Shoptalk marts 2010

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Ved indvielsen af de nye selvstændige ældreboliger lancerer det velkendte plejehjem Sanyres Puerto Banús et tilbud, som nye gæster kan benytte sig af hele vinteren og frem til 15. marts. Lejlighederne på Sanyres Resort tilbydes fra 20 euros pr. person og overnatning i lejlighed for to personer. Dette inkluderer morgenmad, afgifter, ugentlig rengøring, vand, elektricitet, fællesafgifter, etc. For mere information og information om specialpriser på ’hjemmehjælp’ (fra 60 euros pr. døgn), ring på 952 908 900 eller send e-mail til info.dk@sanyres.es, da disse tilbud ikke bliver tilgængelige på hjemmesiden (www.sanyresresorts.es).

Sanyres tilbyder mere end 20 boenheder i Spanien og er blevet markedsførende inden for rehabilitering samt personlig og kulturelt tilpasset pleje. Sanyres fokuserede allerede fra starten på et internationalt marked. Som et resultat af fremgangen har Puerto Banús Residence omkring 70 % udenlandske gæster. Der tilbydes til og med rehabilitering og ophold for kortere tid.
Et TV-interview med britiske BBC kan ses på www.nhs247.com/video (Episode 1).

Direct Telecom fokuserer på det skandinaviske marked

Direct Telecom, der blev etableret i 1994, startede med den målsætning at tilbyde ydelser inden for telekommunikation til udlændinge i Spanien. Direct Telecom tilbyder i dag en bred vifte af ydelser, hvor de vigtigste er fast telefonlinje, mobiltelefoni og internet til konkurrencedygtige priser. Alle ydelser er tilpasset det udenlandske publikum i Spanien, for på den måde at kunne tilbyde kunderne den mest optimale service.

Direct Telecoms hovedsæde ligger på Tenerife, men trods hovedkontorets beliggenhed fokuserer firmaet på det udenlandske marked på Costa del Sol og har for kort tid siden åbnet et nyt kontor på Avenida de Las Palmeras i Benalmádena Costa, hvorfra kunderne kan betjenes direkte.

For hele tiden at kunne følge med i skandinavernes behov og ønsker, gør man hos Direct Telecom et stort arbejde ud af at holde sig ajour med, hvad der rører sig blandt skandinaverne på Costa del Sol. For at kunne opnå dette deltager Direct Telecom i forskellige skandinaviske arrangementer på Kysten samt indgår de samarbejdsaftaler, der er nødvendige for bedst at vejlede og servicere det skandinaviske publikum.
For mere information om priser og tilbud se Direct Telecoms hjemmeside www.direct-telecom.es.

Forårets store koncertoplevelse

Lørdag d. 8. maj kl. 19.00 slås porten op på Castillo Sohail i Fuengirola. Der er Smokie-koncert under åben himmel, og de ca. 2.000 publikummer kan rocke med på megahits som ”Living Next Door To Alice”, ”Oh Carol” og ”Do you think you know how to love me” under den to timer lange koncert.
Manden bag initiativet er Henrik Andersen, som tidligere, da han arbejdede for Solkysten, arrangerede koncerter med Kim Larsen, Thomas Helmig og Shu-bi-dua. I dag sker det i eget regi, for med etablering af virksomheden EventHuset, vil Henrik realisere sin drøm om at være koncert- og eventarrangør på fuld tid.

”Det er dét at få stablet noget på benene, der er drivkraften. Sådan har jeg altid været, og det var derfor typisk mig, der arrangerede skolefesterne, da jeg var teenager. Jeg elsker at have mange bolde i luften, og få alle enderne til at mødes. Og så vil jeg gerne give folk nogle gode oplevelser, ikke blot koncerter – vi skal lave alle mulige events her på Kysten”, lover Henrik Andersen.

”At det blev Smokie denne gang, skyldes et sammenfald af begivenheder. Mange har opfordret mig til at lave nogle mere internationale koncerter, for også at tilgodese spaniere, englændere og andre herboende nationaliteter. På et tidspunkt var jeg på besøg hos en gammel venindes forældre i Danmark, og velkendte hits drønede ud af deres højtalere men, hånden på hjertet, så vidste jeg ikke, at det var Smokie. Samme uge løb jeg ind i bandets manager, og da han udtrykte stor interesse for at give koncert på Costa del Sol, satte vi projektet på skinner”, fortæller Henrik, der har fået stor opbakning fra en række stærke medier og fra Fuengirola kommune, som er en aktiv spiller i EventHusets første koncert på Castillo Sohail den 8. maj.

”Når man tænker på det store internationale publikum, der er til stede her på Costa del Sol året rundt, er koncertudbudet ekstremt tyndt og mangelfuldt. Så det gør vi nu noget ved.
Smokie har været på banen i mere end 35 år, og er stadig på toppen. Der venter helt sikkert publikum en kæmpe oplevelse, for det er bestemt ikke hver dag et så stort navn kommer til byen. Billetsalget starter den 1. marts, men rygtet om koncerten har hurtigt spredt sig, så der har allerede været mange forespørgsler på billetter, fortæller Henrik Andersen og fortsætter: ”Smokie har to hjemmebaner; England og Skandinavien hvor gruppen årligt giver 25-30 koncerter, så rigtig mange danskere, svenskere og nordmænd vil ikke gå glip af en aften i så godt et selskab”, siger Henrik og forsikrer, at alle sejl er sat til for at skabe de helt rigtige rammer om begivenheden. ”Der er både stå- og siddepladser samt et lækkert VIP-område med loungemøbler og fri udskænkning, og efter koncerten er der stort 80’er After Party med al den bedste dansemusik fra den epoke.”

Den stort anlagte Smokie-koncert (som du kan læse mere om andetsteds på www.ladanesa.com) bliver EventHusets debut, men allerede til efteråret er der igen store navne og spændende events på plakaten.

Dania Care fylder 50 år
I hvert fald den ene part, Dan Toldshøj, der sammen med Dorte Andersen tilbyder hjemmehjælp og sygepleje, udlejning af hjælpemidler og ejendomsservice i Málaga-provinsen.
I anledning af at Dan fylder rundt, holder Dania Care den 7. marts en lille komsammen på grillpladsen overfor Hotel Tamisa Golf i Mijas Costa, hvor der fra kl. 13.00 vil blive budt på dansk og spansk grillmad samt lidt vådt til ganen.
Dan og Dorte er for nyligt flyttet til Kysten, og bor nu i Las Lagunas, hvorfra de har kortere transporttid til kunderne. Det betyder mere tid til hver enkelt kunde samt muligheden for at dække et større stykke af kysten mod øst og vest.
Dan og Dorte ser frem til at se både nye og gamle kunder, venner og bekendte til en hyggelig dag i naturen med masser af frisk luft og godt humør.

Ny innovativ metode til at opnå den perfekte brille

Hos Dan Optica kan man nu få foretaget en 3D-måling af øjnene. Denne innovative metode gør det endnu mere sikkert, at man finder frem til den helt rigtige brilleløsning til hver enkelt person. Målemetoden er opfundet og udviklet af firmaet Essilor ud fra konceptet om, at ”jo bedre man kender øjet, jo nemmere er det at finde den perfekte brille”. Metoden kaldes Eyecode og er det nyeste inden for optikerverden. Med ordet Eyecode skal forstås øjets kodning.
Med det nye system tages et 3D-mål af øjet med udgangspunkt i centrum af øjets rotationspunkt. Resultatet er ”Eyecode” eller øjets kodning, og med dette kan man i kombination med tilpasning, øjets visuelle opførsel samt brillestyrken opnå den bedste, mest personaliserede, fysiologiske løsning på markedet. Med Eyecode opnås desuden en brille, der er fem gang mere præcis, end det tidligere var muligt.
Med en Eyecode måling kan de, der er trætte af ikke at kunne se optimalt med de nuværende briller, få et par, der er 100% tilpasset den pågældende persons syn.
Hos Dan Optica er målet altid at være et skridt foran udviklingen for at kunne tilbyde de bedste løsninger. For mere information om Dan Opticas mange andre produkter, se www.danoptica.com.

Kreativt kursus i blomsterbinding

Lørdag den 13. og søndag den 14. marts fra kl. 11-14 har du muligheden for at udforske dine kreative sider i floraens verden. Flor Valentin afholder disse dage kursus i blomsterbinding, hvor du lærer, hvordan naturens egne materialer sammen med årstidens blomster kan kombineres til de flotteste dekorationer til dit påskebord. Der er maksimalt plads til 10 deltagere på hvert hold, hvilket gør kurset meget intensivt og udbytterigt. Du er velkommen til at medbringe dine egne materialer, eller du kan købe dem hos Flor Valentin med 10% rabat.
"Det er ikke nødvendigt, at man allerede har erfaring", siger Janne Valentin Lassen. "Der er plads til alle, der har lyst til at udfolde deres kreative sider og have nogle sjove og dejlige timer i floraens verden". Du kan tilmelde dig til én dag eller begge dage. For nærmere information kontakt Janne hos Flor Valentin på tlf.: 669 061 234 eller 951 311 086

Ny dansk helsekost- og vitaminbutik i Euromarket

Danske Lene Byrjal har de sidste 10 år arbejdet inden for helsekost- og vitaminbranchen her på Kysten. For nyligt besluttede hun at realisere sin drøm om at åbne sin egen vitamin- og helsekostbutik, Lene’s Vitamin Shop. Hun valgte at åbne butikken i Euromarket, Mijas Costa, ved siden af den danske frisør, fordi stedet er kendt af danskere, og fordi det altid er muligt at finde parkering.
Lene er uddannet naturopath, som er en dansk titelbeskyttet uddannelse, der omfatter anatomi, fysiologi og patologi. Desuden er hun iridologist, der består i at analysere øjets iris. Ud fra forskellige tegn og farvebelægninger i iris kan Lene se kroppens svagheder og styrker, og hvad man skal være opmærksom på. Behandlingen kan være alt fra udrensning, kostændring til indtagelse af vitaminer, mineraler og kosttilskud.
Lene vil i den nye butik foretage vitamin-, mineral- og fødevareintolerancetest, og man kan efterfølgende købe de vitaminer, mineraler eller lignende, som testen viser, at man har brug for. Hvis man blot er på udkig efter kosttilskud eller helsekostprodukter kan Lene også være behjælpelig med det. Lene betragter sig selv som en form for ”stifinder”, der viser vejen til et bedre helbred og større velvære. Det er også vigtigt, at kunden føler sig tryg, og at forholdet til Lene er fortroligt. Det ved hun fra sine mange års erfaring i branchen.
Lene fører de mest gængse produkter fra Danmark og Spanien, som hun glæder sig til at præsentere i butikken i Euromarket, Mijas Costa.

Skandinavisk tv og radio
Som skandinav på Costa del Sol behøver man ikke at undvære sine favorit tv- og radioprogrammer, og Nicolai Aarestrup og Christian Andersen, der driver firmaet Danelca, kan hjælpe med netop det. Nøgleordene er punktlighed og overholdelse af aftaler.
Firmaet dækker hele kyststrækningen fra Sotogrande til Almería, og tilbyder alt inden for tv- og radiomodtagelse samt salg af tv, paraboler, digitalmodtagere og andet udstyr. Danelcas service er i top og mottoet lyder, at de holder det, de lover – og ikke går, før tingene virker. ”Er du interesseret i at drive en seriøs forretning, og ønsker at blive respekteret for de ydelser, du tilbyder, er halvdelen af forretningen netop service. En ting er at levere en vare og så gå igen, en anden er at tjekke at alt fungerer, besvare kundens spørgsmål og sørge for, at der også ydes service, efter arbejdet er afsluttet”, siger Nicolai, der yder tre års garanti på alle installationer. Danelcas priser ligger på samme niveau som de spanske ditto, men Nicolai og Christians niche er servicen og det faktum, at der bruges tid på fx at lægge kabler og ledninger pænt.
Kunder kan normalt få en aftale med Danelca inden for en uge, og firmaet medbringer selv alt udstyr, så arbejdet kan gøres færdigt samme dag.

For yderligere information om Danelcas produkter se www.danelca.com.

Vind livsstilstjek med Centro Sanum

MBT-skoen har videnskabeligt bevist, at den effektivt styrker kroppen, så man opnår en flot og sund holdning. Man kan nu prøve skoen på egen krop, når Centro Sanum udlodder et Livsstilstjek til en værdi af 179 euro. Det eneste, man skal gøre er at booke en tid inden d. 19. marts til en uforpligtende gratis test og instruktion af MBT.
Når man ifører sig en MBT-sko, udfordres kroppens balancepunkt, således at dens eget støtte- og holdesystem konstant aktiveres og trænes. Det mærkes tydeligt, når man står stille, at kroppen automatisk vipper frem og tilbage på sålen, hvilket aktiverer kroppens venepumpesystem og øger blodcirkulationen. På grund af sin helt specielle opbygning giver MBT-skoen en behagelig rullende effekt, når man går, og man får samme positive virkning, som hvis man gik på ujævnt terræn. Resultatet bliver en sund holdning og et naturligt gangmønster.
I klinikken opleves ofte personer, som kommer ind med en nedsunken forfod, ryg- og ledsmerter eller hælesporer, og erfaringen taler sit tydelige sprog. Efter grundig instruktion i brugen af MBT fortæller klienterne nemlig samstemmende, at de ikke har smerter, hvis de står og går med skoen. Hemmeligheden er den patenterede sålkonstruktion, som styrker musklerne i at støtte holdningen og samtidig aflaster fodens led.
Det er vigtigt at pointere, at MBT ikke kun er for dem med problemer. Mange personer verden over har allerede opdaget, at skoen afhjælper trætte ben og ømhed i lænden efter en lang dag på arbejdet. Som tidligere beskrevet fører MBT fra passivitet til aktivitet i selv stående tilstand. MBT tilbyder et stort udvalg af smarte modeller inden for linjerne sport, professionel og hverdagssko. Efter en behagelig dag i MBT-sko er det intet problem at hoppe i et par traditionelle herresko eller høje stiletter til aftenens restaurantbesøg, uden at kroppen tager skade.
Undersøgelser fra førende universiteter har påvist, at MBT-skoens funktionalitet effektivt letter led- og rygbelastninger, forbedrer holdningen, øger sundhed og velvære, samt stimulerer stofskiftet. Få lov til at mærke effekten af den revolutionerende sko og book en tid til en gratis og uforpligtende test og instruktion af MBT inden d. 19. marts i Centro Sanum (tlf. 952 476 943). Samtidig deltager man i konkurrencen om et Livsstilstjek til en værdi af 179 euro.

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa