Det danske magasin i Spanien
Delfintur ud for Benalmádenas kyst

Delfintur ud for Benalmádenas kyst

Delfin helle

I Benalmádena ved Puerto Marina finder man Borrasca Experience, som arrangerer luksus katamaranture. Målet er at give en førsteklasses oplevelse, hvor det er muligt at se både delfiner og andre havdyr, såsom hvaler og endda havskildpadder.

Borrasca Experience er lige åbnet for sæsonen, som begynder i midten af marts og varer frem til november. Der arrangeres katamaranture dagligt med plads til 12 personer. Dette for at sikre, at alle om bord får den bedste oplevelse – både afslapning og en svømme- eller snorkeltur undervejs. Bedste chance for at se delfiner er, når katamaranen er ca. 12-16 km ud for kysten.

Hver dag er det muligt at booke plads på en katamarantur af to timers varighed for 30 euro pr. person. Den første afgang er klokken 10.00. Vil man hellere opleve solnedgangen set fra havet, kan der bookes plads på en aftenkatamarantur, som varer en time, for 15 euro pr. person.

Skal der være lidt mere luksus over det, kan en privat katamarantur arrangeres for 180 euro pr. time. Her tilbydes en forfriskning for hver time, katamaranen lejes, og ellers kan der suppleres med drikkevarer fra den fuldt udstyrede bar. I tillæg hertil kan der ved bestilling minimum 48 timer i forvejen arrangeres mad på turen, og for at gøre oplevelsen endnu mere personlig er det muligt at medbringe egen musik ved leje af katamaranen i mere end to timer.

Er du blevet fristet til at bytte påskesnaps og –optog ud med champagne og delfintur? Så se mere om de forskellige ture og reserver din påsketur her.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.