Det danske magasin i Spanien
Tre destinationer til din næste ferie

Tre destinationer til din næste ferie

ADVERTORIAL

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold fra Onlineski

Skal din næste ferie byde på lidt mere end at slappe af derhjemme? Selvom der kan være masser af ferieprojekter i hjemmet og haven, så kan du nemlig have brug for lidt ekstra. Og det kan blandt andet være i form af nye oplevelser og sjove minder med venner og familie.

Så står du og overvejer, hvordan din næste ferie skal se ud? Så kan du her få tre gode idéer til, hvordan du kan tilbringe ferien. Både livsnyderen og den eventyrlystne kan uden tvivl blive fristet af nogle af spændende destinationer.

Sug D-vitaminerne til dig på en varm charterferie

Søger du på nettet efter charterferier, er det næsten svært at finde hoved og hale i de mange tilbud. Her kan du både finde eksotiske destinationer, lækre badehoteller og all-inclusive. Men hvad skal du vælge?

Spanien og de spanske øer er en populær destination for mange – og med rigtig god grund. Du kan lade solen varme dig op, mens du slapper af ved poolen eller leger i vandet. Mange hoteller ligger endda tæt på smukke strande, der ligeledes indbyder til afslapning og solbadning. Og så er der naturligvis masser af spansk charme på hvert gadehjørne, hvor du kan finde fine souvenirs og lokale restauranter.

Få pulsen op med ski under fødderne

Skal der lidt mere adrenalin til end hyggelige byer og ren afslapning? Så kan det være, at din næste ferie skal gå mod de sneklædte pister. Også her finder du et hav af muligheder, da skiferier kun er blevet mere populære. Blandt andet kan du finde et bredt udvalg af lækre hoteller i Zell am See, der er et af de eftertragtede områder for skientusiaster.

En skiferie byder ikke kun på masser af fart og sne, men også masser af mulighed for samvær og hyggelige stunder med venner og familie. For det første er der afterski, som du helt sikkert ikke vil undgå at opleve. Men der er også en helt særlig stemning på de hyggelige hoteller, hvor du kan sidde foran en pejs eller med udsigt til pisterne med en kop varm kakao.

Udforsk de danske sommerhusområder

En form for ferie, der ikke bør overses, er den danske ferie. Alle årets ferier er oplagte til at pakke bilen og køre mod de danske kyster, hvor stemningsfyldte gader og hyggelige små sommerhuse venter.

Drag mod den anden ende af landet, eller vælg den sommerhusby, der er tættest på dit hjem. Her kan både voksne og børn komme ned i gear, få trukket vejret dybt ned i maven, og nyde det smukke danske landskab. Udforsk byerne, oplev de ikoniske strande og tilbring masser af timer i selskab med dem, du holder af.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.