Det danske magasin i Spanien

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

alt
Kom op af vandet – private ferieboliger til udlejning mangles
Overvejer man at udleje sit hus eller sin feriebolig i de perioder, hvor man ikke selv bor der, så kom nemt i gang med udlejningen på www.ferieboligsiden.dk.
Ferieboligsiden.dk er en portal for privat ferieboligudlejning, hvor man kan udleje sin feriebolig, fortrinsvis til danskere, der ønsker at leje hus eller feriebolig i Spanien eller andre steder i Europa.
Firmaet formidler udelukkende og er ikke et udlejningsbureau – dette mener man er en fordel for både lejer og udlejer, da prisen dermed kan aftales parterne imellem, og der er ikke et bureau, som skal have typisk 30-40 % af prisen.
En anden fordel er, at man som lejer selv har dialogen med udlejer og kan vurdere, hvilke lejere man vil udleje til.
Ferieboligsiden.dk besøges dagligt af mere end 1.000 unikke besøgende og er stadigt voksende som en af de største danske portaler for privat ferieboligudlejning.
Der er p.t. over 1.100 ferieboliger til udlejning.
På ferieboligsiden.dk kan mani løbet af fem minutter have oprettet sin annonce – den kan oprettes som en Gratisannonce eller en Plusannonce.

Gratisannonce
Det har været vigtigt for ferieboligsiden.dk, at siden er gratis både for udlejer og lejer – derfor har man valgt at have mulighed for at udlejer gratis kan oprette en annonce.

Plusannonce
De fleste udlejere vælger en Plusannonce, da denne giver væsentlig flere fordele ift. en Gratisannonce. Firmaet har blandt andet indgået en aftale med Den Blå Avis, hvor Plusannoncer automatisk vises på DBA’s hjemmeside allerede dagen efter udlejer har oprettet annoncen.
En Plusannonce koster kun 595,00 DKK for 12 måneder.

Fortrinsvis danskere
De besøgende er fortrinsvis danskere, der søger ferieboliger i udlandet, herunder Spanien – her er mange kommende lejere til feriebolig, så klik ind på www.ferieboligsiden.dk og opret en annonce.


Línea Directa lancerer kaskoforsikring for motorcykler

  • Priserne ligger 30% under den gennemsnitlige markedspris

Forsikringsselskabet Línea Directa Aseguradora har styrket sin position som den førende på markedet i motorcykelverdenen ved at lancere fuldt dækkende forsikring med selvrisiko og udvidet tredje-parts forsikring. To nye produkter, som vil være revolutionerende i hele sektoren, for dem som elsker at komme rundt på to hjul.
Lanceringen af disse nye produkter gør forsikringsselskabet fordelagtigt i forhold til sine konkurrenter, som tilbyder produkter med en minimums selvrisiko, der er for høj, hvilket ofte betyder, at kunden må påregne at skulle betale hele reparationsprisen.
De to nye forsikringspolicer, der tilbydes af Línea Directa, inkluderer en selvrisiko på 20%, hvilket betyder, at forsikringsselskabet, ifølge den type forsikring der er tegnet, betaler 80% af regningen. Så ved f.eks. en regning på 500 euro betaler Línea Directa de 400 euro og kun 100 euro betales af kunden.
I forbindelse med disse to nye produkter tilbyder Línea Directa også en forsikring for elektriske motorcykler og gratis-motorcykler* for første gang i Spanien. På den måde vil selskabet, der revolutionerede den spanske sektor tilbage i 2003, da det tilbød muligheden for at udtage en motorcykelforsikring for første gang til en meget konkurrencedygtig pris, og ydermere for dets løbende engagement for den tohjulede verden.
Det vil ikke komme som en overraskelse, at Línea Directa nu har 230.000 motorcykelkunder, der kan drage fordel af den allerbedste service, der tilbydes af et team på over 125 professionelle, der har førstehåndskendskab til de specifikke krav der er for en motorcykelkører.

*køretøj der stilles gratis til rådighed for en kunde f.eks. hotel, flyselskab etc.


alt

Smart og elegant mode i Elviria
Når du træder ind i FashionVilla, er det ikke som at komme ind i en hvilken som helst anden butik. Her kommer du ind i en eksklusiv, andalusisk villa, hvor stueetagen er indrettet til forretning. Antje og Julia Rep (mor og datter) har i godt fire år drevet FashionVilla i Elviria, med sans for hvad det kræsne klientels ønsker, og den personlige betjening er helt i top. FashionVilla ved, hvad kunderne ønsker og hjælper dem med at finde det helt rigtige outfit til en given lejlighed.
Du kan i ro og mag prøve det, du kan lide, tage en pause, sidde på terrassen og nyde udsigten, og få serveret en kop te i sølvkande, og derefter fortsætte indkøbene. FashionVilla har tøj til både hverdag og fest, og den første tirsdag i hver måned, arrangerer Julia og hendes mor, et lille eksklusivt modeshow for max 40 personer. Alle er velkomne, man skal blot melde sig til på forhånd. Du bliver modtaget med et glas champagne og lidt Hors d’oeuvre, og så er der modeshow. Gæsterne sidder i sofaer og antikke lænestole, og nyder tøjet og modellerne på tæt hold. Efter modeshowet er der gode muligheder for at prøve det tøj, man er interesseret i og nyde endnu et glas champagne. Disse aftener hos FashionVilla er altid godt besøgt og meget hyggelige at deltage i.
Det er ikke længere kun i Elviria, du kan finde FashionVilla. De har netop åbnet en afdeling på det eksklusive Hotel Kempinski i Estepona. Her vil der også være regelmæssige modshows. For mere information om dette, venligst kontakt: FashionVilla: 952 850 501 eller Kempinski: 952 809 500. 


alt

Stranddag hos de skibbrudne
Los Náufragos, som betyder de skibbrudne, er en mægtig populær chiringuito lige på grænsen mellem Fuengirola og Los Boliches. Her er alt, hvad der hører sig til på en sydspansk strandbar, og man kan således nyde solen, bade i Fuengirolas klare havvand, spise små frække fisk ved borde, der stilles op mellem strandsengene, og nyde et glas kølig vin serveret af det det vellidte personale, hvor især Domingo og Omar er kendte blandt stamgæsterne igennem mange år.
Los Náufragos fejrede 40 års jubilæum sidste år, og det er stadig Noberto Castillo Rodríguez, der sammen med sin familie ejer strandbaren og den tilhørende restaurant. Mange gæster har trofast holdt ved i de mange år, og ligesom det nu er Nobertos børn og børnebørn, man møder på Los Náufragos, er det også børn og børnebørn af stedets allerførste gæster, der stadig vælger en stranddag netop her.
De sidste 14 år har Martín Téllez stået for den daglige drift, og skønt der lægges stor vægt på både traditioner og stabilitet, sørger han for, at der løbende kommer nyt til. I forbindelse med jubilæet i 2008 udvidede han “strandsenge-kapaciteten” med nogle lækre dobbelt madrasser beklædt med hvidt skind og monteret i en art himmelseng med lyse gardiner og bløde puder. Vælger man sådan en, følger der en flaske cava med.
“At yde en god service og bevare en høj standard er vort bedste “våben” til at fortsætte succesen ind i fremtiden”, siger Martín, der glæder sig til at byde endnu flere skandinaver velkommen på Los Náufragos.


alt

1080 opskrifter – nyhed fra Lindhardt og Ringhof
Spansk mad er meget mere end tapas! Madbibelen over det originale spanske køkken udgives nu for første gang på dansk.

Okseragout med gulerødder, friturestegt klipfisk med tomatsauce og små, søde mandelkager. 1080 opskrifter viser, at det originale spanske køkken består af meget mere end de velkendte tapas, som f.eks. fyldte champignoner og diverse kanapeer.
Bogen, der gennem 30 år har været Spaniens foretrukne grundkogebog, er overordnet opdelt efter råvarer og har således samlet alle retter med kylling, fisk, ris etc. i kapitler for sig. Opskrifterne er nemme at finde, da de har fået et nummer fra 1-1080 og er opført under både et spansk og et dansk navn.
Bogen er illustreret med ca. 100 fotos, som er indsat som selvstændige blade, og den spanske kunstner Javier Mariscal har gennemillustreret bogen med sine karakteristiske farvekridtstegninger i stærke spanske farver.
Det sidste kapitel indeholder 10 menuer, kreeret af berømte spanske kokke fra Spanien, Storbritannien og USA, og giver et bud på fremtidens spanske køkken. Ferrán Adrià, køkkenchef på den verdensberømte, spanske restaurant El Bulli, har skrevet forord til bogen.
1080 opskrifter er skrevet af Simone Ortega, der nyder stor respekt inden for traditionel spansk madlavning. Her har hun sammen med sin datter Inés revideret og opdateret alle bogens opskrifter, så de passer til moderne madlavningsmetoder.

Bogen kan købes hos www.saxo.com Pris: 349,95 kr.

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa