Det danske magasin i Spanien
Shoptalk december 2014
Foto-Shoptalk-Ewalds-dec-2014
 
Juleforberedelser hos Ewalds fødevarebutik
Julen står for døren med alle sine dufte, lækkerier, hyggelige stemning og alverdens juletraditioner, og Ewalds fødevarebutik på toggaden i Los Boliches bugner igen i år af juledelikatesser. Alt hvad man har brug for til en god traditionel dansk jul kan findes i butikken. I år kan man blandt andet få syv forskellige slags gløgg: svensk, dansk og finsk julegløgg samt julekaffe. Også peberkagerne med sin specielle aroma skaber den ægte julestemning. Det samme gælder det store udbud af juleslik, chokolade og risengrød med kanel, der alle er vigtige juletraditioner for både børn og voksne.
På butikshylderne finder man også i denne tid de mest lækre slags sild fra de skandinaviske lande, samt gravad og røget laks fra Danmark, lutefisk fra Norge og frisk varmrøget laks.
Snaps er for mange et must på julebordet. I Ewalds fødevarebutik finder man uden tvivl sit yndlingsmærke. Udvalget omfatter O.P Andersson og Skåne akvavit fra Sverige, Linie og Gamle Opland fra Norge, Taffel og Jubileum fra Danmark.
Hvis man skulle ønske sig noget mere eksotisk til jul, har butikken også rensdyrkød fra Lappland.
Udvalget af vine omfatter italienske, australske og sydafrikanske bag-in-box-vine af høj kvalitet, der er nemme at bære i forhold til vinflasker.
Til kaffen kan man få den fineste Renault VSOP cognac eller en multebærlikør.
Vi hos Ewalds fødevarebutik ønsker alle vores kunder en rigtigt god og fredfyldt jul.
Butikken har åbent alle hverdage fra 10.00-19.00, lørdage 10.00-15.00 og juleaften fra 9.00-13.00.
Alle er hjerteligt velkomne til et glas julegløgg den 17. december fra kl. 13.00-16.00.
Julebestillingslister kan allerede nu hentes i butikken.
 
 
ByThYY5wFfoB6JEy2AfE5RLlIIM6uwxwSBnrZ0dBpKUhKIJweZYTIzra7BnqK3ITLhOejMm8fRedshPsOjtK gJwSw64cSVJMVyCkpQ2VXYwjL90oxUj0QHKgHjxhLC9s
 
Aquapool Spas’ jubilæum fejret på flot maner
Torsdag den 23. oktober fejrede den danske spaforhandler Aquapool Spas sit 10-års jubilæum i showroomet i San Pedro de Alcántara. I den forbindelse havde de inviteret kunder, venner og forretningsforbindelser til lidt mad og drikke. Små 100 gæster mødte op til receptionen for at fejre dagen sammen med indehaverne Claus Kielskov og Anja Mynster Kielskov. Samtidig blev udvidelsen af showroomet indviet og flere nye spaprodukter blev introduceret.
Aquapool Spas har de sidste år haft stor fremgang, og blev både i 2012 og 2013 udnævnt som Sydeuropas bedste spaforhandler af HotSpring spas.
I december måned har Aquapool Spas et specielt juletilbud på spabade, hvor man ved køb af sit drømmespa får et indbygget TV-system med i prisen gratis. TV-systemet har en værdi af 2.575 euro.
Få mere information på tlf. 952 92 78 11 eller www.aquapool.es.

6

 
Kom i form i Marbellas bedst udstyrede fitnesscenter Glow
Med over 2.500 kvadratmeter kan Glow i det prestigiøse Playas del Duque i Puerto Banús nemt kvalificeres som det bedst udstyrede fitnesscenter og spa i Marbella-området.
Glow, der åbnede for godt to år siden, er for nylig blevet totalrenoveret og byder på det mest innovative motionsudstyr, man kan opdrive, og Glow betragtes i dag som et af kystens bedste fitnesscentre.
Glow tilbyder blandt andet Indoor Bike med de mest moderne motionscykler fra Tomahawk, bodybuilding med det nyeste udstyr fra Life Fitness og altid med en træner tilstede samt aktiviteter for både børn og voksne så som ballet, dance, zumba, toning, body power, kickboxing, tornado, flamenco, yoga, pilates og stretching. Af udendørsaktiviteter kan man tilmelde sig kajak eller padel surf.
Til de, der ønsker at forkæle krop og sjæl, har Glow også flere wellness-aktiviteter, hvor der fokuseres på afslapning og velvære. Man kan blandt andet nyde den opvarmede saltvandspool, jacuzzien, saunaen eller det tyrkiske bad.
Efter træningen eller et ophold i spaen er der mulighed for at få lidt at drikke og spise i Glow Café, hvor kokken Javier Santana, der er specialist i middelhavskøkkenet, også tilbyder konditorkager, der allerede er meget populære.
Som prikken over i’et tilbyder Glow Beauty på 750 kvadratmeter et stort udbud af skønhedsbehandlinger. Med sit elegante interiør og behagelige atmosfære kan rammerne for en lækker skønhedsbehandling ikke være bedre.
Har du også lyst til at komme i form og pleje dig selv, så ring til Glow på 952 90 85 07 eller se www.glowplayasdelduque.com.
 
 
Before-styling-1
 
Nordica Sales and Rentals lancerer en ny boligstylingservice
Ejendomsmægleren Nordica Sales and Rentals, der har mere end 20 års erfaring inden for branchen, har netop slået dørene op for en ny afdeling, der tager sig af boligstyling og interiørdesign. Afdelingen ligger i Aloha Gardens i Nueva Andalucía, meget tæt på El Jardín. Navnet er Nordica Interior Design Group, og formålet er at hjælpe boligejere med at sælge deres boliger samt skabe et miljø, som den kommende ejer vil elske.
Baggrunden for den nye service er de mange boliger, der trods deres flotte design og gode beliggenhed ikke bliver solgt. Teamet bag Nordica Interior Design group undersøgte derfor grunden til, de ikke blev solgt og fandt ud af, at små ændringer i design og dekoration havde meget at sige, når man køber en bolig. Derfor gik Nordica Interior Design Group i gang med et pilotprojekt, hvor de “stylede” et hus, der havde været til salg i mere end et år. Med boligens nye design var der pludseligt tre potentielle købere, og huset blev solgt til udbudsprisen efter kun en uge.
“Vi er glade for at kunne hjælpe køberen med at finde den perfekte bolig. Samtidig har sælgeren ofte brug for mere end almindelig “salgsassistance”. Da vi samtidig ønsker, at sælgeren får solgt boligen hurtigt til den rette pris, tilbyder vi nu derfor at “style” boligen, så den ser lækker ud og appellerer til køberen. Vi er utroligt glade for resultatet af det pilotprojekt, vi lavede, for det viser, at der egentlig ikke skal meget til at sælge en bolig, også selvom den har været til salg i mere end et år,” fortæller Anna-Lena Rosén fra Nordica Sales and Rentals.
For yderligere information send en e-mail til sales@nordicamarbella.com eller besøg www.nordicapropertymarbella.com.
 
 
Shoptalk-Flor-Valentin-december-2014-A
 
Håndplukkede juletræer hos Flor Valentin
Igen i år er Flor Valentin pyntet op til jul efter alle kunstens regler. Og selv om vejret i skrivende stund mest er til korte bukser, og julesneen ikke falder ned fra en midnatsblå himmel, så kan man ikke andet end at blive i julehumør, når man besøger Flor Valentin. Det er en traditionel og spændende jul, og alle juledekorationerne er små kunstværker fremstillet af Janne og hendes professionelle personale.
De juletræer, som du kan finde hos Flor Valentin, er et kapitel for sig– de er alle håndplukkede. I august måned tog Janne Valentin til Danmark for selv at udvælge og mærke de juletræer, der i år skal pynte de danske hjem her på Costa del Sol.
“Min leverandør tog mig med ud til en helt ny plantage på Midtfyn, så det var som at gå i en slikbutik og være førstevælger,” fortæller Janne. “Det var en fantastisk oplevelse, og jeg synes, at det er de flotteste træer, vi har haft til salg i de otte år, vi nu har solgt juletræer.”
Flor Valentin og Janne glæder sig også til at se alle til det store julemarked i Centro Idea lørdag den 13. december kl. 10.00 – 16.00. Vel mødt!
Flor Valentin kan kontaktes på tlf.: 951 31 10 86 og holder åbent mandag til fredag kl.11-18 og lørdag kl.10-14.
 
 
180113195 HTH
 
Konkurrence og store rabatter hos HTH
HTH og deres lokale repræsentant, 35-årige Thomas Harder Johansen, runder året stærkt af – og hopper godt ind i 2015! I hele december og januar gives nemlig 15 procent rabat på alle HTH køkkener. Det sker samtidig med, at de igangsætter en konkurrence med gode præmier, hvor alle kan deltage. “Du skal blot “like” og dele mit facebook-billede af min varebil samt skrive, hvor den står parkeret på billedet,” forklarer Thomas. Billedet finder du på: www.facebook.com/harderjohansen.dk.
Udover salg og montering af køkkener fra HTH og Invita har Thomas Harder Johansen specialiseret sig i renovering af ejendomme og design af interiør i køkken, badeværelse og garderobe.
Når han arbejder med sine kunder, er der især tre ting, som betyder meget for Thomas Harder Johansen, der har boet i Spanien, siden han var 23 år.
“Troværdighed, kvalitet og en god dialog er vigtig. Mangler blot en af delene forsvinder kunderne,” siger han og fortsætter: “Jeg har mine egne fastansatte håndværkere, så vi kan leverer en totalløsning, så kunden ikke skal bekymre sig om noget. De kan bare give os nøglerne, og så er alt, som det skal være, når de kommer tilbage. Vi laver både store og små opgaver. Derudover sætter jeg en ære i at lytte til kunderne og høre, hvad de vil have, og når kunderne bestiller noget, så garanterer jeg, at varen bliver leveret og installeret,” siger Thomas Harder Johansen, der driver virksomheden fra hjemmet i Benahavís.

Læs mere på www.harderjohansen.dk.

 
 
Lanas-de-Noruega-Shoptalk-Dec-2014
 
Så skal der strikkes!
Lanas de Noruega ejes og drives af Hanne Farrell. Hanne er egentlig uddannet skomager og har strikket og hæklet i mange år. Sidst har hun været leder af en garnbutik på Lambertseter Center i Oslo.
Ideen om at starte garnbutik i Fuengirola blev til i sommerferien 2012. I garnbutikken i Oslo kunne Hanne se, at mange kunder kom for at hamstre og købe garn ind til deres ophold i Spanien. En hurtig søgning på internettet viste, at der også fandtes norske garnbutikker både på Costa Blanca og Gran Canaria. Så måtte det jo også være muligt at få dette til at fungere på Costa del Sol, tænkte Hanne.
To år senere er garnbutikken en realitet. Den åbnede tirsdag den 4. november med åbningstider fra 10.30-15.00 fra mandag til lørdag. “Vi overvejer også at åbne torsdag aften”, siger Hanne. Det foreløbige sortiment er garnprodukter og opskrifter fra Sandnes Garn. Det er en stor producent i Norge, som har et varieret udvalg. “At vi starter med Sandnes betyder, at vi har noget til de fleste. Efterhånden vil der også komme garn fra andre producenter. Vi kommer nok ikke til at have ‘alt’, heller ikke noget stort lager, men vi kan skaffe det meste i løbet af 1-3 uger. Bor du et andet sted på kysten, og ved, hvad du vil have og ikke kan komme til Fuengirola, så er det bare at ringe, og vi bringer garnet ud til dig mod kontant betaling,” fortæller Hanne.
Hanne siger endvidere, at hun håber, at Lanas de Noruega kan blive meget mere end en garnbutik. “Vi vil, at god service og fokus på det faglige skal være til hjælp og inspiration for de mange strikkeglade her på solkysten. Er du gået i stå med dit strikketøj, eller løbet tør for ideer? Så er det bare at komme forbi. Lidt efter lidt vil vi også starte en strikkecafé, så der kan dannes en social ramme omkring strikning”.

Lanas de Noruega
Centro Comercial Las Rampas, Fuengirola
Tlf: (+34) 951 703 130
 Epost: lanas@lananor.com
Web: www.lananor.com
Facebook: www.facebook.com/lanasdenoruega

1

Dansk erhvervsmand hædret i Spanien
D. 23. oktober var den private sikkerhedsbranche i Málaga indbudt af Indenrigsministeriet samt de nationale, regionale og lokale brancheforeninger, FES, Aproser og AMES til møder om udviklingen i branchen og samarbejdet mellem de private sikkerhedsselskaber og de to spanske politikorps Guardia Civil og Policia Nacional.
En særlig hæder blev givet til Peter Nissen fra Alarma Universal i Fuengirola, idet han som den første etablerede et alarmselskab her i landet bygget op omkring hans unikke koncept: Sikkerhedstrekanten.

“Et alarmsystem er kun sikkert for kunden, hvis alle tre komponenter i sikkerhedstrekanten fungerer optimalt. Det er selve alarmsystemet, som vores dygtige folk hele tiden udvikler, så kun det aller bedste installeres hos vores kunder.
Så er det vagtcentralen, som reagerer omgående på signal fra kundernes alarmsystemer – og her er jeg stolt af at kunne sige, at Alarma Universals vagtcentral, beliggende i Teknologiparken i Málaga, er en af Spaniens mest avancerede og bemandet med yderst kompetent personale, der taler mange forskellige sprog.
Og sidst men ikke mindst er der vagtudrykningen. Mange sikkerhedsfirmaer lover, at de ringer til politiet, hvis alarmen går. For det første er det ulovligt at ringe til politiet, hvis ikke et reelt indbrud er verificeret af autoriseret vagtpersonale, og for det andet kan politiet jo være optaget af andre opgaver. Derfor rykker Alarma Universals egne vagter selvfølgelig omgående ud, når vagtcentralen har modtaget et signal fra et alarmsystem – og når vi verificerer indbruddet, ja så kontakter vi selvfølgelig omgående politiet – og dem har vi et særdeles udmærket og tæt samarbejde med.
Fejler bare én af de tre komponenter i sikkerhedstrekanten, ja så er alarmsystemet ikke meget værd”, siger Peter Nissen, der udviklede sikkerhedstrekanten i Danmark tilbage i 1970’erne, da han sammen med sin bror, John Nissen, drev sikkerhedsfirmaet Nicofon.
At Alarma Universal nyder stor respekt hos politiet og de øvrige myndigheder, er den hæder, som Peter Nissen modtog, et flot bevis på. I nomineringen stod der bl.a.: Vi giver prisen til et menneske, der er kommet udefra, men som nu er en af os. Han har skabt en virksomhed, der klart bygger på hans diskretion, seriøsitet og ærlighed. Værdier som, vi føler, skal æres offentligt – og det ønsker vi at gøre her.
Under overværelse af ca. 400 gæster, honoratiores, repræsentanter fra regeringen, Diputación de Málaga og ikke mindst generaler, kaptajner og kommisærer fra politiet, overrakte formand for den spanske sikkerhedsbranches forening (FES) José Manuel López Fernández den, flotte pris til Peter Nissen.
Alarma Universal har blev etableret i 1983, har godt 4.000 kunder og 45 medarbejdere. Vagtservicen dækker området fra Málaga til Estepona.
Kontakt Alarma Universal på tel. 0034 952 46 10 37
 
 
IMG 0909
 
Helle Hollis støtter Cudeca Hospice
Helle Hollis Car Rental har igennem mange år støttet Cudeca Hospice i Arroyo de la Miel med et Helle Hollis charity nummer.
I oktober måned overrakte marketingschef Christine Fleischer en check på 1050 euros til Cudeca Hospice.
“Vi er glade for at kunne støtte Cudeca Hospice, som gør et uvurderligt stort stykke arbejde med palliativ pleje af uhelbredeligt kræftsyge samt støtte til deres familier.
Alle kan hjælpe os med at øge dette beløb til Cudeca Hospice ved at anvende charity nummer C0001, når der lejes en bil online på www.hellehollis.com Kunden vil få 15% rabat på billejen og Helle Hollis donerer 10% af lejeværdien af en gruppe C bil til Cudeca Hospice,” forklarer Christine Fleischer.
“Vi er klar over, at fastboende på kysten har mindre brug for billeje”, fortsætter Christine Fleischer, “men når man får familie eller venner på besøg, hvorfor så ikke anbefale at bruge charity nummeret C0001 for at støtte Cudeca Hospice.”
Helle Hollis Car Rental har hovedkontor ved Málaga Lufthavn og et afdelingskontor i Fuengirola. Billejen kan bookes online på www.hellehollis.com hvor charity nummeret opgives.
 
 
3
Ferieboliger søges til udlejning
Sara Lopez fra Málaga Ferieboligudlejning søger allerede nu boliger til næste års turister.
Sara og hendes mand Alex havde regnet med at få en god og forholdsvis rolig sæson 2014, men der kom så meget fart på, at det var lige ved, at efterspørgslen oversteg udbuddet i deres ellers store katalog af ferieboliger på Costa del Sol. Sara og Alex gør nu en endnu større indsats for i næste sæson at kunne tilbyde ekstra mange boliger, så alle kan få et sted at bo under deres ferieophold på Costa del Sol i sommeren 2015.
Når du lejer ud gennem Málaga Ferieboligudlejning hjælper personalet også med at forberede din bolig til feriegæsterne. Vil du leje ud, skal der ikke være for mange små ting og nips. Ingen billeder af børn eller børnebørn, tegninger eller 300 muslingeskaller fra de sidste mange års gåture ved stranden. De bedste udlejningsboliger er dem, der er mere eller mindre afpersonaliserede, hvor alle glas og tallerkner er ens, viskestykker og grydelapper ikke er slidte m.m. Men alt dette skal du ikke tage dig af, for det klarer Sara og Alex og deres dygtige stab, og det samme gælder, hvis der skal males, vedligeholdes m.m.
Hvis udlejningskonceptet skal fungere, skal tingene være i orden; det er til glæde for både udlejer og lejer – og et must for hele forløbet. Så har du en attraktiv bolig, som du vil udleje til næste år, så tage allerede nu kontakt til Sara Lopez Petersen +34 952 850 530 /+34 673 800 259 sara@malagaholidayhomes.com www.malagaholidayhomes.com. Det er altid rart at være i god tid.
 
 
4
 
 
Maria Montell sang for små 200 spaniensdanskere i slutningen i oktober
Den danske sangerinde gav med Jyske Bank som sponsor koncert i restauranten Rey Alfonso på Europabalkonen i Nerja og på El Chaparral Golf i Mijas Costa. Gæsterne nød en lækker menu, inden Maria Montell gav en solo koncert.
 
 
IMG 8225
 
Dansk café i Calahonda
Et stort smil er, hvad du får, når du træder ind af døren på DK-Café i Calahonda. Smilet tilhører Lis Sheriki (Johansson), som mange af os allerede kender. For det er ikke første gang, Lis åbner café/restaurant. Fra 2000-2004 havde hun restaurant i Elviria, derefter catering, var kok hos Art Café og på Restaurant Lucía, en kort tid hos Olivia Valere – og nu efter et par års pause er hun tilbage igen med sin drømmecafé. DK-Café er en lille oase med charme og hygge, god mad og en personlig betjening.
DK-Café ligger i Calahonda, og her kan du få dansk morgenmad, en lækker frokost og smørrebrød samt mad ud-af-huset. Lis holder meget af at lave mad og kræse for sine gæster, og hun lægger vægt på kvalitet og gode råvarer. Har du brug for at holde en lille fest uden for åbningstiderne, er Lis også klar til det.
DK-Café holder åbent mandag og tirsdag samt torsdag, fredag, lørdag og søndag fra 09.00 – 16.00. (Der er lukket onsdag)
Du finder DK-Café i urbanisationen Doña Lola i Calahonda. Tlf.: 654 072 396
Besøg også vores hjemmeside: www.dkcafe.es
 
 
Shoptalk-foto-Danoptica-december-2014-Equipo
 
Dan Optica fylder 25 år
Dan Optica, der blev etableret af den danske optiker Finn Clausen, var den første skandinaviske optikerforretning på Costa del Sol. I begyndelsen lå Dan Optica i Centro Idea på Mijas-vejen. Dengang kunne en dansk optiker ikke blive autoriseret til at lede en forretning i Spanien, og derfor var det nødvendigt at samarbejde med en spansk optiker, der var medlem af den spanske optikersammenslutning. Således startede samarbejdet mellem Finn og Juana, og siden da udgjorde de et makkerpar, som hver især lærte meget af hinanden. I 1993 besluttede Finn at flytte til centrum af Fuengirola, hvor forretningen blev kendt blandt en bredere kundekreds; spaniere, englændere, skandinaver osv. Her begyndte en ny epoke med stor vækst, hvilket nødvendiggjorde ansættelsen af mere personale af forskellige nationaliteter, bl.a. danske, svenske, finske, engelske og selvfølgelig spanske.
For at yde bedst mulig service har Dan Optica investeret meget i teknologi, og var således den første i Fuengirola, der foretog retinografi, en undersøgelse, som gør optikeren i stand til at se nethinden, uden at det er nødvendigt at bruge pupiludvidende medikamenter. Dan Optica har også det nyeste apparatur til at måle det intraokulære tryk for at kunne opdage grøn stær – samt instrumenter til vurdering af øjets linse i forbindelse med konstartering af grå stær, læsioner i øjet, mm.
Som følge af sine helbredsmæssige problemer begyndte Finn Clausen at tage sig mere af markedsføringen, et område hvor han altid kom med innovative tiltag, mens han overlod ledelsen af forretningen til sin kollega, ven og medindehaver, Juana Pérez.
Tabet af Finn Clausen i 2008 var et hårdt slag for alle, der kendte ham, men i særdeleshed for medarbejderne hos Dan Optica, som både mistede en ven og en kollega. “Vi har fortsat det arbejde, som Finn påbegyndte for 25 år siden, sådan som det var hans ønske”, siger Juana Pérez.
Dan Optica vil gerne takke alle deres trofaste kunder for de første 25 spændende og dejlige år. I december måned inviteres kunderne på et glas champagne eller gløgg. Derudover er der masser af gode jubilæumstilbud – og mulighed for at møde forretningens nye danske optiker, Christiane Bruun Rasmussen.
Christiane er 36 år, uddannet optiker og har tidligere arbejdet hos blandt andre Thiele og Profil Optik i Danmark og Heiko by Heiko i Spanien.
Det er Dan Opticas mål altid at yde den bedste service, og med ansættelsen af Christiane kan endnu flere af vores nordiske kunders behov og ønsker tilgodeses.
Christiane glæder sig til at hilse på både nye og gamle kunder i Dan Optica.
Ring eller kom ind i forretningen og bestil tid til en gratis synstest hos Juana eller Christiane.
Tel. 952 58 39 10
 
 
Foto-Shoptalk-BoConcept-DEC-2014-A
 
Nye metalliske farver fra BoConcept
Brass is class! – og i denne sæson byder BoConcept igen på skinnende materialer. Kobber, sølv, guld og den meget populære messing komplementerer på bedste vis mørke og naturlige farver i hjemmet. En basis farvepalet af sort, brun, grå eller hvid får nyt liv med et magisk touch af messing. Den nye Duo gulvlampe og den nye Space pendel i messing har et let, eksklusivt og elegant udtryk – ligesom puder, tæpper, lysestager og skulpturer i samme nuance. Nogle af de nye stoftyper har endda også shiny effekter over sig. Så hop på ‘metallic bølgen’ i denne sæson og giv din indretning liv og elegance.

High on elegance – varmt træ og læder bliver løftet til nye højder med få udvalgte, shiny detaljer og eksklusive materialer. BoConcept lancerer masser af kobber og messing til at komplementere den blå trend samt træ og mørkt læder, som vi vil se rigtig meget af i denne sæson. Puder, lysestager og glas med skinnende effekter giver en nærmest aristokratisk følelse og giver mørke, eksklusive materialer masser af lys og liv.
BoConcept Mijas, Málaga, Ctra. de Mijas, km. 3,5 – Mijas • Tlf.: 951 242 092
malaga@boconcept.es • www.boconcept.es
 
 
5
 
 

Fantastisk udsalg hos Marbella Classic Golf

Lige nu begynder et fantastisk udsalg hos Marbella Classic Golf med svimlende gode tilbud.
“Vi har lige skudt sæsonens bedste afslutning i gang: køb tre varer i butikken, og betal kun for to. Vi giver den billigste i julegave – og det gælder ALT i butikken. Tøj, sko, tasker. Ja, Alt skal væk!,” siger Lotta Lindberg, butiksansvarlig hos Marbella Classic Golf.
Og det er ikke en tom forretning, der møder kunderne. Marbella Classic Golf har fyldt varehylderne med masser af nyheder fra det populære svenske mærke Röhnisch og Masters, og på skosiden findes naturligvis de stilfulde og velsiddende Ecco-sko til både golfbanen og byen.
Som trenden antyder, ses meget gråt og sølv på bøjlerne og hylderne i butikken. Gråt er virkelig sæsonens farve og findes i rigtig flotte nuancer, der passer perfekt sammen med stærke farver som gul, rosa eller grønt – det er det helt rigtige denne vinter.
Besøg Marbella Classic Golf i Nueva Andalucía, og find julens gaver.
Åbent man-fre. kl. 10.00-14.00 og 16.30-19.00 samt lørdag kl. 10.00-14.00.
Avda. Manolete i Nueva Andalucía, på venstre side straks efter Centro Plaza, når du kommer fra Puerto Banús.
www.marbellaclassicgolf.com

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.