Det danske magasin i Spanien
Sabor a Málaga: Lokale produkter fra Málaga

Sabor a Málaga: Lokale produkter fra Málaga

I mere end 2000 år har Malága-provinsens befolkning dyrket råvarer af fineste kvalitet. Den frugtbare jord, Middelhavet og det varierende klima gør området til et af de rigeste i landet set ud fra et gastronomisk perspektiv – og belønningen findes i smagen. 
 
Idéen med projektet er at skabe en forbindelse mellem de små producenter i landsbyerne, hvor de ofte laver de bedste produkter, og det nationale og internationale marked, som de ikke har midlerne til at nå ud til. 
 
Sabor a Málaga er således ikke blot et lokalitetsmærkat, men også et socialt projekt, der er til gavn for både Málaga, der kan promovere sig som kulinarisk storby, og de små landmænd, vinbønder og fiskere på egnen, der stadig dyrker og producerer råvarerne, som da oldefar var dreng.
 
De smagfulde produkter, som bærer det blåhvide mærke, er således de bedste af sin slags fra egnen, og Sabor a Málaga kan altså opfattes som et kvalitetsstempel. Det er dog ikke en garanti for, at varen er produceret bæredygtigt eller økologisk, selvom stadig flere produkter fra sortimentet også går under den kategori.
 
På hjemmesiden Sabor a Málaga kan du se, hvor du kan købe og nyde de lokale produkter: www.saboramalaga.es
 
 
Her er et udpluk af La Danesa’s tidligere artikler om Sabor a Málaga. 
 
 
Af Sara Laine, sara@norrbom.com

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.