Det danske magasin i Spanien
Udnyt håndværkerfradraget med Harder Johansen

Udnyt håndværkerfradraget med Harder Johansen

Du kan trække skatten fra på arbejdslønnen for de håndværksydelser, du får udført – også på din feriebolig. ”Det vil sige, at du kan trække op til 12.000 kr. fra i håndværkerydelser, også selvom ferieboligen ligger i Spanien,” forklarer Thomas Harder fra håndværkerfirmaet Harder Johansen.
 
”For at få fradraget, der kun gælder arbejdslønnen og ikke udgifter til materialer, skal nogle generelle betingelser være opfyldt for fritidsboligen, f.eks. er det kun ejeren og dennes ægtefælle, der kan få fradrag, og der skal betales elektronisk med betalingskort eller netbank,” fortæller Thomas Harder, der har hjulpet mange danskere med at få håndværkerfradrag på det arbejde, der bliver udført på deres spanske feriebolig.
 
Det kan du få skattefradrag for gennem håndværkerfradraget:


 
Energirenovering – herunder isolering af loft og tag, isolering af ydervægge, isolering af gulv, udskiftning af ruder og vinduer, yderdøre, terrassedøre med glas, reparation og forbedring af skorsten.

 
Energiforsyning – herunder arbejde på solfangere, solceller og installation eller forbedring af ventilation.

 
Grøn vedligeholdelse – herunder afmontering af eksisterende brændeovne og udvendigt malerarbejde (bortset fra tag).
 
Frist: For at få fradraget i 2018 for arbejde udført i 2018 skal arbejdet være betalt senest 28. februar 2019. Betales det senere, får du fradraget i det indkomstår, hvor det er betalt.

Du kan selvangive håndværkerfradraget på SKATs TastSelv service.
 
Er du i tvivl, om du kan få håndværkerfradrag på reparationer og renovering af din feriebolig, så kontakt Thomas Harder, der med glæde vejleder dig.
+ 34 686 740 262
+ 34 952 466 600

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.