Det danske magasin i Spanien
Aleko – Benalmádenas nye salgsbureau

Aleko – Benalmádenas nye salgsbureau

Aleko blev etableret for otte måneder siden og blev startet af to unge mænd, Mads og Alexander.
Formålet med Aleko er at bringe det uoverskuelige salg ned til det simple salg, og gøre en ellers stresset og presset salgshverdag, som man ellers kender den fra call-center-branchen, til en mere sjov og meningsfyldt hverdag. Aleko er en arbejdsplads, der har til hensigt at give en meningsfuld arbejdsdag, hvor man ikke bare sidder og venter på at klokken bliver 16.00. Frihed under ansvar er nok meget passende, når man skal beskrive, hvordan det er at arbejde i Aleko.
Hos Aleko ønsker de at få både erfarne og uerfarne sælgere ind og forme dem til at passe præcis til dem og deres kunder. De sætter en ære i at løfte de ansatte og lade dem stige i hierarkiet, så man kan starte som uerfaren sælger og ende i en ledende stilling.
Målet er have ti fantastiske sælgere, som kan generere det samme som konkurrenterne bruger 20 sælgere til. Aleko søger lige nu tre personer til at fuldende teamet, og de garanterer, at de har kystens højeste garantiløn på hele 2000 euro. Alekos salgskonsulenter opbygger derudover deres egen kundedatabase.
Interesserede ansøgere kan sende CV og ansøgning til: job@aleko.dk
 
Aleko
Av. de Antonio Machado 96 (lokale 9-10)
29630 Benalmádena
Spanien
Tlf.: +45 72 73 31 33
www.aleko.dk

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.