Det danske magasin i Spanien

Nyt shoppingcenter på vej

Udviklingen i området omkring Plaza Mayor fortsætter ufortrødent. Således har Málaga kommune netop givet grønt lys til opførelsen af endnu et shoppingcenter på den byggemodne jord midt i mellem Málaga og Torremolinos. Det bliver ikke et stort shoppingcenter. Til gengæld… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Stor naturbrand i Marbella

En stor naturbrand brød ud mandag eftermiddag i området Nagüeles, Marbella. Det var omkring klokken 17.15, at branden startede. Både brandvæsenet fra Marbella og fra provinskonsortiet var på stedet og samarbejdede med Infoca (den andalusiske skovbrandslukningstjeneste). Ikke mindre end 100… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Rygning og vaping er ulovligt på disse strande

Spanien har 3.500 strande fordelt på næsten 8.000 km kyststrækning, og til sommer vil mindst 20 % af disse strandområder officielt være røgfri. For første gang overstiger landet 700 røgfri strande, da flere og flere kommuner forbyder rygning, vaping og… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Første træning i den nye sportsby

Spillerne i Málaga Club de Fútbol har i denne uge haft sin første officielle træning på klubbens nye træningsanlæg. Planerne og byggeriet har stået på i to årtier som følge af økonomiske problemer, komplicerede licenser og et sagsanlæg fra en… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Lejepriserne i Málaga slår nye rekorder – igen

Huslejepriserne i Málaga by satte endnu en gang ny rekord. Ifølge de seneste tal fra onlineplatformen Fotocasa er gennemsnitsprisen for en 80 m2 lejlighed i provinshovedstaden €1.195 om måneden. Dette er den sjette højeste pris i landet, kun overgået af… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.