Kirke, Klubber & Foreninger

Club Danés, Haza del Algarrobo, Ctra. de Mijas km. 2,2, 29650 Mijas Costa,

Mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - website www.clubdanes.dk
Åbningstider kontor: mandag-fredag: 10-14
Tlf. og fax: 952 472 880 Mobil: 635 292 602.
Skype: danskspansksamvirke
Åbningstider bibliotek: Mandag fra 11-13 og torsdag fra 12-14.
Restaurant Casa Danesa: se tekst. Tlf. 952 47 51 51
e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Kalender i september

1.: Klubben åbner
23.: Fernisering
25.: Filmaften
29.: Velkomstfest

Oktober

2.: Optakt – Columbus-tur
17.: Bustur - Columbus
 

Velkommen tilbage

Mange af vore medlemmer har været i Danmark i sommer, og glæder sig sikkert til at komme tilbage til Spanien.
Fredag den 1. september starter Casa Danesa med Thomas og Kim op igen, og er i topform efter en god lang ferie, og Club Danés er klar med Lis på sin pind til at servicere os igen.
Vi begynder som sædvanlig sæsonen med, at Thomas serverer en dejlig hjemmelavet forloren skildpadde den 1. september kl.13.00, og alle er meget velkomne. Prisen for forloren skildpadde ad libitum og et glas vin eller en øl er 12 €.
Fredag den 29. september kommer årets første store arrangement, som er vores velkomstfest.
Vi starter kl.18.30 med en velkomstdrink, lige for at ryste os lidt sammen, og herefter serverer Thomas en lækker buffet, hvor der som sædvanlig ikke kommer til at mangle noget.
Under middagen vil Bent Silvester hygge om os, og bagefter spiller han op til dans.
Prisen for dette arrangement er 25 € for medlemmer og 35 € for ikke-medlemmer.
Sidste tilmeldingsfrist er tirsdag den 26. september til Thomas i restauranten.
I oktober har vi arrangeret en meget spændende tur, som vi har kaldt ”I Columbus’ fodspor” og den foregår i dagene 17. og 18. oktober.
Mandag den 2. oktober vil der blive en tema-aften med et foredrag om Christoffer Colombus, og efter foredraget viser vi filmen om Columbus ”1492 - Erobring af Paradiset”.
Man kan tilmelde sig til Thomas i restauranten
Sidste tilmeldingsfrist er den 10. september.
Pris pr. deltager er 215 € for medlemmer og 225 € for ikke medlemmer.
 
Til slut vil jeg ønske jer alle velkommen til en ny og spændende efterårssæson.
Hilsen formanden

Filmaften

Efterårets filmaftener står i Spaniens tegn. Første filmaften her i efterårssæsonen er mandag d. 25. september kl. 19.45. Vi har valgt at vise en af den internationalt anerkendte filminstruktør Pedro Almodóvars tidligere film: Kvinder på randen af nervøst sammenbrud. Filmen er med danske undertekster. Antonio Banderas spiller en af de mandlige hovedroller, og filmen byder på et festfyrværkeri af forviklinger.
Som sædvanlig tilbyder Thomas en ’filmmenu’ før filmen. Tilmelding senest lørdag d. 23. september nødvendig.

Kunstudstilling

Lørdag d. 23. september afholdes fernisering fra kl. 12.30 for den danske kunstmaler, Hanne Harvest. Hanne er født i Danmark, men har levet det meste af sit liv i Tyskland og senere i Spanien. Hanne er uddannet indenfor hotelbranchen og har sammen med sin mand bygget og bestyret restaurant El Balcón i Alhaurín el Grande i mange år. Siden salget af restauranten i 2006 har hun videreudviklet sin interesse for at male, og maler i dag i stærke farver med både pensel, spatel, fingre og klude.
Udover en snak med kunstneren byder vi naturligvis på det traditionelle glas Cava og lidt snacks.

Bridgeklubben

Kom og spil med i vore ugentlige mandags- og onsdagsturneringer. Vi mødes ved 14.30-tiden, så spillet kan begynde kl. 15.00 præcist. Første spilledag i efterårssæsonen er mandag d. 4. september.
Gæster er velkomne og vi tilbyder månedsmedlemskab. Til- og framelding skal ske senest dagen før hos Jan Werum på 951 260 416 eller på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Dersom der er tilstrækkelig tilslutning, vil vi også kunne tilbyde undervisning onsdage fra 12.30 – 14.30. Tilmelding nødvendig.
Husk allerede nu at reservere lørdag d. 7. oktober til vores efterårsturnering. Yderligere oplysninger om efterårets aktiviteter kan følges på vores hjemmeside: www.clubdanes.dk/bridgeklubben

Skydeklubben Danés

Skydeklubbens efterårsprogram
9. september Øvelsesskydning / velkommen til ny sæson
16. september Pokalskydning
23. september Registreret skydning
30. september La Cuenta-vinskydning 100 p.
7. oktober Øvelsesskydning
14. oktober Kønnenes kamp
21. oktober Pokalskydning
28. oktober Øvelsesskydning
4. november Mortensand-skydning 100 p.
11. november Øvelsesskydning
18. november Hekseskydning med Heksefrokost
25. november Øvelsesskydning
2. december Pokalskydning
9. december Øvelsesskydning / juleafslutning

Asociación Para Todos

Formand: Mogens Maimann
Sommerferien er slut
Vi håber, at alle vores medlemmer har haft en rigtig god sommer, trods det meget omskiftelige vejr der nu engang har kunnet opleves i Danmark for dem, der har været dér.
 
Para Todos byder velkommen igen søndag d. 17/9 på restaurant Regina, hvor vi mødes og hygger i tidsrummet kl. 14.00-15.00.
 
Og så er det tid til at få gang i bukser og skørter igen til Para Todos månedsfest d. 30/9 på restaurant Regina på Fuengirola Havn. Kom og hils på nye og gamle venner med hyggesnak, 3-retters menu og en swingom til festlig musik.
Pris 15,00 € for medlemmer og 20,00 € for gæster.

Arrangementer

17/9: Første søndag efter sommerferien åbner klubben kl. 14.00 på restaurant Regina i Fuengirolas havn hvor vi mødes friske og starter en ny sæson op.
30/9: Månedsfest med 3-retters menu og musik på restaurant Regina

Spillefuglene

Jydewhist hver onsdag kl. 16.30 - 19.30, Tony Shanley´s (Irsk Bar), Paseo Maritimo 44, Fuengirola.
Ønsker du at spille med, så kontakt Maiken 645 367 383 i tidsrummet kl. 10-12 og kl. 18-20

Medlem

Et medlemskab koster 20 € for et kalenderår.
Det kræver at du er medlem for deltagelse i vores arrangementer. Til gengæld får du masser af hyggeligt selskab, sjove timer og nye venskaber.
Medlemskort kan købes ved klubbens ugentlige søndagsmøde.

Søndagsmøder

Para Todos har fast åbent møde hver søndag mellem kl. 14-15 på restaurant Regina på havnen i Fuengirola. Medlemmer af bestyrelsen kan træffes i dette tidsrum.

Hjemmeside

Hold dig ajour på vores hjemmeside for opdatering af arrangementer, ture og lignende oplysninger for klubbens aktiviteter.
www.paratodos.dk
På foreningens vegne
Dan Toldshøj

Kirkenyt i september

Margrethekirken
Avda. De Dinamarca 2 & Calle Ciprés 22, Las Lagunas, Mijas Costa
Tlf. 952 587 481
Website: www.margrethekirken.com
Kontoret er åbent: tirsdag, torsdag og fredag kl. 10-12 samt onsdag kl. 15-17, hvor der også er café i kirken

Den danske præst:

Iben Merete Gabriel Snell
Edif. Andromeda II c/Maestra Aspiazu 10 – 2A
29640 Fuengirola
Tlf.: 661 001 998
Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Årskontingentet

på 70 € kan indbetales i kirken eller på vores konto i Cajamar:
(IBAN ES87) 3058 0860 7927 2000 6999
(Swift: CCRIES2A)

Tilmelding til konfirmationsforberedelse

Den sidste søndag i april blev årets konfirmandhold konfirmeret. Til efteråret starter et nyt hold. Har du et barn, der skal konfirmeres i 2018, er der nu mulighed for tilmelding til konfirmationsforberedelse med henblik på konfirmation næste forår. Kontakt venligst præsten på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Gudstjenester

Hver søndag kl. 11.00. D. 1. oktober efterfulgt af grill.

Arrangementer

Filmklub café torsdag den 21. september kl. 19.30: ”Biutiful”

En rigtig god spansk film med danske undertekster instrueret af en af verdens mest respekterede filmskabere, Alejandro Gonzálz Iñárritu, og med Oscarvinderen Javier Bardem i hovedrollen. Se nærmere omtale i kirkebladet.

Intimkoncert med “Tørfisken og Undermåleren” fredag den 22. september kl. 19.00 + billed

En musikalsk aften med Anders og Bent Bro. Bent spiller til daglig i folkemusik-gruppen “Tørfisk” og han og sønnen Anders kommer og optræder for os. Anders har sunget, siden han var helt lille og mestrer både klaver, harmonika og trommer. Begge herrer laver dog også andet end at spille. Bent har i mere end 25 år arbejdet som fiskerikonsulent i Thyborøn og Thorsminde, og Anders går på journalisthøjskolen. Sammen vil de tage os med på en sejltur i sang og musik med fortællinger fra Vestjylland. Der indgår også fællessange, så publikum bliver en aktiv del af koncerten. Kom og få dig en hyggelig og munter aften i selskab med et par lune vestjyder, fuld af musik. Entrébilletter til 15 €, der inkluderer et par håndmadder og en drink, kan købes i kirken.

Litteraturkreds i præsteboligen onsdag den 27. september kl. 10.

Vi læser ”Folkets skønhed”, som forfatteren Merete Pryds Helle modtog ”De gyldne laurbær” for i år - en roman om Marie og hendes slægt på Langeland, baseret på forfatterens egen familiehistorie. Nye læsere er velkomne.

”Kultur, tankegods og værdier”- Debataften torsdag den 28. september kl. 19.30

 
På Solkysten trives mangfoldigheden. Vi bor tæt på Europas sydspids, og det præger dagligdagen. Her lever mennesker fra mange forskellige lande i Europa, Asien og Afrika, side om side med hinanden. Hvad betyder det for vores hverdag, og har det kristne livssyn og de kristne værdier noget at sige til moderne mennesker i så pluralistisk en virkelighed? Velkommen til en aften med højt til loftet og plads til debat. Deltagelse inkl. kaffe og kage: 5 €

Høstgudstjeneste for små og store og grill bagefter søndag den 1. oktober kl. 11.00

Høsten fejres med en hyggelig familiegudstjeneste, hvor vi pynter op med frugt og grønt. Efter gudstjenesten er der tændt op i grillen til fælles BBQ i patioen. Læs mere om arrangementet og pris for deltagelse på: www.facebook.com/Boerneungeklubbenmargrethekirken. Tilmelding senest den 24.september, kontakt Anni på tlf. 611 392 700 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Sangaften torsdag den 5. oktober kl. 19.30

Sig goddag til efteråret med masser af sang! Når man synger sammen, slår man flere fluer med et smæk: Ikke bare bliver man glad og frisk, man er også med i et fællesskab. Vi synger både sange, salmer og lystige viser. I pausen serveres en platte og drink til i alt 10 €. Af hensyn til køkkenet tager vi meget gerne imod bestillinger på forhånd. Ring 952 587 481 eller skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Kirken øst for Málaga

Formand for menighedsrådet Stephen Schramm
Tlf. +45 21 60 76 56
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Kirkesæson fra 1. november til 31. marts.
Vi starter igen med gudstjeneste lørdag d. 4. november på tærskepladsen ved El Cheval bag La Herradura.
Får du brug for en præst, mens vi holder ferie, kan henvendelse ske til Margrethekirken.
 

Norrbom Marketing

Kontakt

Læserservice

sektioner

Norrbom Marketing

Centro Idea
Ctra. de Mijas km. 3.6
29650 Mijas-Málaga
Tel. 95 258 15 53
Fax. 95 258 03 29