Det danske magasin i Spanien
Málagas nye Alameda indvies · Franskmand bag skovbranden i Estepona · Spaniens dyreste bolig ligger i Marbella

Málagas nye Alameda indvies · Franskmand bag skovbranden i Estepona · Spaniens dyreste bolig ligger i Marbella

Málagas nye Alameda indvies

Málaga har sit hovedstrøg Calle Larios – men nu har byen også sin Alameda.
Efter ét års intensivt renoveringsarbejde er den nye Alameda nemlig blevet indviet.
Det er den tidligere trafikerede gennemkørselsvej mellem den gamle bydel og det nye Soho-distrikt, som nu er blevet omdannet til delvis gågade. Der er således nu kun en enkelt vejbane i begge kørselsretninger til busser og taxaer. Vejen hedder oprindeligt Alameda Principal men vil fremover blive markedsført som La Alameda. Den nye Alameda tilbyder nye store arealer for de gående, nye beplantninger og nye kiosker og blomsterboder. De første nye fortovscaféer er allerede åbnet og endnu flere er på vej. Det samme gælder nye butikker. Med renoveringen har kommunen haft for øje at skabe en ny Alameda med plads til byens borgere og plads til nye erhverv.

 
 
 
{loadposition google_native}
 
 
 

Franskmand bag skovbranden i Estepona

ildebrand estepona2019C 
En tydeligvis ulykkelig franskmand kunne i går torsdag forlade byretten i Estepona efter et timelagt forhør. Franskmanden står fortsat anklaget for at have forårsaget den omfattende skovbrand i Estepona men undgår varetægtsfængsling. Franskmanden har forklaret, at han ville brænde nogle hvepsebo på sin datters ejendom i Estepona. Hvepseboene havde irriteret dem længe, så han valgte at hælde benzin over dem for at få dem brændt hurtigt og effektivt. Han mistede imidlertid hurtigt kontrollen over sit projekt og flammerne spredte sig med lynets hast. Branden spredte sig over 300 hektar og over 200 brandfolk måtte i flere dage arbejde intenst på at få branden under kontrol.
 
ildebrand marbella
Foto: Diario Sur
 
Desværre har det været en tid præget af skovbrande. Torsdag aften ved 20-tiden udbrød en ny voldsom brand, denne gang i Marbella, hvor beboerne i 40 boliger måtte evakueres, mens 70 brandfolk kæmpede natten over mod flammerne.
 
 
 
{loadposition google_native}
 
 
 

Spaniens dyreste bolig ligger i Marbella

 spaniens dyreste bolig marbella solkysten
Foto: Idealista)
Landets dyreste bolig er blevet udbudt til salg. Den ligger i Marbella og kan blive din for 55 millioner. – Euro, vel at mærke! Til gengæld får du så 8.000 kvadratmeter og 12 soveværelser at udfolde dig på. ”Landets dyreste bolig skal ses, for den kan ikke beskrives. Det er en gigantisk finca i majestætisk opførelse i det bedst tænkelige område med alle de privilegier, krop og sjæl kan ønske sig,” står der blandt andet i salgsannoncen.
Spaniens næstdyreste bolig på ejendomsmarkedet ligger på Ibiza og udbydes til 40 millioner euro, mens den tredjedyreste på markedet, måske lidt overraskende for de fleste, ligger i Mijas og er prissat til 35 millioner euro.
 
 
 
{loadposition google}
 
 
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.