Det danske magasin i Spanien
Dulces Tentaciones – dansk brød og bagværk i Los Boliches

Dulces Tentaciones – dansk brød og bagværk i Los Boliches

Der har ikke været et eneste stille øjeblik, siden bageriet Dulces Tentaciones slog dørene op i starten af marts. Det danske bageri, som selv bager deres lækre brød, kager, rugbrød og bagværk, har oplevet en enorm efterspørgsel.

Ejerne Kristina og Kivin Bang som kommer fra Korsør, hvor de har et lille erhvervsrengøringsfirma. Kristina er uddannet bogholder og Kivin er Bager. Parret havde længe haft drømmen om at flytte til Spanien og forelskede sig i lokalerne på Avda. de Los Boliches, hvor der er plads til at producere alt det lækre bagværk som til, at gæster kan sidde ude og inde og nyde lækkerierne med en kop kaffe eller andet godt.

“Der har været stor efterspørgsel efter vores brød, og især efterspørgsel efter rugbrød fra skandinaverne selvfølgelig, og mange danskere har været henrykte over et gensyn med danske specialiteter som medaljer,Romkugler og jordbærtærte,” fortæller Kristina Bang og Kivin Bang tilføjer, at også spanierne er meget begejstrede for de danske specialiteter.

Kom forbi den hyggelige café i Los Boliches og nyd en kop kaffe og brød eller kage.

Åbningstider:

Mandag til fredag fra kl. 08.00 – 19.00

Lørdag fra kl. 08.00 – 15.00 • Søndag lukket

Avda. de Los Boliches 82 • 29640 Fuengirola • T. 689 75 87 08

Montrerne bugner af lækkerier hos Dulces Tentaciones. Alt bages i butikken ved eget håndværk.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.