Det danske magasin i Spanien

4,41 millioner turister med 15 millioner overnatninger

Stigningen i udenlandsk turisme betyder, at Málagas hoteller fortsætter med historiske antal rejsende og overnatninger. Ifølge de seneste tal offentliggjort af det spanske statistiske kontor (INE) registrerede Málaga-provinsen i alt 4,41 millioner turister og 15,48 millioner overnatninger mellem januar og… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Røg fra brand i Portugal driver ind over Málaga

De seneste dage har himlen over Málaga og Costa del Sol været mørkere end normalt, og luften har været diset. Denne gang handler det ikke om calima, men i stedet fører luften røg fra de skovbrande, der raser i Portugal.… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Rafa Nadal kommer til Málaga

Det var en stor triumf, da Málaga på ny blev udnævnt som vært for finalespillet i Davis Cup. I går blev triumfen forsødet, da det blev offentliggjort, at selveste Rafa Nadal vender tilbage til det spanske Davis Cup hold efter… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Kapaciteten på Marbellas afsaltningsanlæg fordobles

Der investeres stort, og arbejdes hårdt, på at få maksimeret kapaciteten på Marbellas afsaltningsanlæg. Ramón Fernández-Pacheco fra Junta de Andalucía fortalte først på ugen, at det nu er lykkedes at få produktiviteten fordoblet, således at der årligt kan produceres 12… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Falsk ‘Brad Pitt’ snyder kvinder

Den anklagede bag en falsk Brad Pitt, der svindlede to kvinder for €325.000, er nu blevet anholdt i Málaga. De cyberkriminelle kontaktede tilsyneladende ofrene gennem en Brad Pitt-fanplatform og fik kvinderne til at tro, at de ikke kun havde en… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Tendenser og nøgleudviklinger i de danske spilleregler for 2024

Spil og det danske spillemiljø blev liberaliseret d. 1. januar 2012, hvorefter det har været Spillemyndigheden som har reguleret det danske spillemarked, med et fokus på at beskytte borgerne og sørge for et sikkert spillemiljø1. Disse typer af koncerner gik fra at være under et statsmonopol til at blive lovligt for private virksomheder, til at […]

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.