Qué Pasó november 2010

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Pakket hus hos BJ Auto


Automekanikerværkstedet BJ Auto var proppet til randen lørdag den 2. oktober, da ejerne Bjarne Damgaard og Peter Guthkjer fejrede deres 10 års jubilæum. Der var pyntet op til fest med danske flag og balloner, og de mange fremmødte blev underholdt med levende musik. Bjarne og Peter havde travlt med at byde de mange gæster velkommen, og gavebordet blev hurtigt fyldt med flotte gaver, blomster og vin. Alt imens kunne man få stillet sulten enten ved den danske pølsebod, som var utrolig populær, eller med lækre sandwich og et glas vin, øl eller sodavand.
Dagen var en stor succes, og Bjarne og Peter er glade for, at så mange danskere mødte op for at være med til at fejre deres første 10 år på Kysten.

Spændende vinsmagning på Roca Tranquila


Omkring 50 gæster havde den 6. oktober en helt speciel oplevelse på Cortijo Roca Tranquila. Bodega Chinchilla, Birdie Vinos og Roca Tranquila havde i samarbejde forberedt denne aften.

Normalt, når der er vinsmagning med tilhørende middag, vælges vinene udfra den menu, der serveres. Men i dette tilfælde blev tingene gjort omvendt og med et helt fantastisk resultat.

Jeanett Lorentzen fra Birdie Vinos havde nogle uger forinden præsenteret vinene for chefkok Kasper Nielsen, der i samarbejde med det øvrige personale på Roca Tranquila, smagte vinene og sammensatte en helt ny menu, der skulle passe til de vine, som gæsterne skulle nyde denne aften.

De fire rødvine og en rosévin fra Bodega Chinchilla blev alle først prøvesmagt og præsenteret af bodegaens ejer, Jose María Hernando, med en grundig forklaring af vinene, sammensætning, druesort, lagring, fermentering m.m. En meget interessant oplevelse, og nogle helt specielle vine. Efter dette var der middag, hvor de samme vine skulle stå deres prøve med den nysammensatte middag præsenteret af Roca Tranquila. Perlehøne, toasts med svampe og skinke, dyrefillet og mange andre delikatesser harmonerede perfekt med vinene.

Aftenen blev fuldendt med en fantastisk dessert og tilhørende sherry, der dog ikke var fra Bodega Chinchilla, som udelukkende har specialiseret sig i rødvine og en enkelt ret speciel rosévin. En dejlig aften, hvor der blev kælet for gæsternes smagsløg på et højt kulinarisk og enologisk niveau.

Costa del Koncert


Boney M gik fantastisk med 1800 besøgende. Vejret var perfekt og publikum veloplagt. Det samme kan siges om Liz Mitchell, der ikke var til at få ned fra scenen. Boney M optrådte en halv time længere end først planlagt.

"Det eneste, der ikke fungerede var barerne, som jeg havde solgt fra til et firma, der ellers ikke har bestilt andet de sidste 15-20 år" beklager Henrik Andersen fra EventHuset. "Køerne var endeløse og det var utroligt, at firmaet ikke kunne betjene folk hurtigere og få gang i omsætningen. De mistede forretning – og jeg får klagerne. Sådan er det!

Men det korte af det lange er, at Boney M var min største succes indtil videre".

"Hvis man kan sige, jeg var i himlen ovenpå Boney M, endte jeg 14 dage efter i helvede. Bamses Venner blev for mig en kæmpe fiasko. Ikke engang 400 personer mente, det var værd at købe billet til arrangementet. Man siger, at af


skade bliver man klog, men det gælder ikke i dette tilfælde, for jeg vil aldrig kunne forstå, hvorfor der ikke kom flere. Til gengæld fik publikum en rigtig god aften. Amin Jensen var langt bedre, end mange havde forventet. Han forlod scenen til stående klapsalver. Bamses Venner er et forrygende live band, der fik alle op af sæderne. Jeg har endnu ikke hørt noget negativt. Trods svære arbejdsbetingelser (silende regn helt til kl. 18) fungerede alt næsten perfekt", siger Henrik Andersen, hvis næste arrangement er "Årets store Julebal – til fordel for CUDECA" 18. november i Palacio de la Paz, Fuengirola og næste store udendørskoncert bliver med Lars Lilholt Band den 9. april 2011.

Bamses Venner stillede sulten på Holger Danske


Som enhver lørdag på Holger Danske blev der også den 9. oktober budt på en lækker buffet med alle de typiske danske delikatesser. De mange gæster blev underholdt med levende musik, men denne lørdag var der en speciel stemning i restauranten. Årsagen var, at Bamses Venner var mødt op for at spise frokost på Holger Danske. De fleste andre gæster skulle til koncerten senere på dagen, og når de passerede forbi Bamses bord, måtte de lige lade en bemærkning falde om, hvor meget de glædede sig til aftenens optræden.

Susanne og John Peter havde travlt med at servicere de mange gæster, men havde alligevel tid til at fortælle, at de selv glædede sig til koncerten. Da frokosten var afsluttet var det tid til et par fotos, og Bamses Venner poserede sammen med Susanne for fotografen og de mange nysgerrige gæster.

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa