Det danske magasin i Spanien
Dæk bordet til jul med Casa Nordica

Dæk bordet til jul med Casa Nordica

Nu begynder nedtællingen til juleaften for alvor. December er både en hyggelig måned med gløggaftener og fællesskab med sine nærmeste, og det er også en travl måned med alt, der skal forberedes til juleaften. Så er det rart at vide, at alt hvad du skal bruge til adventsgløggen og julebordet kan findes i én et og samme supermarked – nærmere bestemt din nordiske købmand Casa Nordica.

Julen er en tid fyldt med traditioner, som mange af os har med os fra vores hjemland i nord – traditioner, som vi gerne genskaber år efter år, fyldt med smag og duft. Det ved Casa Nordica, og derfor er butikkens hylder nu jævnligt fyldt op med specielle juleting som forskellige sild, røget og syltet laks, røget ål, risgryn til grød og risalamande eller den færdige udgave, og den tilhørende kirsebærsauce. Der er selvfølgelig også danske specialiteter som flæskesteg, marmelade og medisterpølse, rødkål m.m. Og ingen jul uden gløgg, og for at alle kan få deres favorit, er der flere forskellige typer gløgg at finde på butikshylderne samt diverse snacks som dessertoste, små lækkerier, kager, chokoladeæsker og praliner, som også udgør et glimrende dessertbord til juleaften.

Casa Nordica har også et bredt udvalg af glutenfri og allergivenlige produkter.

Casa Nordica ønsker alle La Danesas læsere en rigtig glædelig jul!

Casa Nordica er på Facebook.

Supermercado Casa Nordica

Calle Feria San Isidro Labrador, Fuengirola

Tlf. 952 19 91 48

Åbningstider: hverdage 10-19, lørdage 10-15

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.