Det danske magasin i Spanien
Ewalds fødevarebutik har alt til påskebordet

Ewalds fødevarebutik har alt til påskebordet

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email
Der er april, og i år betyder det fejring af påsken! Hos Ewalds fødevarebutik finder du alt, som behøves for at fejre påsken omkring et veldækket påskebord. Ewalds har specialiseret sig i skandinaviske fødevarer og i butikken findes netop de skandinaviske madvarer, som mangler i de spanske madbutikker. Ewalds har blandt andet Janssons frestelse, kåldolmer, skinke, gravad og røget laks samt deres meget populære varmrøgede laks. Specielt til påskebordet er der gjort klar med et ekstra stort udvalg af sild, lammesteg, mm. ligesom drikke, der hører festlighederne til.
 
Glemmes skal heller ikke det store sortiment af søde sager med masser af skandinavisk chokolade og salmiak, ligesom slik i løs vægt mm. Naturligvis har de nu også masser af påskegodter!
Skulle du have lyst til ikke at stå for festmåltiderne selv, tilbyder Ewalds fødevarebutik cateringprodukter til både hverdag og fest.
Og hvad ville et godt måltid være uden brød? Butikkens brødhylder fyldes hver morgen med nybagt brød, for eksempel skandinavisk rugbrød, men også sødt bagværk som kanelboller.
Men det er ikke det hele. I denne hyggelige butik findes et stort udvalg af såvel gluten- og laktosefri produkter som blandt andet glutenfrit brød, mel, grød, pasta mm. og laktosefri mejeri- og charcuteri-produkter.
Hos Ewalds madbutik glemmes ikke den gode kundebehandling i farten, så vil du stoppe op mens du handler, tager de gerne en snak med dig, og du er altid velkommen med spørgsmål til deres produkter.
Ewalds ønsker alle en rigtig god påske!
 
Butikken på toggaden i Los Boliches og har åbent: hverdage kl. 10-18, lørdage kl. 10-15.

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa