Det danske magasin i Spanien
Ny tandlæge hos Clinica Dental Escandinava

Ny tandlæge hos Clinica Dental Escandinava

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Billedtekst: Tandlæge Anders Larsen byder velkommen til sin nye kollega Karin Sundin.

Hos Clinica Dental Escandinava, den første skandinaviske tandklinik etableret på Costa del Sol (i Fuengirola i 1986), ønsker de ikke kun at tilbyde den bedste tandpleje med moderne teknologi, de tilpasser sig også efterspørgslen.

Det så man for eksempel sidste år, da Clinica Dental Escandinava åbnede en praksis i Calahonda så forretningen nu tæller to klinikker.

Og nu er det tid til endnu en nyhed; Clinica Dental Escandinava imødekommer den nuværende høje efterspørgsel ved at byde velkommen til klinikkens nye tandlæge, Karin Sundin. Karin er uddannet på Karolinska Institutet i Stockholm og har gjort karriere som tandlægeleder i Sverige. Hun arbejder med alle former for almen tandpleje og tandregulering i form af Invisalign (tandopretning med usynlige bøjler).

Hun tager sin viden med til Clinica Dental Escandinava, hvor hun ligesom de andre tandlæger skal arbejde på både klinikken i Fuengirola og i Calahonda.

“Tænder er min passion – både de praktiske og medicinske aspekter af faget. Og mødet med mennesker i alle aldre gør det bare endnu bedre!” siger Karin, som er glad for at blive en del af det professionelle team hos Clinica Dental Escandinava.

”Her tilbyder vi rigtig god både almen tandpleje og specialtandpleje, og alle tandlæger har erfaring fra Skandinavien. Vi synes, at ‘nøglen til succes’ er god pleje og god kvalitet, og vi fremhæver vigtigheden af ​​forebyggende pleje – fordi vi ønsker, at alle helst undgår problemer – ‘En sund mund er et sundt menneske!’«.

Fuengirola:

C/ Las Deblas, Edif. Palm Beach 1º I,

Paseo Marítimo Rey De España 95

Tlf. +34 952 660 167

Sitio de Calahonda:

Centro Comercial Los Cipreses 4, 1-3B.

Tlf. +34 952 933 934

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa