Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Asociacion Deportivo Gastronomico Hispano Danesa

Avenida de Europa 30 – 18690 Almunecar

NIF: G18545699


Kære medlemmer

Marts måned vil nok gå over i historien som den måned i vores forenings 33 års levetid, hvor alt gik i stå.

Medlemmerne afholdt ved indgangen til marts måned vores 33-års fødselsdagsfest på Casa Paco, hvor 73 festklædte medlemmer festede med god mad, stemningsfuld musik af “Engelske Niel”, som underholdt på hans festlige måde med sang, musik og underholdning.

Foredrag af Jacques Borggild, som på sin spændende måde førte os gennem Normandiet, hvor vi startede med Monet’s have i Giverny over Rouen.

Bayeux hvor de berømte tapeter er ophængt, god fortælling om efterkrigstidens mest omtalte invasion foregik, derefter hen over Mont St. Michel, klosteret som ligger godt forskanset på en ø. Tak til Jacques for et spændende foredrag.

Månedens program var sammensat med spændende tiltag men.. Corona havde vi hørt om tidligere, men fra onsdag til torsdag blev Saluden lukket pga. ramt sundhedspersonale. Samme aften skulle foreningen afholde Bingo med over 40 tilmeldte med spisning.

Hurtig reaktion og beslutning måtte træffes!

Aflysning! Aflysning!

Heldigvis var der forståelse fra medlemmerne, der spillede Bridge og Billard og ikke mindst fra køkkenet, som var i gang med forberedelse til aftenens Bingo og fredagens træf, hvor vi jo altid mødes med dejlig smørrebrød.

Coroaens hastige udbredelse, tvang os til at tage en drastisk beslutning, ikke mindst medlemmernes frygt gjorde, at mange fik ændret rejseplaner og tog hjem.

Bestyrelsen traf derefter den hårde beslutning!!

Foreningen åbner igen til september.

Se mere på www.almu.dk.    De som er hernede sommeren over mødes som tidligere om fredagen kl. 13.00.

Indtil videre på ’Café Los Arcos’ 

Pas på jer selv!!

Mogens Suanning

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa