Det danske magasin i Spanien
Sikker og professionel flytning med Scan Transport

Sikker og professionel flytning med Scan Transport

Scan Transport er et rigtigt flyttefirma, og med det menes, at de er et firma med gamle dyder og rigtige, professionelle pakmestre, chauffører og flyttemænd, som er uddannede til at tage hånd om dine ting, så de når sikkert frem. De er specialister i nedpakning i kasser og emballering af indbo og har respekt for de ting, der betyder noget for dig. Alle flytninger forberedes omhyggeligt, så selve flytningen glider let. Scan Transport henter gerne dine ting i stuen i ét land og placerer møblerne i din stue i et andet land, så du med ro i sindet kan koncentrere dig om andre ting.
 
Der findes mange transportfirmaer på markedet, men kun et fåtal af dem kan med rette kalde sig flyttefirmaer. Et af disse er Scan Transport, som med hele 30 års erfaring flytter til og fra Spanien samt øvrige Europa.
Alle kan flytte en pakke fra punkt A til punkt B, men hvis pakken er værdifuld, uanset om det handler om brugsværdi eller affektionsværdi, så kræver det mere end at man bare flytter tingene. Og det er her, man allerede fra begyndelsen skal bestemme sig for, hvad det er, man vil, og samle tilbud ind fra firmaer, som tilbyder flyttetjenester. Det koster at opretholde høj kvalitet både med personale og materialer og materiel. Så er man øm overfor sine ting, er det klart, at man skal vælge et professionelt firma, som måske ikke er det billigste, men som alt andet lige sandsynligvis er det bedste valg til at flytte dit indbo.
”Man får, hvad man betaler for!”
 
Scan Transport
952 46 70 65
www.scantransport.com

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.