Det danske magasin i Spanien
Norrbom Marketing lancerer Facebook-kurser

Norrbom Marketing lancerer Facebook-kurser

Engang troede vi, at Internettet ville blive en døgnflue.

Mange har spået Facebook samme skæbne, når det kommer til alle os, der ikke er de amerikanske studerende, som Mark Zuckerberg i 2004 etablerede mediet til.
Set i bakspejlets ulideligt klare lys må vi erkende, at dommedagsprofeterne ikke fik ret. Mere end 1,7 mia. mennesker bruger nu Facebook hver måned. Og det er ikke kun unge mennesker. Måske snarere tværtimod, idet ungdommen i stigende grad benytter andre sociale medier som Snapchat, Instagram og YouTube.
Facebook er for alle. En fantastisk platform til at dele glædelige begivenheder med venner og familie, men også som interessefælleskab om golf, politik, andalusisk natur, gastronomi, rejser og meget mere. Det er den hidtil hurtigste måde at dele et budskab ud til et bestemt målgruppe (fx ens venner), og en herlig måde at holde kontakt, følge med og finde gamle venner, klassekammerater etc.

 
Vil du gerne finde ud af, om det også er noget for dig? Vil du vide mere om, hvad der er myter og hvad der er fakta, når det gælder Facebook? Vil du lære, hvordan det foregår på Facebook, så meld dig til at kursus hos Norrbom Marketing.

Kom godt i gang med Facebook – for private

Måske du har hørt om Facebook og andre sociale medier, om hvor godt det kan være til at holde kontakt med familie og venner i hele verden, til at holde dig opdateret om hvad der sker både lokalt og internationalt, men uden helt at vide hvordan det foregår?
Måske har du allerede en Facebook-profil uden at være kommet i gang med at bruge den? Dette kursus kan hjælpe dig i gang.
Du vil bl.a. lære:
• Hvad er Facebook og andre sociale medier, og hvad kan jeg bruge det til i mit daglige liv?
• Hvordan opretter jeg en profil på Facebook?
• Hvordan indstiller og bruger jeg min profil?
• Hvordan kommer jeg i kontakt med familie og venner på Facebook?
• Hvordan får jeg information om nyheder og begivenheder både lokalt og internationalt? Hvordan finder jeg interessegrupper?
Inkluderet i kurset er også muligheden for, den første uge efter kursets afholdelse, at få hjælp via email fra underviseren, hvis du har yderligere spørgsmål til din Facebook-tilstedeværelse.
Kurset vil blive afholdt i små hold i Norrbom Marketings kursuslokale i Centro Idea.
 
Mikael Møller - Facebook kurserTidspunkt: Mandag d. 22. februar kl. 15 – 18.
Pris: 75 euro inkl. IVA. Medbring egen computer eller tablet.
 

Kom godt i gang med Facebook – for erhvervsdrivende

Har du en virksomhed og har hørt du om alle fordelene ved at bruge Facebook og andre sociale medier, uden at vide hvordan du kommer i gang? Så kan dette kursus sikkert noget for dig.
Kurset indeholder bl.a.:
• Hvad kan min virksomhed få ud af at bruge Facebook og andre sociale medier?
• Hvordan opretter jeg en Facebook-side til min virksomhed?
• Hvordan udfylder jeg information på min side, så det ser professionelt ud?
• Hvordan kan jeg kommunikere med mine kunder?
Kurset vil blive afholdt i små hold i Norrbom Marketings kursuslokale i Centro Idea.
 
Tidspunkt: Tirsdag d. 23. februar kl. 15 – 18.
Pris: 75 euro inkl. IVA. Medbring egen computer eller tablet.
 
{rsform 3}
 
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.