Det danske magasin i Spanien
3.000 bankfolk skal til eksamen – 16 drukneulykker i Málaga – Flere ægteskaber går i stykker

3.000 bankfolk skal til eksamen - 16 drukneulykker i Málaga - Flere ægteskaber går i stykker

3.000 bankfolk skal til eksamen

Inden årets udgang skal 3.000 bankfolk i Málaga-provinsen bestå en ny EU-eksamen for at kunne fortsætte i deres erhverv. Det er 70 procent af arbejdsstyrken i banksektoren, der nu skal på en alvorlig prøve. De mange bankfolk skal testes i deres viden og evne til at give en god og objektiv information om bankens ydelser til alle typer kunder. Med den nye eksamen vil EU sikre en bedre og mere transparent bankrådgivning for at undgå kedelige sager mellem banker og kunder, som har været tilfældet i flere EU-lande de sidste år. Eksamen bliver en tre timers skriftlig prøve kombineret med en praktisk case.
 

16 drukneulykker i Málaga

Til trods for store kampagner og flere livreddere på strandene end nogensinde er antallet af drukneulykker i Málaga-provinsen kun faldet med én person under årets sommer.
16 personer har således mistet livet i bølgerne, og det er langt fra acceptabelt. Over hele sommeren har alle kystkommuner via kampagner informeret om faren ved badning i åbent hav og stærkt anbefalet folk at respektere myndighedernes advarselssignaler (flag på strandene).
Halvdelen af årets drukneulykker er sket på mindre, skjulte strande, som ikke har en livredder tilknyttet.

Flere ægteskaber går i stykker

Antallet af skilsmisser i Málaga og det øvrige Spanien stiger på ny. I løbet af 2016 valgte 3.658 par i Málaga-provinsen at gå fra hinanden. Det er mere end ti daglige skilsmisser og en stigning på knap tre procent på blot ét år. Positivt er det dog, af 61 procent de opløste ægteskaber i dag sker i gensidig forståelse mellem parterne – uden retsvæsenets indblanding. Udviklingen i skilsmisser over de sidste ti år fortæller, at næsten halvdelen af nye ægteskaber går itu indenfor ti år.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.