Ny forstærkning til Nykredit i Marbella

Ny forstærkning til Nykredit i Marbella

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Nykredit præsenterer René Egerup Bendtsen.

Sammen med Christel Mark Hansen vil han forme den duo, der fremover skal servicere kunderne fra kontoret i Marbella.

René har en habil baggrund som bankmand – de seneste 24 år som afdelingsdirektør med fokus på private kunder i Swedbank, Danske Bank og SparNord. ”Jeg sad ellers i et godt job, men det har længe kriblet i mig, at komme lidt mere ud blandt kunderne igen – og gerne i udlandet,” fortæller Nykredits nye repræsentant, som tidligere har været udstationeret.

”Vi har begge tænkt grundigt over det. Og vi tænker også langsigtet. Derfor har vi lavet en aftale for tre år,” fortæller René Egerup Bendtsen. Meget tyder på, han får rigeligt at se til. Trods en væbnet konflikt i Europa, usikkerhed og Covid-19 er Costa del Sols boligmarkedet i rivende udvikling.

”Folk tror på fremtiden og har lyst til at leve og investere. Det gælder særligt danskerne,” fortæller Christel. Hun har været hos Nykredit i Marbella i snart tyve år og har aldrig oplevet så stor dansk købelyst som netop nu.

”Dagens boligkøbere er målrettede. De ved, hvad de vil have. Og de ved, hvad de har at gøre godt med. Hvad de ikke har, kan vi ofte hjælpe med – særligt hvis de har en bolig med friværdi i Danmark,” fortæller Christel Mark Hansen. Nykredits vilkår og finansiering på op til 80 procent, falder i god smag. Det samme gør selskabets information.

”Vi tilbyder meget mere end blot et boliglån. Vores mangeårige tilstedeværelse gør, at vi har et bredt netværk, som er godt at trække på,” fortæller Christel. Hun er lykkelig for at få ny kollega. Begge har store forventninger.

”Jeg håber hurtigt at møde, og kunne hjælpe, en masse nye kunder. Jeg har brug for faglig udvikling – og privat glæder jeg mig til en ny hverdag,” fortæller René Egerup Bendtsen og uddyber: ”Det er min klare fornemmelse, at man her i Spanien lettere finder tid til det hele. Man kan sagtens arbejde meget og samtidig have fritid og få tid til venner. Dagens 24 timer udnyttes bedre. Den er jeg helt med på”. Han har både taget sin racercykel og løbesko med mig. Og arbejdstøjet – naturligvis.

Billedtekst:
René Egerup Bendtsen tiltræder 1. maj i Marbella. Nykredit har også kontor på Mallorca.

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa