Det danske magasin i Spanien
Cort Idea har åbnet butik i Marbella

Cort Idea har åbnet butik i Marbella

Nu er Henrik Stæhr og teamet bag Cort Idea klar til at modtage kunder i deres nye, flotte lokaler i Marbella. Butikken er beliggende på the Golden Mile, hvilket gør den let at komme til, da her er gode parkeringsforhold. Kunder i Marbella og omegn skal nu ikke længere helt til Fuengirola for at finde det store udvalg af kvalitetsprodukter, som Cort Idea tilbyder.

Cort Idea har gennem alle årerne specialiseret sig i kvalitetsgardiner, tæpper, ombetrækning, tapet, bløde møbler og solafskærmninger, og deres mission har altid været at levere stilfulde, kvalitets- og attraktive produkter. Cort Idea er kendt for et stort udvalg af moderne mærker, hvoraf mange er skandinaviske, samt fokus på kvalitet og modetrends indenfor gardin- og indretningbranchen.

Virksomheden har klaret sig godt igennem årene på grund af kundernes anbefalinger. Det er ikke uden grund, at tusindvis af kunder gennem de sidste mere end to årtier har valgt Cort Idea som leverandør af gardiner, tæpper, m.m. De er eksperter indenfor alle typer af vinduer samt gardinophængning, persienner, rullegardiner og meget mere.

Hos Cort Idea taler de spansk, engelsk, tysk og skandinavisk. Personalet, den gode stemning og den gode service finder du både i Fuengirola og Marbella.

I Fuengirola finder du Cort Idea på Ctra. De Mija, Edif Cortijo del Agua, Fuengirola, og i Marbella finder du butikken i Urb. Marbella Real, local 3, Avda. Alfonso Von Hohenlohe, Marbella

Åbningstiderne er mandag-fredag: 10.00 til 18.00 og lørdag efter aftale: 10.00 til 14.00. Telefon: +34 952 46 12 21 (Fuengirola), +34 951 48 77 35 (Marbella), www.cortidea.com

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa