Det danske magasin i Spanien
Shoptalk januar 2015
facebook-like-logo-e1349383143409Vil du være den heldige vinder af 100 flotte personlige visitkort?
‘Like’ vores Facebook-side “Norrbom Marketing”, tag en selfie med forsiden af månedens La Danesa og send den til os på info@ladanesa.com eller slå det op som en kommentar under konkurrenceteksten på Norrbom Marketings Facebook-side, så deltager du i konkurrencen om 100 visitkort i farver.
Vinderen trækkes den 30. januar og vil blive offentliggjort på vores Facebook-side samme dag.
NB. Hver person kan kun deltage én gang per måned, og visitkortene skal afhentes på vores kontor i Centro Idea. Vi tager kontakt med vinderen, hvad angår design af visitkortene.Lone-2014-2
 
Kom til foredrag med Orangutang-Lone
Et samarbejde mellem Nykredit, Margrethekirken og Norrbom Marketing har muliggjort Lone Dröscher Nielsens besøg på Costa del Sol, hvor hun d. 4. marts kl. 19.30 i Margrethekirken vil fortælle sin spændende historie om livet blandt Borneos truede orangutanger.
Lone Dröscher Nielsen, som mange danskere kender fra DR-programmerne ‘Lones Aber’, er kvinden bag verdens største rehabiliteringscenter for orangutanger. Arbejdet med at redde og rehabilitere Borneos røde aber og bremse fældningen af deres hjem, regnskoven, er alt andet en eksotisk idyl. Det er hårdt arbejde – og det kan kun lade sig gøre, fordi et ekstremt dedikeret menneske som Lone står bag.
Lone Dröscher Nielsen er en blændende fortæller, og vil med film og billeder tage os med til sit rehabiliteringscenter, Nyaru Menteng, hvor hun siden midten af 1990’erne har kæmpet en utrættelig kamp som ‘mor’ for mere end tusind forældreløse og hjemløse orangutanger. I 2012 begyndte Lone og centret genudsætningen af rehabiliterede orangutanger i et stort og sikkert regnskovsområde midt på Borneo. Det er første gang i verdenshistorien, at tidligere kæledyrsorangutanger bliver genudsat i naturen i så stort et omfang.
 
Vi glæder os rigtig meget til at byde Lone velkommen her på Costa del Sol, og vi håber, at hun kan rejse herfra med masser af støtte-euro til sine aber.
Nykredits Sune Worm Mortensen indleder arrangementet i Margrethekirken onsdag d. 4. marts kl. 19.30. “Mens den økonomiske situation fortsat står i stampe mange steder i verden, så går det faktisk bedre i Spanien. Men går det godt nok? Og hvordan vil det påvirke både boligpriser og den rente, vi betaler for at låne penge?”, spørger Sune Worm Mortensen, der vil komme ind på emnet samt se ind i den økonomiske krystalkugle for 2015 og 2016.
Derefter tager Lone Dröscher Nielsen os med ud på en uforglemmelig tur i regnskoven på Borneo.
 
Entré til foredraget koster 10 euro (som går ubeskåret til Red Orangutangen), og billetter kan bestilles hos Nykredit på http://www.nykredit.dk/laanudland/info/tilmelding-red-orangutangen.xml og afhentes enten hos Nykredit i Nueva Andalucía eller hos Norrbom Marketing /La Danesa i Centro Idea på Mijas-vejen senest d. 25. februar 2015 (åbningstider hos begge: mandag-fredag: 9 – 17)
Se en film om Lone og orangutangerne her: https://www.youtube.com/watch?v=WVWwns7cXPY
 
Du kan allerede hjælpe nu!
Kan du ikke vente til marts måned, kan du allerede gøre en stor forskel for de charmerende aber på Borneo nu. Adopter en orangutang! Det koster kun 100 kr. om måneden.
Eller støt med 100 kroner- og få en flot 2015-kalender som tak.
Se mulighederne for at støtte Lones arbejde med aberne på www.redorangutangen.dk
 
 
Rimon-Collection-Shoptalk-LD-Januar-2015
 
Specialister i kunst og rammer
Novo Cuadro og Rimon Collection har et bredt udvalg af originale malerier fra mange forskellige kunstnere, hovedparten fra Spanien. Alle kunstnere er valgt på grund af deres talent, hvilket passer godt sammen med Novo Cuadros filosofi og mål om at bringe kunst fra gode kunstnere tættere på deres klienter.
Novo Cuadro tilbyder unikke højkvalitetsprodukter, så som graveringer, malerier på lærred og træplader, litografier såvel som tryk og fotografier.
Prioriteten er altid at give kunderne muligheden for at skabe en unik stil og indretning i deres personlige omgivelser, hvor god smag og respekt for det originale maleri værdsættes af kunden.
Dette mål har de fulgt gennem de sidste mange år. Kunderne er blevet hjulpet med at finde håndplukkede værker, der har opfyldt deres særlige ønsker. Dette arbejder udmærker sig i dag ved, at Novo Cuadro altid søger de mest enkelte og bedste kunstværker blandt både nye og anerkendte kunstnere.
Novo Cuadro er stolte af at kunne tilbyde originale værker og kunstobjekter, der repræsenterer alt fra de nyeste teknikker til de seneste tendenser og trends inden for dekoration og kunst, der samtidig er forløbere for udviklingen inden for kunsten. Og Novo Cuadro er derfor gennem de sidste par år blevet en af de førende kunsthandlere og promoterer i Spanien og i resten af Europa.
I Novo Cuadros workshop fremstilles og designes også alle former for rammer efter mål, så kunderne får det færdige kunstværk nøjagtigt, som de ønsker det.
Tlf.: 952 662 791 • 660 019 581 www.novocuadro.com
 
 
Mix Lounge
 
Mix Lounge fylder 3
Den 9. januar kan Mix Lounge i Los Boliches fejre 3 års fødselsdag med Christian Laursen ved roret. Mix Lounge har formået at skabe sammenhold og hygge omkring god mad og herlige arrangementer. Der har været fodbold, olympiade, brasilianske fester, juleborde, buffet, ‘russisk roulette’, bingo og meget meget mere. For Mix Lounge er, som navnet indikerer, et ‘Mix’ af det hele. Nye ideer er der nok af. Og der er ikke langt fra ide til handling, når man hedder Christian Laursen. Der skal ske noget, og det er de mange gæster glade for, hvilket let kan bevises, for de kommer tilbage gang på gang på gang, sammen med de mange nye gæster, der er så heldige for første gang at få Mix Lounge-oplevelsen.
Mix Lounge og Christian glæder sig til at se venner, kunder og forretningsforbindelser til Åbent Hus den 9. januar fra kl. 13.00-15.00, hvor der bydes på lidt mad og drikke. Derefter er der underholdning med Alexandra Avery.
www.mixlounge.com – Tlf.: 952 588 027
 
 
Centro-Sanum-Shoptalk-LD-Januar-2015
 
Nyhed – kiropraktik hos Centro Sanum
Fysioterapeut og ejer af Centro Sanum i Centro Idea, Rikke Markussen, har indgået samarbejde med Tina Roscoe DC, MCA kiropraktor. Tina er uddannet i England og har over 17 års erfaring fra bl.a. egne klinikker i både England og Spanien. Tina er registreret som kiropraktor i både Spanien og England. Desuden afholder hun kurser for andre kiropraktorer.
Tina har suppleret sin kiropraktoruddannelse med kraniosakral-terapi, akupunktur og ultralydsbehandling, så disse kan kombineres eller gives alene.
Tina bruger meget blide kiropraktiske manuelle teknikker. Til forskel fra den gængse opfattelse af kiropraktik, som mange forbinder med voldsomme knæk, er denne moderne teknik meget mere skånsom og dog lige effektiv. Desuden arbejder Tina meget med fascia release, hvilket er en meget effektiv løsning af den bindevævshinde, som omringer alle muskler eller muskelgrupper.
Tina har desuden god erfaring i behandling af både hunde og heste.
Mange kunder har allerede mødt Tina i Centro Sanum, hvor hun er blevet populær som behandler. En behandling koster 50 € og varer minimum 1 time, så der er tid til grundig undersøgelse, sygehistorie, behandling og information.
I Centro Sanum tilbydes der foruden kiropraktik, kraniosakral-terapi, akupunktur, massage, fysioterapi og zoneterapi. Desuden holdtræning; Senior-træning, Yoga og Pilates, der alle er baseret på klippekort, så der kun betales for de gange, der deltages.
Husk at for residenter i Danmark kan der opnås tilskud fra både den offentlige sygesikring og fra Sygesikringen Danmark på samme måde som i Danmark. Både for behandling og holdtræning.

Birdie-Vinos-SHoptalk-LD-Jan-2015

 
Oprydning efter oversvømmelse
Der faldt mere end 100 liter regn pr. kvadratmeter i løbet af kort tid i weekenden den 27. og 28. september 2014. Især Fuengirola og Mijas blev hårdt ramt med mange oversvømmelser og vandskader. Alarmcentralen 112 registrerede mere end 60 opkald om hjælp. Et af dem var fra Birdie Vinos, hvis lager med mere end 300.000 flasker vin, stod under vand. Vandstanden på vinlageret var nået til ca. en meter, da brandvæsenet gik i gang med at pumpe. De fik med tiden situationen under kontrol, og vinkælderen blev tømt for vand. Derefter var det op til Jeanett Lorentzen og hendes medarbejdere at få ryddet op og gjort rent. Det har taget lang tid at få orden på tingene. Jord og våde papkasser blev ryddet ud, og mere end 20.000 flasker vin er blevet vasket og rengjort. Vinene er intakte, men etiketterne har taget lidt skade, og derfor sælger Birdie Vinos i begyndelsen af dette år disse flasker til en helt speciel pris. 
Kig ind til Birdie Vinos. Www.birdievinos.com Tlf.: 952 46 20 74
 
 
Flexnet
 
Hurtig, enkel og billig internet
“Velkommen til FlexNet – hvad kan vi hjælpe med?” Sådan lyder det, når man ringer til FlexNets servicecenter. Virksomheden har stor succes med sin nye, mobile internetservice, som sikrer brugerne en god og hurtig internetforbindelse, uanset hvor man bor på Costa del Sol. “Vores produkt er nyt og unikt, for nu behøver man ikke længere fastnet for at få en god internetforbindelse,” fortæller Nicolaj Lodberg, som var med til at stifte FlexNet for halvandet år siden. “Med vores mobile internet får man en lille elegant router, som der blot skal strøm til. Så har man internet over alt i Spanien. Det kræver ikke besøg af en tekniker og det virker med det samme.” Hans kollega Anna Allesø Weidemann har daglig kontakt med de mange brugere af det nye produkt. Hun peger på hastighed og fleksibilitet som to vigtige elementer bag succesen. “Nogle steder på Costa del Sol, f.eks i El Faro, Mijas Costa, kan man med den traditionelle ADSL-forbindelse kun få 1 MB i hastighed, men med vores mobile routere kan kunden få hastigheder på op til 20 MB. Og næsten uanset hvor man bor, kan vi forbedre hastigheden tre til fire gange,” lover hun. “Tilmed behøver man ikke tegne sig for 12 måneder. Man kan nøjes med tre eller seks måneder, så man kun betaler for de måneder, man opholder sig på Costa del Sol.” FlexNets mobile internet koster mellem 50 euro og 70 euro om måneden inklusiv moms baseret på antal måneder, man tegner sig for. Routeren koster 200 euro inklusiv moms – og det er et engangskøb.
For mere info kontakt:
FlexNet telefon 952 66 33 00 eller www.flexnet.es
 
 
DSCN2931
 
Golf y Vinos’ råd til vinelskere: Køb vin efter årgangen!
Dan Olsson fra Golf y Vinos bliver ofte spurgt til, hvilken vin han anbefaler. “Som alle ved, er det en smagssag.
Mit bedste råd er at kigge på vinens årgang, for det er vigtigt,” siger han. Dan Olsson mener nemlig, at en god vin
kræver en god råvare (drue). I det efterfølgende giver han et par gode tips om nogle gode årgange fra de
populære distrikter; Rioja, Ribera del Duero, Toro Cigales og Navarra.
“Jeg går ikke længere tilbage end 2001, som var en god årgang. Vin fra det år bør drikkes indenfor fem til ti år. Andre gode årgange er 2005, 2008, 2010 og 2011. Det er for tidligt at konkludere på 2014, men alt tyder på, at årgangen får fire ud af fem mulige point. Personligt synes jeg godt om årgang 2010 fra distriktet Toro, som har lanceret nogle fantastiske vine, blandt andet Palacio de Villachica og Canus Verus. Fra distriktet Ribera del Duero er en flaske Viña Vilano fra 2010 heller ikke til at komme udenom!” Med disse gode råd ønsker Dan Olsson fra Golf y Vinos alle et godt nytår.
Tel. 952 664 177 – www.golfyvinos.com

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.