Det danske magasin i Spanien
Kaas & Kirkemanns 24 Timers Nødassistance

Kaas & Kirkemanns 24 Timers Nødassistance

Autohjælp og assistance i hjemmet indgår som en del af forsikringsdækningen i de fleste bil- og boligforsikringer i Spanien.

De spanske forsikringsselskaber bestræber sig på at have engelsktalende personale, når man ringer til deres respektive assistancer, men garanterer ikke, at der bliver svaret på engelsk.
For 21 år siden oprettede Kaas & Kirkemann Forsikringsmæglere sin egen 24 timers nødassistance, der blev håndteret af Pernille Kaas og Ole Kirkemann. Ideen var, at kunder kunne ringe og få hjælp på dansk, når de behøvede autohjælp uden for kontorets åbningstider. Servicen blev gennem årene udvidet til også at assistere, når akutte skader opstår i hjemmet, og en håndværker skal bestilles akut i en skadessituation. 11 år senere blev en ny service tilføjet, og svenske kunder kunne fremover få hjælp på svensk.
“Vores nødassistance indgår ikke som en del af forsikringsdækningen eller forsikringsbetingelserne”, forklarer Pernille Kaas. “Det er en ekstraordinær kundeservice.
 
I dag bliver Kaas & Kirkemanns 24 timers nødassistance håndteret professionelt af erfarne medarbejdere, og fra den 1. Januar 2017 bliver vores nødassistance et tilbud til alle kunder, der enten har husforsikring, bilforsikring eller begge dele”, siger Pernille Kaas. Abonnementet koster årligt 24,80€ inkl. moms, ikke pr. forsikring men som en kundeservice, sålænge man har bil eller boligforsikring hos Kaas & Kirkemann Forsikringsmæglere. Når man ikke længere er kunde med hus- eller bilforsikring, får man tilbagebetalt beløbet for den ubrugte periode.
“Vi må følge med udviklingen, derfor den nye abonnementsordning. Nødassistancen er et stort ansvar, og det forpligter. Det er ikke sjovt for den person, der står i Frankrig, og behøver hjælp til autohjælp eller hvis elektriciteten i huset går pga. overspænding. Vi ønsker at give vores kunder den bedst mulige hjælp. Det gælder også uden for kontortiden for dem, der ønsker det. Vores assistanceteam består af syx personer, der alle har mange års erfaring inden for forsikring og håndtering af skadessituationer”.

Kaas & Kirkemann +34 952 47 83 83. www.kaaskirkemann.net

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.