Det danske magasin i Spanien

August byder på tapas-rute og sjove aftener i Mijas

Der er ingen tvivl om, at tapas er populært, og nu kan du nyde de typiske spanske småretter i Mijas Pueblo hvor tirsdage og torsdage i august er dedikeret til tapas. Det er den 15. udgave af Ruta de Tapas… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Sommerens tredje hedebølge er på vej

Efter en køligere weekend i store dele af landet – herunder det sydlige Spanien, advarer det spanske meteorologiske institut (Aemet) om, at sommerens tredje hedebølge er på vej. I begyndelsen af ugen starter hedebølgen og kan vare frem til lørdag… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Første afsaltningsanlæg på vej

Centralregeringen har netop lovet at investere 200 millioner euro i to nye afsaltningsanlæg i Andalusien. Den ene skal bygges i Axarquia nær Torre del Mar og Nerja. Junta de Andalucía har pænt måttet bede regeringen om hjælp for at få… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Næsten halvdelen af Andalusiens indlandsturisme vælger Málaga

Málaga-provinsen er fortsat et populært rejsemål for landdistriktsturisme. I juni overnattede 40.275 rejsende i de såkaldte Casas rurales i Andalusien, og af disse valgte næsten halvdelen huse i Málaga-provinsen. Landdistriktsturismen her er steget med 25 % i forhold til 2019… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Hotellerne smiler trods færre gæster

For blot få måneder siden stilede man efter et ”alt booket” i august på Solkystens hoteller. I dag er man tilfreds med en belægning på 83 procent i årets travleste måned. ”Der er sket meget på kort tid. Passagertallene fra… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.