Shoptalk januar 2010

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

BoConcept tilbyder millioner af muligheder

 
"Men kun én er den rigtige", forklarer Jan Petersen fra BoConcept. "Vores vigtigste opgave som forhandler af kvalitetsmøbler er, at kunden er tilfreds. Derfor tilbyder vi et utal af muligheder, hvad angår design. Kunden kan vælge imellem adskillige typer af sofabetræk, farver, armlæn og ben. Men for at kunne tilbyde den perfekte løsning lægger vi stor vægt på at skabe et tæt samarbejde med kunden. Vi foreslår derfor altid et uforpligtende besøg, så vi kan se, hvordan boligen er indrettet. Aspekter som farven på væggene, eksisterende møbler, lysindfald m.m. kan have afgørende betydning for, hvordan vores møbler finder deres plads i hjemmet. Mange er lidt tilbageholdende, når det kommer til at invitere os hjem til dem privat, men når de bagefter ser resultatet, fortryder de aldrig. Vi har et moderne 3D indretningsprogram, som vi anvender til virtuel indretning, og det eneste, vi behøver, er en skitse- eller plantegning over boligen for at kunne skabe et 3D-billedet indrettet med møblerne fra BoConcept. Vi giver også inspiration til, hvordan man kan gøre boligens forhold anderledes. Mange har en tendens til at køre i de samme baner, og har måske brug for hjælp til at tænke alternativt, og på det punkt er vi specialister", slutter Jan.
For yderligere information om BoConcept se www.boconcept.es

Nordic Muebles fejrer fem års jubilæum

Fredag d. 22. januar fra kl. 14 til 20 indbyder Tonny Marchmann og personale til reception for at fejre Nordic Muebles’ fem års fødselsdag. Gæsterne bliver trakteret med tapas og forfriskninger samt en række fantastiske tilbud, og så er der premiere på tre helt nye køkkener.

"Det er utroligt, som tiden går", siger Tonny Marchmann, der åbnede sin havemøbelbutik ved Feriapladsen i Fuengirola kort tid efter, at han havde skiftet København ud med Costa del Sol. "Men omvendt har vi nået en masse og er kommet langt med forretningen i de forgangne år. Umiddelbart efter åbningen udvidede vi, som bekendt, med kvalitetskøkkener, badeværeslesmiljøer og garderober til fornuftige priser, og yderligere en afdeling, Nordic Muebles i Algarrobo Costa, er det jo også blevet til".

Nordic Muebles tilbyder totalløsninger og koordinerer sågar hele ombygninger.
"Hvis en kunde fx vil bygge køkkenet om, fjerne en væg, lægge nyt gulv eller et nyt loft med integrerede spotlights, så koordinerer vi med elektriker, murer, montør osv. Kunden behøver ikke selv at ringe rundt til forskellige byggefirmaer – alt som skal gøres, går nemt og problemfrit via os", forklarer Tonny.

For mere information og inspiration, surf ind på Nordic Muebles hjemmeside: www.nordicmuebles.com

New In Spain food leverer danske madvarer på Kysten
Firmaet New In Spain food er i rivende udvikling og undergår i øjeblikket en fusion med Newinspain.com. Behovet for denne fusion opstod, da det blev klart, at det var svært for et lille firma alene at stå for distributionen af de danske varer til både de mange virksomheder og alle privatpersoner på Kysten.

Fusionen indebærer også indgåelse af en aftale med en medinvestor, der gør det muligt for firmaet at koncentrere sig om fødevarer. Den nye virksomhed vil indenfor kort sigt få et nyt navn, men i øjeblikket køres det under navnet New in Spain food. Firmaets webshop www.newinspain.com fortsætter som tidligere, og selvom firmaet skifter navn, får det ikke betydning for dem, der bestiller varer på webshoppen.

New in Spain food fortsætter med at levere kvalitetskød til skandinaver bosat på Kysten. Firmaet har base i Fuengirola og vil derfor først koncentrere sig om Andalusien. Man samarbejder med anerkendte slagterier i Danmark, som gør, at kunderne tilbydes et stort udvalg af produkter til en pris, der svarer til priserne i de danske supermarkeder.

Der er mange spændende nyheder undervejs, blandt andet pålæg, vine, og et par hemmelige tiltag, som man snart vil kunne læse om på www.newinspain.com.

’’Vi er glade for at kunne levere kvalitetsprodukter inden for kødvarer som oksefars, culottesteg mm. uden, at kunden skal betale en formue for det,’’ forklarer Brian Hald. New in Spain ser frem til et rigtigt godt samarbejde med restauranter og hoteller, samt til at betjene sine private kunder, der kan bestille madvarerne direkte via www.newinspain.com.

Leasing af din drømmebil til en fornuftig pris

Hvorfor nøjes med at tænke på din drømmebil, når du skal til Danmark? Gennem det tyske firma FlexCars GmbH kan drømmene nemt opfyldes, også uden at det koster en formue. Firmaets koncept er meget simpelt: "Når der nu er mulighed for at køre lidt sjovere, lidt mere sporty og prestigefyldt, er det værd at koncentrere sig om de biler, du normalt kun kan drømme om."
FlexCars GmbH samarbejder med topprofessionelle, autoriserede bilforhandlere i Tyskland og kan derfor levere BMW, Audi, Mercedes og Porche, men hvis du skulle have lyst til at gå et skridt længere, kan FlexCars GmbH også tilbyde Aston Martin, Ferrari eller Lamborghini.
FlexCars GmbH tilbyder biler på danske plader både sommer og vinter til en pris, der ligger langt under de skyhøje priser, man normalt betaler i Danmark for en tilsvarende bil. Med FlexCars GmbH Flexleasing betaler du kun dansk registreringsafgift i forhold til den tid, du rent faktisk kører i bilen. Helt konkret betales der ca. 1,5 % pr. måned af den totalt beregnede registreringsafgift. Du kan køre så mange kilometer, du har lyst til, samtidig med at du selv bestemmer, hvor længe du ønsker at lease bilen. Hvis du allerede selv har en bil uden dansk registreringsafgift, hjælper FlexCars GmbH dig gerne med at indregistrere bilen i Danmark for en tidsbegrænset periode. FlexCars GmbH skal dog eje bilen i den ønskede leasingperiode. For yderligere information se www.flexcars.dk.

Fred i sjæl og krop med yoga

Der findes ikke en bedre måde at starte det nye år på end at få kroppen i balance. Belinda Christensen tilbyder som noget nyt undervisning i fysiske yogastillinger og åndedrætsøvelser i et roligt tempo, så alle kan være med.
Belinda er født i Danmark, men er opvokset her i Spanien, og har de sidste 20 år været argentinsk gift. Efter forskellige stillinger inden for bankverden, besluttede Belinda i år 2000 give sig i kast med yoga, og modtog undervisning i forskellige yogaformer, samtidig med at hun sammen med sin mand etablerede et firma, der varetager vedligeholdelse af huse, haver, swimmingpools mm. Muligheden for selv at undervise i yoga bød sig, da hendes yogalærer bad hende overtage et yogahold. I begyndelsen underviste hun forskellige steder, men de sidste tre år har hun undervist fast på Estudio de Danza Cristina Merino lige ved siden af den danske kirke. Hidtil har undervisningen været på spansk, men efter mange forespørgsler har Belinda nu besluttet at opstarte undervisning på dansk.
Belinda deltager flere gange om året i seminarer og kurser for at kunne udvikle sin undervisning, og sidste år deltog hun på yogamessen i Marbella som instruktør.
Belindas undervisning består i fysisk yoga, hvorved kroppens muskler og led strækkes og styrkes. Gennem åndedrætsøvelser opnås også indre ro og energi. Resultatet er en øget kropsbevidsthed, samt træning af nerver og koncentration, hvilket resulterer i et bedre velbefindende.
Som en god start på det nye år kontakt Belinda for yderligere information.

Hver femte europæer plages af støj om natten

Ører sover aldrig, så vi skal passe på dem – også når vi sover. Tyve procent af alle europæere bliver udsat for så megen støj, mens de sover, at det kan påvirke deres helbred. Det skriver Verdenssundshedsorganisationen WHO.
Ligesom luftforurening og giftige kemikalier er støj en miljørisiko for helbredet. Da stort set alle bliver udsat for alt for megen støj, er det normalt blevet anset for at være en uundgåelig del af det, at bo i byen. Derfor har der slet ikke været nær så megen fokus på støjforurening som på andre risikofaktorer.
WHO’s nye anbefalende retningslinjer for nattestøj i beboelsesområder er 40 dB. Bliver man udsat for lidt mere end det, kan det have lettere helbredsgener såsom anfald af søvnløshed.
Stiger støjniveauet til 55 dB eller mere (lydniveauet på en travl gade i Danmark), risikerer man at udsætte sig selv for mere alvorlige konsekvenser; forhøjet blodtryk og hjerteanfald, fordi kroppen og hjernen skal forholde sig til lyd, mens man sover. Men også et høretab. Du er altid velkommen til at få dine ører efterset og hørelsen checket hos AudioMas – ring for tidsbestilling på 951 260 702.

Malerkursus hos Flor Valentin

Fra d. 22. til d. 26. februar fra kl. 10 til 17 byder Flor Valentin sammen med underviser Charlotte Fledelius velkommen til kursus i oliemaling. Kurset koster 325 euros ekskl. materialer, og både nybegyndere og erfarne malere kan deltage.

Charlotte Fledelius underviser til dagligt på sin egen malerskole i Vedbæk i oliemaling af blomster og dyr. Inspirationen finder hun i sin egen have, som byder på alle de motiver, en kunstner kan drømme om.
Allerede som 22-årig blev Charlotte opfordret til at undervise i porcelænsmaling, og snart åbnede hun sin egen skole.
"Mit liv er at male. Jeg har undervist i 30 år, og håber, jeg for lov til at undervise de næste 30 år også", siger Charlotte, der maler på 2 mm krydsfinér, da det har en smuk struktur, som giver baggrunden ekstra spil – og motiverne er orkidéer, roser, stedmoderblomster, forsytia og så hendes dejlige hund, Chico, som fandt Charlotte, da hun var på malerskole i Spanien i 2001 – og som siden har fulgt hende i tykt og tyndt. "Chico fandt mig, mens jeg sag og malede citroner i en dejlig spansk have. Jeg har haft mange hunde i tidens løb, men Chico er den bedste og sødeste, og han viser stor taknemmelighed for livet i Nordsjælland. Jeg var midt i en skilsmisse, da Chico kom ind i mit liv, så han har tålmodigt lyttet til mange historier. Faktisk "talte" han flydende dansk efter blot én uge i Danmark – vellykket integration, må man sige. Det var Benny Olsen, der er formand i Club Danés, der hjalp mig med alle formaliteterne, da jeg skulle have Chico med hjem. Det er jeg ham dybt taknemmelig for", siger Charlotte, der glæder sig til at komme tilbage til Spanien, hvor det smukke lys giver de fineste betingelser for kunstnerisk udfoldelse. "Jeg ser virkelig frem til at tilbringe en uges tid sammen med en gruppe kunstinteresserede spaniensdanskere hos Flor Valentin".

For mere information og tilmelding, kontakt Flor Valentin i Centro Idea – og kig ind på www.charlottefledelius.dk

Le Tre Galline starter året på ægte italiensk manér

Efter en lang julemåned med dansk julemad er starten på det nye år en perfekt lejlighed til at besøge Restaurant Le Tre Galline ved Reserva de Higuerón i Benalmádena. Her står menuen nemlig på lækre italienske delikatesser, der enten kan nydes i restaurantens hyggelige omgivelser eller bestilles via restaurantens hjemmeside www.letregalline.es, hvorefter maden leveres direkte til dit hjem. Hvorfor ikke sætte tænderne i en af Le Tre Galline’s mange lækre pizzaer lavet af restaurantens professionelle pizza-maker eller en af de friske pastaretter – eller en shaghetti Bolognese i traditionel italiensk stil.
Manuela, Mario, Helen, Giorgio og Isabel byder velkommen og ser frem til at tage imod gæsterne i det nye år.

 

Kiropraktorklinikken udvider med ny behandling

Vacumed hedder behandlingen, som kiropraktor Mogens Dahl nu indfører i sin klinik i Fuengirola. Kort fortalt handler det om en nem og effektiv behandling for kredsløbsforstyrrelser i fødder og ben, som foretages ved hjælp af undertryk i et vacuumrør. Det er en moderne behandlingsmetode, der intensivt mobiliserer blodgennemstrømningen i ben og fødder. Metoden stammer fra den bemandede rumfart og er i årtier blevet benyttet af astronauter.
Bølger med skiftevis undertryk og normaltryk virker som et ekstra hjerte eller som en pumpe: Vacuum suger frisk blod og ilt ned i underkroppen, og samtidig bliver arterier og vener genoptrænet optimalt. Behandlingen, der kun varer 30 minutter og er fuldkommen smertefri og behagelig, henvender sig hovedsaglig til personer med kredsløbsproblemer, som fx åreforkalkning og skinnebenssår, men også til sportsfolk, der med Vacumed behandling opnår kortere restitutionstid og hurtigere heling af sportsskader. Rent kosmetisk er behandlingen effektiv mod appelsinhud.

"Jeg blev inspireret til af min bror, da han pga. sit Vacumed rør fik hele bagsiden af BT Søndags sportssektion, da han i sommer fulgte Post Danmark Rundt-rytterne, og gav nogle af dem en restituering efter hver endt etape", fortæller Mogens Dahl. "Jeg besøgte producenten i Tyskland og satte mig grundigt ind i behandlingen – og undervejs slog det mig, at ikke kun os voksne, hvor diabetes og åreknuder er de mest udtalte smertetilstande i ben og fødder, samt appelsinhud, som er af kosmetisk art, men at også børn og unge lider af smerter i benene. Alt for mange børn og unge dyrker ikke eller meget lidt motion, og udvikler derfor, i al for tidlig en alder, dårlig cirkulation og i værste fald diabetes, før de kommer ud af teenagealderen. Dvs. at unge mennesker får appelsinhud, tykke ankler og endnu værre smerter, når de skal gå op af blot nogle få trapper.
Hos os voksne er det mest rygning, alkohol, fed mad og for lidt motion, som er de værste fjender. Det resulterer bl.a. i en forsnævring af arterierne forårsaget af affaldsstoffer, som ikke kommer væk, og i værste fald af kolesterol, som er det farligste, idet dette ophobes inden i blodårerne. Også musklerne har svært ved at komme af med affaldsstofferne, og derfor mærkes syredannelser. Resultatet kan blive det, man kalder for vindueskikkersyndrom, hvor man kun kan gå få meter ad gangen, og derfor må lade som om, man ser på vinduer.
Vi renser primært ud fire steder i kroppen: Lever, nyrer, lunger og hud. Ved at tvinge diverse ophobninger, affaldsstoffer, syredannelser ud imod huden, elimineres disse nemmere og vi slipper hermed af med dem – den nemme vej.
Resultatet af at nedsætte trykket er også en toning af alle væv, hvilket vil sige, at benene ikke kun bliver nemmere at bruge, men også kønnere", forklarer Mogens Dahl, der allerede er fuld gang med Vacumed behandlingerne.

Nyd vinteren på Restaurant Lucia’s nye, opvarmede terrasse

Det nu ikke længere kun om sommeren, at man kan nyde sin frokost eller middag på Lucia’s terrasse i den skønne patio bag restauranten. Den udendørs terrasse er nemlig blevet inddækket med markiser, og der er opsat varme, så man er garanteret en lun aften.
Men den nye, opvarmede terrasse er bare et af mange nye tiltag på Restaurant Lucia. Skipperstuen har de seneste måneder gennemgået en markant forandring, og har nu et stort fladskærms-TV, hvor der vises alle former for international sport, som foreksempel Vinter-OL fra Vancouver, Canada, der afholdes fra midten af februar.
Hvis man skulle have lyst til at deltage i en bowling-turnering eller lignende, har Restaurant Lucia anskaffet en Wii, hvor man kan konkurrere mod sine venner eller familie.
Lena, Anders, Gerrie, Dorte og Poul-Erik ønsker alle et fremragende nytår og lover mange nye tiltag og arrangementer i det nye år.

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa