Det danske magasin i Spanien
Restaurant Aquavit fylder 5 år

Restaurant Aquavit fylder 5 år

Det er nu fem år siden, Christian Laursen overtog det, der førhen hed Mix Lounge.

”Vi skiftede navn til Aquavit, fordi det klinger mere skandinavisk, og det har folk taget rigtig godt imod,” fortæller Christian og tilføjer, at han selv godt kan lide, at der nu er mere mening med navnet, idet Aquavit betyder ’livets vand’. Og våde varer findes da også i overflod i restauranten, der har et stort udvalg af bitter og snaps og andre gode drikke.
Har man hang til en gedigen dansk ret, så er det smørrebrødssedlen hos Aquavit, der skal tjekkes ud. Du kan også bestille den populære onsdags-favoritplatte til fødselsdagspris. Normalt koster den 9,95€ men sælges hver onsdag i januar til særpris – 4,95€. Her får du en tallerken med de gode danske kendinge roastbeef, ribbensteg og dyrlægens natmad i nogle af de hyggeligste omgivelser på Costa del Sol.
 
I anledning af fødselsdagen har Christian sammensat nogle helt absurd gode tilbud, der kan nydes hele januar. Det drejer sig bl.a. om fødselsdagsmenuen, hvor man kan vælge imellem to forretter, to hovedretter, og til dessert en chokoladekage, kaffe eller Irish Coffee for kun 14,95€ inkl. et glas vin eller en øl, så man kan virkelig nyde et godt, solidt, dansk måltid mad for små penge i januar måned.
“Hovedretterne, der kan vælges imellem, er bøf bearnaise og peberbøf af rigtig oksemørbrad”, understreger Christian.
Lægger man vejen forbi restaurant Aquavit, der ligger før markedspladsen i Los Boliches, kan man hver lørdag aften nyde live-musik fra kl. 21 med entertaineren Davy Baker. Og kommer man om fredagen, kan man nyde Danmarks nationalret, stegt flæsk med persillesovs ad libitum.
Christian og personalet glæder sig til at fejre fødselsdagen i hele januar, og med de mange gode tilbud, forventer han, at der nok skal komme rigtig mange besøgende.

Du finder restaurant Aquavit her: 
Calle Sta. Rosa, 29640 Fuengirola
Tlf.: 952 588 027

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.