Det danske magasin i Spanien
Helle Hollis præsenterer Ambassadørstatus i Home Owners-klubben!

Helle Hollis præsenterer Ambassadørstatus i Home Owners-klubben!

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Anbefal Helle Hollis og få gratis natbetjening og mange fordele

Helle Hollis’ Home Owners´ Club er en stor succes med over 15.000 medlemmer, der nyder godt af de mange klubfordele. Klubben henvender sig til ferieboligejere på Costa del Sol og fastboende som får besøg af venner og familie der har brug for billeje. 

Fordele som klubmedlem

Som medlem får man en masse fordele såsom 15 % rabat på billejen samt gratis ‘Fast Lane Service’. Derudover får man to ekstra førere gratis. Endeligt opsparer medlemmer af klubben 10 % bonus rabat til brug for næste års billeje m.v. Det er gratis og nemt at blive medlem.

”Som klubmedlem kan du lade dine venner og familie anvende dit klubnummer. Så får de også 15 % bonusrabat på billejen, og hver gang dit klubnummer bliver anvendt, opsparer du 10 % rabat til det følgende år,” fortæller administrerende direktør Hans Hugo From.

Helle Hollis Ambassadør

”Vi introducerer også ‘Helle Hollis Ambassadør’ og ‘Ambassadør Gold’”, fortæller Hans Hugo From, der med det nye tiltag gerne vil belønne de medlemmer, som anbefaler dem til venner og bekendte.  

“Man bliver automatisk Helle Hollis Ambassadør eller Helle Hollis Ambassadør Gold medlem, når ens venner og familie har generet bonusrabat for hhv. 250 eller 500 euros i et kalenderår.

Som Helle Hollis Ambassadør får du gratis natbetjeningsgebyr i et helt kalenderår, og med Gold-status får du gratis natbetjeningsgebyr i to kalenderår samt to år til at anvende din opsparede bonus. 

Døgnåbent og intet med småt

Helle Hollis hovedkontoret ved Malaga Lufthavn er åbent 24 timer alle ugens 7 dage, hvilket er særledes praktisk med de sene flyankomster og tidlige flyafgange til og fra Danmark. 

”Hos Helle Hollis står der intet med småt. Vi har gennemskuelige og retfærdige lejebetingelser – og ofte dansktalende personale på arbejde. Det giver tryghed og en god start på ferien” afslutter Hans Hugo. 

Læs mere om Home Owners´ Club og dens fordele på www.hellehollis.com

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa