Det danske magasin i Spanien
Få mere energi og overskud, helt naturligt

Få mere energi og overskud, helt naturligt

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Den 24. februar åbnede NEO Studio Mijas. Bag projektet står Caroline, Hans og Lene Remmen, der alle tre personligt har stiftet bekendtskab med NEO (Naturlig Energi Optimering) i Danmark med så stor positiv effekt at de har besluttet at bringe NEO til Costa Del Sol.

NEO er et nyt dansk koncept, opfundet og udviklet opfinder og ”På-finder” Jan Jepsen. Kort forklaret er NEO et behandlingsforløb der restituerer kroppen på celleniveau og understøtter kroppens naturlige helingsevne, ved at bringe hele kroppen i balance. Og da NEO er en naturlig energikilde, er der derfor ingen bivirkninger.

Restitutionsbehandlingen sker på celleniveau via struktureret vand (vand i dets oprindelig form). Man kan sammenligne det med den måde solens UVB-stråler danner D-vitamin via din hud, hvorfor NEO kan hjælpe på både det

fysiske og mentale plan. F.eks. med at reducere smerter, afhjælpe allergi, restituere efter sport eller operation og afhjælpe stress og angst og booste din energi.

En lidt mere konkret og uddybende forklaring kan ses på www.neostudiomijas.com.

Behandlingen foregår i et specielt indrettet rum hvor NEO-anlægget skaber et energifelt der kommunikerer med din krop og skaber balance og heling af dine celler. Behandlingen varer 44 minutter hvor du sidder i de specielt designede og ligeledes energiberigede stole, fuldt påklædt.

For at understøtte behandlingerne er det vigtigt at drikke vand før og under behandlingen, du tilbydes at drikke struktureret vand i særligt berigede glas under behandlingen.  NEO Studio Mijas sælger forskellige energiberigede produkter bl.a vandflasker, glas og specielle plastre med gavnlig smertevirkning.

NEO Studio Mijas tilbyder 2 gratis behandlinger (værdi 120 euro) i deres nyindrettede lokaler i Centro Idea, som opstart til et evt. konkret forløb, således at du helt uden omkostninger kan mærke NEO’s effekt og gavnlige virkning.

Så vær god ved dig selv, kontakt NEO Studio Mijas og book dine 2 gratis behandlinger.

www.neostudiomijas.com
Tel.  +34 681 914 138
Fototekst: Caroline, Hans og Lene Remmen

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa