Det danske magasin i Spanien

15 procent af befolkningen lider af diabetes

Lægerne i Málaga slår alarm. Seneste analyser viser, at 15 procent af befolkningen i Málaga-provinsen nu lider af diabetes. Det er flere end nogensinde – og tallet er stigende.  ”Vi har aldrig haft så mange diabetespatienter som nu. Tidligere var… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Rekordmange billister og forhøjede gebyrer på Málagas motorveje

Málagaprovinsens to betalingsmotorveje AP-7 (Costa del Sol) og AP-46 (Las Pedrizas) nyder igen i år godt af sommerboomet. De har endnu engang hævet priserne for at få mest muligt ud af de travleste måneder på vejene. Disse to betalingsmotorveje er… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Voldsomme prisstigninger på kystens hoteller

Det er blevet 25 procent dyrere at bo på hotel på Solkysten. Spansk Statistik (INE) og Costa del Sols hotelejerforening (Aehcos) mener enstemmigt, at prisen for et dobbeltværelse er steget med 25 procent siden 2019, som var sidste gode år… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Costa del Sols nye luksushuse inspireret af Lamborghini

Alle har hørt om Lamborghini, og nu planlægges et nyt boligprojekt på Costa del Sol i samarbejde med det italienske bilmærke, som skal inspirere til designet af deres nye luksusboliger. Ejendomsprojektet repræsenterer en sammensmeltning af essensen af ​​Lamborghinis super luksusbiler… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Midsommerfester efterlader 35 tons affald på Málagas strande

Midsommerfejringen i Málaga by er slut, men oprydningen fortsatte langt ind i weekenden. De festglade deltagerne i Noche de San Juan-festlighederne, efterlod 34.740 kg affald på byens strande – næsten dobbelt så meget som sidste år (16.850 kg). Derudover kunne… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.