Helle Hollis donerer 600 euros og en spritny laptop til Margrethekirken

Helle Hollis donerer 600 euros og en spritny laptop til Margrethekirken

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Helle Hollis havde fornøjelsen at donere en spritny laptop og 600 euros til Margrethekirken den 2 februar.

Administrerende direktør Hans Hugo From og COO Søren Hansen foretog overrækkelsen af donationerne på afdelingskontoret i Fuengirola ved Hotel PYR til Anne Bjerngaard fra Margrethekirken.

”Det er en glæde for os, at kunne overrække en donation på 600 euros til Margrethekirken”, udtaler Hans Hugo. Beløbet er indsamlet via charity nummeret C0002. Hver gang dette charity nummer er blevet anvendt ved reservering af billeje på vor hjemmeside, støtter man Margrethekirken.   Som tak for støtten får man 15% rabat på billejen og Helle Hollis donerer 10% af en gruppe C bils lejeværdi.”

Derudover har Helle Hollis også doneret en splinterny laptop til Margrethekirken. ”Vi hørte, at Margrethekirken havde en ret gammel computer som gjorde det administrative arbejde besværligt og langsomt. Det glæder os derfor, at vi kan hjælpe ved at donere en ny laptop,” fortsætter Søren.

”Det er dejligt at vi kan hjælpe, og at selv en lille donation gør en forskel i det frivillige arbejde i Margrethekirken. Vi minder om, at alle er velkomne til at anvende charity nummeret C0002 for at støtte Margrethekirken, og som tak får man 15% rabat på billejen,” afslutter Hans.

www.hellehollis.com

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa