Det danske magasin i Spanien
Ny økologisk bager med eget bageri

Ny økologisk bager med eget bageri

Hvis du har en forkærlighed for en spændstig krumme og en sprød skorpe, samt sætter pris på bæredygtighed og økologi, så skal du kigge forbi Das Brots nyåbnede bageri i Elviria. Den tyske indehaver Birgit Auschner bager selv butikkens brød på deres lille fabrik i Tarifa, hvorefter det bliver fragtet til butikken i Elviria. Flere af Das Brots brød og bagværk bages let på fabrikken, så de bare lige skal have en hurtig tur i ovnen i butikken for at være fuldstændig nybagte og klar til salg. Foruden brød og bagværk finder du også søde sager og pålæg samt delikatesser og vin. Alt sammen økologisk naturligvis. Du kan også nyde en morgenkomplet og en kop kaffe på cafeens inde- eller udeområde. Man finder kort sagt alt, hvad man kan begære fra en rigtig bager, hvad enten det skal være fuldkorn, glutenfri, rugbrød eller bare et ganske almindeligt franskbrød, og Birgit er stolt af at producere sine brød ud fra 0 km-princippet. Det vil sige, at ingredienserne kommer fra lokalområdet. Foruden den nyopnåede butik i Elviria, har Birgit også en butik med samme koncept i Sevilla, der har leveret økologisk brød til de lokale Sevillianere i otte år.
 
”Jeg ser frem til at byde skandinavere, der ønsker et økologisk alternativ til deres rugbrød og bagværk velkomne her i butikken i Elviria,” fortæller Birgit.
Butikken i Elviria finder du på hjørnet ved indkørslen til posthuset.
Åbningstiderne er man til fre 8-18 og lør til søn 9 – 14

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.