Det danske magasin i Spanien
Super Serum Advance fra IS Clinical

Super Serum Advance fra IS Clinical

Super Serum 350dpi copy
Super Serum lever til fulde op til sit navn. Endnu et fantastisk produkt fra den amerikanske dermatologiske serie IS Clinical, som kan både ændre arvæv, rynker, pigmentationsproblemer og store porer i huden.
 
Super Serum Advance er en videnskabeligt avanceret, klinisk bevist formel, der for første gang anvender vækstfaktor-stimulerende kobber-tripeptid sammen med vitamin C – og dermed giver fortryllende anti aging egenskaber.
Super Serum indeholder desuden kraftige botaniske antioxidanter og sikre hudlysnere.
Forsøgsstudier med Super Serum viser, at behandling i fire uger morgen og aften forbedrer helingen af arvæv markant. Produktionen af collagen i huden med arvæv bliver mere og mere regulær og huden heler hurtigere.
Ved ældre arvæv behandles huden over 12 uger for optimalt resultat. Det fortæller kosmetolog Nana Norrbom, der fører den verdensberømte hudplejeserie i sin klinik i Fuengirola.
 
“Collagen i vores hud er vigtig. Den sørger for, at huden er spænstig og glat på overfladen. Med alderen producerer vores egn hud mindre og mindre collagen. Med Super Serum påvirkes denne produktion i huden positivt og undersøgelser viser, at for at huden kan gendanne mere collagen, skal der også kobber enzymer og C-vitamin til. Super Serum indeholder netop disse gro-faktorer og kan derfor forbedre huden og arvæv meget”, forklarer Nana Norrbom.
“Smuk hud er for mange lig med, at der er kun få rynker at se, og Super Serum er et fantastisk anti age-produkt pga. den positive collagenpåvirkning”.
 
Ved pigment problemer ses også en klar forbedring på kort tid, ligesom åbne porer på hage og næse trækkes sammen.
Hele IS CLINICAL serien er produceret på rene botaniske ingredienser, rene vitaminer og er fri for parabener.
Af Nana Norrbom

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.