Det danske magasin i Spanien
Kom til kobberbryllup med ABBA i Casa Danesa den 1. november fra 14.00 – 16.00

Kom til kobberbryllup med ABBA i Casa Danesa den 1. november fra 14.00 – 16.00

Den 1. november er det 12 og et halvt år siden at Thomas Schou Petersen overtog driften af restauranten i Casa Danesa og det skal fejres.

Fra kl 14.00 til 16.00 byder Thomas velkommen til kobberbryllup i Casa Danesa med fadøl, vin og røde pølser, på bedste dansk ”rejsegildemanér”

Alle klubbens medlemmer, venner, kunder, leverandører og familie er alle velkomne til at kigge forbi. Der er maksimum plads til 300 personer, så giv Thomas et praj om deltagelse.

Foruden pølser, fadøl og vin, byder Thomas på god musik.

ABBA-gruppen ”Voulez Vous” kommer og underholder, med alle de gode hits som vi kender, så der bliver god mulighed for at synges med, lytte til god musik, og måske bevæge sig lidt. ABBA-Gruppen ”Voulez Vous” synger live, har koreografi og kostumer der er med til at skabe den rette illusion.

Kom forbi og sig tillykke til Thomas, lyt til Thank you for the Music,  Fernando og syng med på Mamma Mia, Waterloo og alle de andre hits.

Den 1. november bliver i år noget helt specielt her på Costa del Sol.

På gensyn i Casa Danesa fra kl 14.00 – 16.00

Tel: 952 47 51 51

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.