Det danske magasin i Spanien
Mijas International Bridge Tournament

Mijas International Bridge Tournament

Club Danés Bridge Klub er klar til at afholde sin første åbne Internationale parturnering. Det sker søndag d. 17. oktober, kl . 11:00 i Casa Danesa

”Vi har igennem næsten alle klubbens 40 år haft en bridgeklub i Club Danés, hvor rigtig mange dygtige bridgespillere har hygget sig to gange om ugen, og hvor man har afholdt mange turneringer for klubbens medlemmer. Men nu er vi klar til at tage endnu et skridt i klubbens historie, og derfor er jeg som formand for Club Danés glad for, at vores Bridgeklub nu åbner dørene for den første Mijas International Bridge Tournament, og vi håber, at vi fremover vil kunne byde endnu flere bridgespillere velkommen til disse åbne turneringer”, fortæller Claus Beyer Ottedahl.


Brige for alle nationaliteter.
Bridgeklubbens formand, Gudrun Lund-Andersen, glæder sig også til at byde velkommen til den første store turnering i Casa Danesa.
”Vi har gennem længere tid arbejdet på at skabe nye opleveler for både vore egne medlemmer og for de mange andre bridgespillere, der er på Costa Del Sol. Vi håber, vi kan samle mange bridgespillere fra flere forskellige lande. Vi vil sammen nyde en dejlig dag med både god bridge og hygge, afsluttende med en god frokost, hvor der serveres tre flotte stykker mad samt uddeles præmier. Alt sammen for kun € 15. Turneringen afvikles søndag d. 17. oktober klokken 11, og der er spisning cirka klokken 14:30. Vi har samtidig aftalt med vores restaurant, at de åbner allerede klokken 10, så man har mulighed for at starte formiddagen med lidt morgenmad og en kop kaffe, før turneringen går i gang.”
Om selve turneringen fortæller Gudrun Lund-Andersen:
”Turneringen gennemføres som en Mitchell-turnering i en eller to rækker alt efter antallet af spillere. Der er præmier til 1., 2., og 3. pladserne for både N/S og Ø/V i begge rækker”.
Bindende tilmelding senest onsdag d. 13. oktober til Gudrun Lund-Andersen, tel: 618 834 224 eller mail:  gudrunluna@hotmail.com

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.