 € og for gæster 5,00 €. Dersom der er tilstrækkelig tilslutning, vil vi også kunne tilbyde undervisning for begyndere mandage fra kl. 12.30 – 14.30 og for let øvede onsdage samme tid. Tilmelding nødvendig. Første spilledag i det nye år er mandag d. 8. januar, 2018.

Årsmøde med efterfølgende bridgeturnering og frokost afholdes lørdag d. 3. februar kl. 11.00. Mød talrigt op. Forslag til bestyrelsen skal afleveres eller sendes til Gudrun Lund Andersen: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., senest en måned før. Foreløbig dagsorden er opslået i klubben, endelig dagsorden kan afhentes 14 dage før.

Husk også allerede nu at reservere weekenden 3.- 4. marts til vores næste weekendtur.
 
Yderligere oplysninger om vores aktiviteter kan endvidere følges på vores hjemmeside: www.clubdanes.dk/bridgeklubben
 

 

Tak for dagen

Kære medlemmer, sponsorer og alle der deltog ved receptionen, som Club Danés havde arrangeret den 22. november i anledning af min 80 års fødselsdag.
 
En dag jeg aldrig vil glemme - en fantastisk oplevelse, som ikke er mange forundt.

Jeg vil endnu engang sige tusind, tusind tak for, at så mange mødte op den dag.

Jeg har flere gange set på de mange dejlige gaver, jeg fik, og ikke mindst læst de mange søde kort, der fulgte med.
Tak for en fantastisk dag.

De kærligste hilsner fra
Bent Flindt 
 

Skydeklubben Danés

Skydeklubben 2018
13. januar Øvelsesskydning / Nytårskur
20. januar Reg. skydning
27. januar Pokalskydning
03. februar Øvelsesskydning samt generalforsamling
10. februar Fastelavnsskydning med frokost
17. februar Øvelsesskydning
24. februar Reg. skydning
 
Indlæg under bladets januar-nummer ”Foreningsnyt”
 
 

Asociación Para Todos

Formand: Mogens Maimann
Mobil (+34) 620 504 076
 
Para Todos ønsker alle et godt og lykkebringende 2018, og vi ser frem til at mødes til fælles hygge og snak på ugemøderne på havnen og når vi samles til de forskellige arrangementer, vi får afholdt i løbet af året.

Vores næste månedsfest er lørdag d. 27. januar kl. 19.00 på restaurant Aquavit, Los Boliches.

Medlemspris 16,50 € per person.

Der vil være livemusik til en svingom eller tre.

Og så vil vi arrangere en mandeltur i uge 5, hvor vi skal nyde de smukke mandeltræer i fuld flor.

OBS! Der køres i egne biler på denne tur.
 
Se hjemmesiden for menu under fanen ”aktiviteter-kommende”.

Søndagsmøder:

Para Todos har fast åbent møde hver søndag mellem kl. 14-15 på restaurant Reginas på havnen i Fuengirola. Medlemmer af bestyrelsen kan træffes i dette tidsrum.
 
Arrangementoversigt:
27/1 - Kl. 19:00 - Månedsfest på restaurant Aquavit – € 16,50 €
Uge 5 – Mandeltur i egne biler
 
Indkaldelse til Generalforsamling d. 28/2, kl.11:00 hos Restaurant Reginas
På generalforsamlingen skal der behandles mindst følgende punkter:
1. Valg af dirigent
2. Bestyrelsens beretning
3. Forelæggelse og godkendelse af regnskab
4. Forelæggelse af budget for kommende år
5. Valg af stemmetællere
6. Valg af bestyrelse, revision og suppleanter
7. Fastsættelse af årets kontingent
8. Forslag fra bestyrelse eller medlemmer
9. Eventuelt
 
Vigtigt: For at kunne deltage SKAL kontingent for 2018 være betalt.
Forslag og/eller spørgsmål, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, SKAL være bestyrelsen i hænde senest to uger før generalforsamlingens afholdelse.
 
Medlem:
Et medlemskab koster 20,00 € for et kalenderår.
Det kræver, at du er medlem for deltagelse i vores arrangementer. Til gengæld får du masser af hyggeligt selskab, sjove timer og nye venskaber.
Medlemskort kan købes ved klubbens ugentlige søndagsmøde.
 
Hjemmeside:
Hold dig ajour på vores hjemmeside for opdatering af arrangementer, ture og lignende oplysninger for klubbens aktiviteter.
www.paratodos.dk
 
På foreningens vegne
Dan Toldshøj
 
 

Kirkenyt fra Margrethekirken januar 2018

Margrethekirken - Avda. De Dinamarca 2 & Calle Ciprés 22, Las Lagunas, Mijas Costa Tlf. 952 587 481 Website: www.margrethekirken.com Kontoret er åbent: tirsdag, torsdag og fredag kl. 10-12 samt onsdag kl. 15-17, hvor der også er café i kirken.

Den danske præst:

Iben Merete Gabriel Snell
Edif. Andromeda II c/Maestra Aspiazu 10 – 2A
29640 Fuengirola
Tlf.: 661 001 998
Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Årskontingentet

på 70 € kan indbetales i kirken eller på vores konto i Cajamar:
(IBAN ES87) 3058 0860 7927 2000 6999
(Swift: CCRIES2A)

Gudstjenester

Søndag 31/12 kl. 23.00: Nytårsaften midnatsgudstjeneste. Iben Snell
Søndag den 7/1 kl. 11.00: 1. søndag efter Hellig 3 konger. Iben Snell
Søndag den 14/1 kl. 11.00: 2. søndag efter Hellig 3 konger. Henning Nielsen
Søndag den 21/1 kl. 11.00: Sidste søndag efter Hellig 3 konger. Iben Snell
Onsdag den 24/1 kl. 19.00: International økumenisk fællesgudstjeneste med vore nabokirker
Søndag den 28/1 kl. 11.00: Septuagesima søndag. Henning Nielsen

Arrangementer

Stjerneløb i Børne-Ungeklubben i anledning af Hellig 3 konger lørdag den 6. januar kl. 15.00
Vi fejrer Hellig 3 konger med et sjovt familieløb, hvor alle kan være med. Der vil være små opgaver, som skal løses undervejs i fællesskab og naturligvis også en stjerne til at lede på rette vej hen til skatten. Efter løbet er der kaffe, kage, saftevand og en god historie. Deltagelse koster 2 € per person.
 
Filmklub café torsdag den 11. januar kl. 19.30
For nærmere oplysninger ring tlf. 952 587 481
 
Koncert med Kristian Lilholt band torsdag den 18. januar kl. 18.00 
Også i år er vi så heldige, at Kristian Lilholt med band lægger vejen forbi. Denne gang med helt nye sange og instrumentalmusik på programmet. Glæd jer til et genhør med bl.a. Tine Lilholt på harpe og fløjte og Ida Virenfeldt, vokal. Koncerten er arrangeret af Margrethekirkens Venner. Entrebilletter til 30 € inkl. sandwich og vin kan købes i kirken, hos Vitamina i Centro Idea eller hos Vennernes kasserer, Jørgen Kobstrup på tlf. 661 714 508 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 
International økumenisk fællesgudstjeneste onsdag den 24. januar kl. 19.00
Hvert år i januar mødes de forskellige kristne kirker på Solkysten for at holde nogle fælles gudstjenester. Gudstjenesterne har som tema det kristne fællesskab på tværs af indbyrdes forskellige traditioner. Det er en stor oplevelse, når katolikker og anglikanere mødes med luthersk-evangeliske, reformerte og russisk ortodokse, for at bede og synge sammen - og kirkegængere fra Spanien, Tyskland, Skotland, Holland, Finland, Norge, Sverige og Danmark sidder bænket side om side i samme kirkerum. I år er det Margrethekirkens tur til at lægge hus til en fælles international gudstjeneste. Vi håber, at mange danskere vil møde op og medvirke til, at det bliver en stor og dejlig aften. Vel mødt til en anderledes gudstjeneste!
 
Sangaften: ”Vise og varme vinterviser” torsdag den 25. januar kl. 19.30
Vinteren er ikke så lang og mørk på Solkysten som oppe i Danmark, men derfor kan vi jo godt synge med på nogle af de mange herlige sange, man varmer sig ved i den kolde tid derhjemme – og glæde os over ikke at skulle ud at skovle sne eller skrabe bilruder rene. Vi vil både synge om kulden i nord og om livet hernede på solsiden, som vi slet ikke kan undvære... I pausen serveres en platte med 3 snitter og ostemad til 10 €. Drikkevarer kan købes. Af hensyn til køkkenet beder vi om tilmelding på forhånd.
 
Litteraturkreds i præsteboligen onsdag den 31. januar kl. 10.00
Vi drøfter Ildefondo Falcones´ nyeste bog: ”Jordens arvinger”.
 
Koncert med Bourbon Street Jazzband lørdag den 3. februar kl. 18.00 
Bourbon Street Jazzband er et gammelt hæderkronet orkester, som gennem alle årene har blandet sig med toppen af dansk jazz. De har udgivet masser af plader og optræder på festivaler i Europa, Amerika, Afrika og Asien. Jazzbandet har i tidens løb spillet sammen med mange kendte udenlandske og danske solister, bl.a. Daimi, Jesper Thilo og Otto Brandenburg. Musikken er traditionel jazz, boogie-woogie og swing i en meget udadvendt og dansevenlig stil, krydret med flotte blæserarrangementer, en medrivende rytmegruppe og gode vokaler. Deres faste bastion er Silkeborg, hvor man hvert år kan høre dem på ”Riverboat Jazzfestival”. Der venter os en herlig aften, så husk danseskoene! Billetter á 30 € inkl. vin og sandwich kan købes i Margrethekirken, tlf. 952 587 481 eller bestilles på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 
Busudflugt til Antequera torsdag den 8. februar kl. 10.00 
Margrethekirken arrangerer en udflugt i bus til den smukke gamle kongeby Antequera med indlagt besøg i den nærliggende ulvepark, fortidsminderne Los Dolmenes – som er på Unescos verdensarvsliste - samt en byrundtur, hvor vi vil se nærmere på et par af de mange fine kirker, som præger bybilledet.
Der er afgang fra Feriapladsen i Fuengirola torsdag kl. 10. Hjemkomst om eftermiddagen kl. 18.
Pris inkl. frokostmenu og entré til Ulveparken: 50 € . Tilmelding senest 22. januar til Margrethekirken tlf. 952 587 481 eller på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 
Margrethekirkens årsmøde søndag den 18. februar kl. 12.30
DAGSORDEN
1) Velkomst
2) Valg af dirigent
3) Formandens beretning for 2017
4) Forelæggelse af revideret regnskab for kirkens drift og budget
5) Fastsættelse af det årlige medlemskontingent
6) Indkomne forslag
7) Valg af menighedsrådsmedlemmer og suppleant
Følgende er på valg: Ejler Wandahl, Helle Tychsen, Jette Aabo Nielsen, Suppleant: Hanne Vogtmann. Alle modtager genvalg.
8) Valg af 2 revisorer og revisor suppleanter
På valg som revisor er: John Franck og Ebbe Juul Hansen. Begge modtager genvalg
Revisorsuppleanterne: Uffe Madsen og Jørgen Nielsen modtager også genvalg
9) Eventuelt
Jævnfør Vedtægternes paragraf 5 stk. 3: Ønsker medlemmer en sag taget op til behandling og afgørelse - herunder opstilling til menighedsrådet - skal forslag herom senest 2 uger før årsmødet foreligge skriftligt for formanden eller i dennes fravær næstformanden for menighedsrådet.
 
Margrethekirkens Venners generalforsamling torsdag den 22. februar kl. 12.00
Dagsorden: 1. Valg af dirigent.
2. Formandens beretning.
3. Fremlæggelse af revideret regnskab.
4. Fastsættelse af kontingent.
5. Behandling af indkomne forslag.
6. Valg til bestyrelsen. Følgende er på valg: Ingolf Echberg og Bent Hedehus. Samt Jørgen Kobstrup, der fratræder pga. hjemrejse.
7. Valg af revisorer.
8. Eventuelt.
I tilfælde af, at der ikke er et tilstrækkeligt antal medlemmer til stede til den ordinære generalforsamling kl. 12.00, indkaldes herved til en ekstraordinær generalforsamling kl. 12.15 samme sted og med samme dagsorden. Efter generalforsamlingen fortæller dir. Vagn Andersen om sine personlige relationer igennem mange år som topleder i bl.a. Bang & Olufsen, Novo Nordisk og DOMI-koncernen. Herefter serveres frokost med sildeanretning og forloren skildpadde. Deltagerpris inkl. frokost og drikkevarer: 25 € Tilmelding til kasserer Jørgen Kobstrup på e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 661 714 508 senest d. 21. feb.
 
Hjertelig tak til alle vore sponsorer ved ”Syng Julen Ind” arrangementet den 1. december 2017
Advokatkontoret Javier Leon, Andersen Ruiz Seguros, Annis Vitalshop, Birdie Vinos, Cafe Copenhagen, Cafe La Vida, Cajamar, Casa Nordica, Centro Sanum, Clinica Dental Escandinava, Clinica Dental Idea, CortIdea, Mogens Dahl, Dan Optica, Daniella, DanScan forsikring, advokat Mona Davidsen, Ewalds dagligvarebutik, Flor Valentin, G & A konsulentbureau, rest. Happy Days, Hanne Hansen læge, HelleHollis, Hotel Cerro de Hijar Tolox. , Hotel Tamisa Golf, Jyske Bank Gibraltar, læge Pernille Knudtzon, Kaas & Kirkemann assurance, La Peña de Dinamarca, Flemming Lockenwitz massør, Ulla Müller, Nordea Bank, Norrbom Marketing, Nykredit, Old Swiss House, rest. Caballo Verde, rest. Casa Roberto, rest. Da Bruno Mijas, restaurant MezzaNotte, restaurant Beasol, restaurant Casa Danesa, restaurant Holger Danske, rest. Meson el Candil, restaurante Beasol, restaurante Cerros del Aguila, restaurante El Cortijillo La Cala, rest. El Rancho de Salva, restaurant El Sin Igual, rest. La Calesa, rest. Valparaiso, ristorante Pizzeria Baldo, tandlæge Rosasco, læge Bo Rosenkilde, Ruta Solar, Simzar Estates, Spain Invest Uffe Madsen, Julio Sørensen fodterapeut, Toshiba Dancon, UniOptica, Vitamina, Viveros Europlants. Også en stor tak til alle de frivillige og deltagerne, som var med til at gøre det til en rigtig god dag.
 
Hjertelig tak for donation fra Helle Hollis Biludlejning i 2017
Vi er meget glade for den støtte, vi får fra biludlejningsfirmaet Helle Hollis, som har et rigtig godt tilbud om løbende donation til kirken i forbindelse med leje af bil, se side 29. Helle Hollis har netop doneret 300 € til kirken. Tusind tak for hjælpen både til Helle Hollis og til de billejere, der har benyttet sig af ordningen i 2016!
 
 

Den danske kirke øst for Málaga

Præst:
Jørgen Christian Madsen, tlf. 609 825 899 og +45 2329 3278 mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 
Menighedsrådformand:
Stephen Schramm, tlf. +45 21 60 76 56, mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 
Rigtigt godt og velsignet nytår til alle.
 
Siden sidst har vi udover vores gudstjenester haft vores ”syng julen ind” i klubben i Torre del Mar og Foreningen i Almuñécar. Begge steder var godt besøgt, og vi havde en hyggelig eftermiddag begge steder.
 
Nu byder vi det nye år velkommen, og det gør vi ved, at vi udover gudstjenesterne i januar har et arrangement, som hedder ”Så syng da Danmark”. Det er en Højskoleeftermiddag i klubben i Torre del Mar mandag d. 15. januar og i foreningen i Almuñécar mandag d. 22. januar. Begge steder starter det kl. 17, og vi vil synge så taget løfter sig efter højskolesangbogen, og vi vil også få fortalt lidt om sangene.
 
Kyndelmisse. Musikgudstjeneste i Maro kirke lørdag den 3. februar kl. 13
Den 3. februar kl. 13 holder Kirken øst for Malaga Kyndelmisse med en musikgudstjeneste i Maro kirke. Det bliver en festlig og stemningsfuld oplevelse med masser af levende lys og musik. Et dygtigt og velspillende kammerensemble bestående af unge talentfulde musikere fra Andalusien medvirker, og der vil også være mulighed for fællessang.
 
”Kyndel” betyder egentlig kandelaber (lys), og kyndelmisse er dagens gamle katolske navn. Det kan måske synes lidt underligt, at fejre en gammel katolsk festdag nu, hvor vi lige har fejret Luther og reformationen. Men vi gør det nu alligevel. For det at fejre lysets og forårets komme, er der ikke noget specielt katolsk i. Efter lysmesse og koncert er der fællesspisning på Restaurante Playamaro tæt på Maro kirke. Billetter og tilmelding kan ske ved gudstjenesterne eller ved henvendelse til præsten eller menighedsrådet. Prisen for dette arrangement er 25 Euro, som betales ved tilmeldingen eller efter nærmere aftale.
 

Kalender for januar

Lørdag d. 6. kl. 13.00 Gudstjeneste i Lux Mundi i Torre del Mar
Lørdag d. 13 kl. 13.00 Gudstjeneste i Fiskerkapellet i Almuñécar
Mandag d. 15. kl. 17.00 Så syng da Danmark, Højskoleeftermiddag i klubben i Torre del Mar
Lørdag d. 20. kl. 13.00 Gudstjeneste i Lux Mundi i Torre del Mar
Mandag d. 22. kl. 17.00 Så syng da Danmark, Højskoleeftermiddag i foreningen i Almuñécar
Lørdag d. 27. kl. 13.00 Gudstjeneste i Fiskerkapellet i Almuñécar
Lørdag d. 3. feb. kl. 13.00 Kyndelmisse – Koncert og lysmesse
 
 

Norrbom Marketing

Kontakt

Læserservice

sektioner

Norrbom Marketing

Centro Idea
Ctra. de Mijas km. 3.6
29650 Mijas-Málaga
Tlf.: 95 258 15 53
norrbom@norrbom.com